Kızlarr Acil yardımınıza ihtiyacım var

Yaşıtlar ya destek oluyorlardır yapacak bşey yok konu sahibi 22
Arkadaşlar pardon da ne burası TBMM mi yorum yapamayacaksak neden buradayız gerçi orada bile herkesin fikrini söylemesine izin var.
Fikrini söyle elbette ancak gaz verme . Orta yol bulunacağına burda taraf seçiliyor buna gerçekten anlam veremiyorum .

Ben azarlamadım sizde beni tanımıyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz hakkımda
Yargılamak falan biz insanları aşan şeyler böyle bir şey anladıysanız kusura bakmayın sadece iki tarafa bakarak diğer kişiyide anlamaya çalıştım belli ki onun için hassas bir durum, sizde gebeymişsiniz umarım her şey dilediğiniz gibi olur

Yaşıtlar ya destek oluyorlardır yapacak bşey yok konu sahibi 22

Fikrini söyle elbette ancak gaz verme . Orta yol bulunacağına burda taraf seçiliyor buna gerçekten anlam veremiyorum .
Tanımadığım bir insanı niye birine karşı gaz verme pozisyonuna yerleştirdiniz çok merak ediyorum. Yaşıt olduğumuzun farkında bile değilim çok garip

İsterse 10 senelik üye olsun bu üye olup olmamakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum ben de sizin cahilliğinize veriyorum bizim burada fevri olduğumuz bir konu yok , fevrılık ile de alakası yok ! Kendimizi savunamayacaksak neden yaşıyoruz dimi ? Bu kendini savunmaktır üstelik başkası adına yorum yapma hakkına da sahip olduğunu düşünmüyorum avukatımısınız kendisi yazamıyor mu ?Anlamamak da ısrar ediyor arkadaş yada gerçekten tam anlamı ile okuyamıyor asıl dile getirmek istediğimi anlayan anladı merak etmeyin..

Tanımadığım bir insanı niye birine karşı gaz verme pozisyonuna yerleştirdiniz çok merak ediyorum. Yaşıt olduğumuzun farkında bile değilim çok garip
Ozaman taraf olmak yerine orta Yol bulmaya çalışın ve konuyla alakalı yorumunuzu yapınız. Sosyal ortam diye herkes birbirine saydırıp duruyor anlamıyorum gerçekten bu durumu . Sosyaldeyken kalp kırılmıyor mu .

Allah aşkına ya hala ne diyorsunuz kiminle probleminiz varsa onunla halledin benim üstüme oynamayın lütfen

Ben hassas ve düzgün bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum. Ama sizde burada karşı bir propaganda uygulayıp insanların daha fazla demorilize olmasına mahal vermemeye çalışın o halde

Allah aşkına ya hala ne diyorsunuz kiminle probleminiz varsa onunla halledin benim üstüme oynamayın lütfen
Arkadaşım daha fazla ortamı germeyelim tamam mı bak büyüklük bende kalsın , gerçekten sabrım yok kimse ile de problemim yok uzatıp şov yapmaya da gerek yok yazmayalım daha fazla uzamasın

Mutlaka ama ben mi üslubuma çok dikkat ediyorum kırmamak için düzgünce yazıyorum yoksa burada mi yanlış anlaşılıyor
Bak burda bi münakaşa vardı ona dahil oldun ilk o yüzden böyle oldu. Üslubun sert değil ama sanki diger arkadaş gerçek hayatta da arkadaşınmış da gelmiş onu destekliyormuş gibi oldun. Tuhaf geldi ben de o yüzden sana cevap verdim.

Arkadaşım daha fazla ortamı germeyelim tamam mı bak büyüklük bende kalsın , gerçekten sabrım yok kimse ile de problemim yok uzatıp şov yapmaya da gerek yok yazmayalım daha fazla uzamasın
Ben uzattım demi şovmu yapıyorum kameralar nerde el sallıyım ozaman. Ben ilk başta özür diledim ve hala uzatıyorsunuz siz

Ben hassas ve düzgün bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum. Ama sizde burada karşı bir propaganda uygulayıp insanların daha fazla demorilize olmasına mahal vermemeye çalışın o halde
Evet gördüm hassastı gerçekten. Anlıyorum sizi daha fazla yazmicam yazmamamın sebebide lafları yuttuğum değildir sizin gbi insanlar yüzünden ban yememektir iyi günler :)

Tabi ki değil sadece her iki tarafı anlamaya çalıştım hamilelik konu değil denildiyse geçip gidilebilir gerek yok bence ama öyle yazmışsın böyle söylemişsin demeye o yüzden yorum yaptım.

Cahil filan şahane laflar.

Evet gördüm hassastı gerçekten. Anlıyorum sizi daha fazla yazmicam yazmamamın sebebide lafları yuttuğum değildir sizin gbi insanlar yüzünden bam yememektir iyi günler :)
Teşekkürler sağolun, sizin gibi insanlar sınıfı sizin için ne ifade etmiyor bilmiyorum ama bazı şeyler düzelmiyor demek ki iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…