- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Canımm öyle demeinşallah kalırsın bende adet bitti gece birlikte olduk gebe kaldım allah esimi top etsin gebegii ve beni haketmiyor
Sen bana adres yada numara yollasana ben sana açık açık anlatayım yada İnstagram yolla neye gocunuyosun anlamıyorum ben gocundugun şeyi sana bir güzel anlatayım yolla4 dk önce yazdın umutlandırmak istemiyorum kendimi nasip diye.
Yaaa canım Allah hayırlı etsin inşallahvar canım reglim bitti birlekte oldum 5 gün sonra kasık agrılarım basladı yumurtlama günümü bilmiyordum düzensizdi adet tarihim ve suan 9 haftalık hamileyim
Komikleşme ya bu ne 15 yaş ergeni gibi adres yolla falan. Pardon da neyden gocunayım sizi tanımıyorum farkındamısınızSen bana adres yada numara yollasana ben sana açık açık anlatayım yada İnstagram yolla neye gocunuyosun anlamıyorum ben gocundugun şeyi sana bir güzel anlatayım yolla
Tanımadığın insanla neden kavga etme peşine düşüyorsun o zaman ? İncik cincik şeylerden birşey cıkarıyosun senın gibi insanlara tahammülüm yok da ondan adres numara vs istiyorum konuşsak daha iyi anlatırım ben sana anlama problemi yaşıyorsun çünkü yaşım 25 senin gibi çok nadir insan tanıdım Yazma kardeşim uzatma sinir kat sayımı germeKomikleşme ya bu ne 15 yaş ergeni gibi adres yolla falan. Pardon da neyden gocunayım sizi tanımıyorum farkındamısınız
Amin inş canım benim Allah isteyen herkeze versinYaaa canım Allah hayırlı etsin inşallahsağlıkla gelsin ömrüne hayır versin Rabbım
Aminnnnn inşallah canımmmmAmin inş canım benim Allah isteyen herkeze versin
Tanımadığın insanla neden kavga etme peşine düşüyorsun o zaman ? İncik cincik şeylerden birşey cıkarıyosun senın gibi insanlara tahammülüm yok da ondan adres numara vs istiyorum konuşsak daha iyi anlatırım ben sana anlama problemi yaşıyorsun çünkü yaşım 25 senin gibi çok nadir insan tanıdım Yazma kardeşim uzatma sinir kat sayımı germe
Konunuzu yanlış bölüme açmışsınız jinekoloji kadın hastalıkları yerine açmanız lazımdı . Konunuza gelirse enfeksiyon geçiriyorsunuz bol su tüketiniz iyi günler .Tanımadığın insanla neden kavga etme peşine düşüyorsun o zaman ? İncik cincik şeylerden birşey cıkarıyosun senın gibi insanlara tahammülüm yok da ondan adres numara vs istiyorum konuşsak daha iyi anlatırım ben sana anlama problemi yaşıyorsun çünkü yaşım 25 senin gibi çok nadir insan tanıdım Yazma kardeşim uzatma sinir kat sayımı germe
Boşverin aldırmayın burada garip insanlar olabiliyor, bizler karşımızdakiler birer birey diye düzgünce cevap veriyoruz ama çoğu dalgaya alıp insan azarlama peşinde üstelik tanımadıkları insanlara :)))Tanımadığın insanla neden kavga etme peşine düşüyorsun o zaman ? İncik cincik şeylerden birşey cıkarıyosun senın gibi insanlara tahammülüm yok da ondan adres numara vs istiyorum konuşsak daha iyi anlatırım ben sana anlama problemi yaşıyorsun çünkü yaşım 25 senin gibi çok nadir insan tanıdım Yazma kardeşim uzatma sinir kat sayımı germe
Ben azarlamadım sizde beni tanımıyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz hakkımdaBoşverin aldırmayın burada garip insanlar olabiliyor, bizler karşımızdakiler birer birey diye düzgünce cevap veriyoruz ama çoğu dalgaya alıp insan azarlama peşinde üstelik tanımadıkları insanlara :)))
Yaa inanırmısın yani yazdığım konuya kalkıp da daha 2 gün olmuş dur bismillahh falan demesi beni gerçekten aşırı derece sinirlendirdi sonrasında incik cincik şeylere takılıp benı bura da sinir etmeye çalıştı aldırmak istemiyorum ama gerçekten çok garip insanlar var endişe ettiğim konuya bu şekilde müdahale etmesi beni üzdü ve sinirlendirdiBoşverin aldırmayın burada garip insanlar olabiliyor, bizler karşımızdakiler birer birey diye düzgünce cevap veriyoruz ama çoğu dalgaya alıp insan azarlama peşinde üstelik tanımadıkları insanlara :)))
Tek olmadığımı görmek mutlu etti zira kendimde problem aramaya başladımhasbeee Bende senin gibi anladım atılan yorumlara verilen cevaplardan bile bu belli tırnakları çıkarmaya gerek yok bence
Hanfendi inanın genel olarak herkes stresli günler geçiriyor diye düşünüyorum. Bu gibi şeylerde kadınlar birbirini yargılamasın da anlamaya çalışsın. Sizi tanımıyorum elbette ama hemcinsinize karşı bu tutum olmamalı, umarım herkesin birbirini anlayabildiği ve birbirini eleştirmekten ziyade sevgi duyacağı günleri kucaklarız..Ben azarlamadım sizde beni tanımıyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz hakkımda
Canim 1 mesajın var o da bu onda da 5 yıllık üyeyi elestiriyosun. 1 evladi olan gebe bi anne yaşı da sizden büyük. Fevriliğinizi yaşıza veriyorum. Çünku arkadaş gayet net cevaplar yazmış. Anlamamakta ısrar etmiş. Hele senin şu yorumun inanılmaz alakasız.Boşverin aldırmayın burada garip insanlar olabiliyor, bizler karşımızdakiler birer birey diye düzgünce cevap veriyoruz ama çoğu dalgaya alıp insan azarlama peşinde üstelik tanımadıkları insanlara :)))
Ne üzelim ne üzülelim gerçekten gerek yok böyle şeylere, sizde o güzel canınızı hiç sıkmayınYaa inanırmısın yani yazdığım konuya kalkıp da daha 2 gün olmuş dur bismillahh falan demesi beni gerçekten aşırı derece sinirlendirdi sonrasında incik cincik şeylere takılıp benı bura da sinir etmeye çalıştı aldırmak istemiyorum ama gerçekten çok garip insanlar var endişe ettiğim konuya bu şekilde müdahale etmesi beni üzdü ve sinirlendirdi☺☺☺
Arkadaşlar pardon da ne burası TBMM mi yorum yapamayacaksak neden buradayız gerçi orada bile herkesin fikrini söylemesine izin var.Canim 1 mesajın var o da bu onda da 5 yıllık üyeyi elestiriyosun. 1 evladi olan gebe bi anne yaşı da sizden büyük. Fevriliğinizi yaşıza veriyorum. Çünku arkadaş gayet net cevaplar yazmış. Anlamamakta ısrar etmiş. Hele senin şu yorumun inanılmaz alakasız.
Tamam işte ben de geldim fikirlerimi söyledim.Arkadaşlar pardon da ne burası TBMM mi yorum yapamayacaksak neden buradayız gerçi orada bile herkesin fikrini söylemesine izin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?