Kızlarr Acil yardımınıza ihtiyacım var

Sen bana adres yada numara yollasana ben sana açık açık anlatayım yada İnstagram yolla neye gocunuyosun anlamıyorum ben gocundugun şeyi sana bir güzel anlatayım yolla
Komikleşme ya bu ne 15 yaş ergeni gibi adres yolla falan. Pardon da neyden gocunayım sizi tanımıyorum farkındamısınız

Komikleşme ya bu ne 15 yaş ergeni gibi adres yolla falan. Pardon da neyden gocunayım sizi tanımıyorum farkındamısınız
Tanımadığın insanla neden kavga etme peşine düşüyorsun o zaman ? İncik cincik şeylerden birşey cıkarıyosun senın gibi insanlara tahammülüm yok da ondan adres numara vs istiyorum konuşsak daha iyi anlatırım ben sana anlama problemi yaşıyorsun çünkü yaşım 25 senin gibi çok nadir insan tanıdım Yazma kardeşim uzatma sinir kat sayımı germe

Özür dilerim sinir kat sayılarınızı gerdiğim için

Konunuzu yanlış bölüme açmışsınız jinekoloji kadın hastalıkları yerine açmanız lazımdı . Konunuza gelirse enfeksiyon geçiriyorsunuz bol su tüketiniz iyi günler .

Boşverin aldırmayın burada garip insanlar olabiliyor, bizler karşımızdakiler birer birey diye düzgünce cevap veriyoruz ama çoğu dalgaya alıp insan azarlama peşinde üstelik tanımadıkları insanlara :)))

Boşverin aldırmayın burada garip insanlar olabiliyor, bizler karşımızdakiler birer birey diye düzgünce cevap veriyoruz ama çoğu dalgaya alıp insan azarlama peşinde üstelik tanımadıkları insanlara :)))
Ben azarlamadım sizde beni tanımıyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz hakkımda

hasbeee Bende senin gibi anladım atılan yorumlara verilen cevaplardan bile bu belli tırnakları çıkarmaya gerek yok bence

Yaa inanırmısın yani yazdığım konuya kalkıp da daha 2 gün olmuş dur bismillahh falan demesi beni gerçekten aşırı derece sinirlendirdi sonrasında incik cincik şeylere takılıp benı bura da sinir etmeye çalıştı aldırmak istemiyorum ama gerçekten çok garip insanlar var endişe ettiğim konuya bu şekilde müdahale etmesi beni üzdü ve sinirlendirdi

Ben azarlamadım sizde beni tanımıyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz hakkımda
Hanfendi inanın genel olarak herkes stresli günler geçiriyor diye düşünüyorum. Bu gibi şeylerde kadınlar birbirini yargılamasın da anlamaya çalışsın. Sizi tanımıyorum elbette ama hemcinsinize karşı bu tutum olmamalı, umarım herkesin birbirini anlayabildiği ve birbirini eleştirmekten ziyade sevgi duyacağı günleri kucaklarız..

Canim 1 mesajın var o da bu onda da 5 yıllık üyeyi elestiriyosun. 1 evladi olan gebe bi anne yaşı da sizden büyük. Fevriliğinizi yaşıza veriyorum. Çünku arkadaş gayet net cevaplar yazmış. Anlamamakta ısrar etmiş. Hele senin şu yorumun inanılmaz alakasız.

Ne üzelim ne üzülelim gerçekten gerek yok böyle şeylere, sizde o güzel canınızı hiç sıkmayın

Arkadaşlar pardon da ne burası TBMM mi yorum yapamayacaksak neden buradayız gerçi orada bile herkesin fikrini söylemesine izin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…