- 30 Nisan 2011
- 37
- 7
- 46
- Konu Sahibi gamzelim41
-
canlar 14 aralıkta aşılama yaptırdım şuan beklemedeyiz sonucu 26 aralıkta öğreneceğim.Ama ayakta durduğumda az iş yapayım dediğim anda sağ yumurtalığımda ağrı oluyor acaba diyorum tutuyorda ondan mı oluyor bu ağrı eğer öyleyse hep yatıcam
ben de 9 aralıkta aşılama yaptırdım bugün10.gün beleirti yok beendeeoffffffff
canlar 14 aralıkta aşılama yaptırdım şuan beklemedeyiz sonucu 26 aralıkta öğreneceğim.Ama ayakta durduğumda az iş yapayım dediğim anda sağ yumurtalığımda ağrı oluyor acaba diyorum tutuyorda ondan mı oluyor bu ağrı eğer öyleyse hep yatıcam
sebep yok eşimde de bende de şükür problem yok ama 15 aydır korunmadığımız halde gebelik olmadı bende aşılama istedim öncesindede aşılama değilde yumurta şişirme sonra çatlatma ve ardından ilişki şeklinde 2 kere tedavi gördüm onlarda sonuç alamadım bende aşılama istedim yaptık bakalım hayırlısı artıkaşılamayı hangi sebepten dolayı yaptırdınız?
mrb canım.aşılman inşallah tutmuştur kendini yorma fazla dinlen.hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz
evt sonuç ne olursa olsun nasipse paylaşırım inş olur 26sında öğrenmeye gidicem ama 12 gün olmuş olcak çıkarmı bilmem sen nezamandır evlisin
12.gün kanda cıkıyor yumurta gelıstırıcı ıgnelerın etkısıdır o kasık agrıalrı
canım üzüldüm gerçekten ama umudunu yitirme sakın bende geçen ay hüsrana uğramıştım çok kötüydüm.şimdi moralim iyi ama hep bir umut var bir köşede...tekrar denersiniz canımız saolsun...kızlar benim ilk aşılamam tutmadı
kızlar slm bende yeni üyeyim yazılarınızı okudum bende 11 yılık evliyim bi kızımvar kızımdan ikisene sonra spraili aldırdım hemen ertesi ay hamile kaldım 20 günlüktü düşük yaptım 1 yılsonra tekrar gitim doktora herşeyin iyi korkma olur bekle dedi şurabura 8 senedir bebeğim olurdiye bekiyorum ama olmadı kasım ayında dktr gitim rahimfilm spermografi yaptık tüplerim temiz rahim temiz kıstfalanyok ama eşimin hareketliliği düşük çıktı %5 hareketli dktr yumurta takibine başladı beşgündür klomen kullandım iki gün ara verdi yarın yumurta kontroline gidicem aşılama yapıcaz dedi doktor bu sprm hareketiyle normal yola olmaz dedi bide çatlatma iynelerinekadar korkuyorumda bu sperm sayısıyla aşılama tutmazsa diye lütfen bana yardımcı olun şimdiden tşkrlr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?