kızlarr aşılama yaptırdım yardıma ihtiyacım var

gamzelim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
37
7
46
canlar 14 aralıkta aşılama yaptırdım şuan beklemedeyiz sonucu 26 aralıkta öğreneceğim.Ama ayakta durduğumda az iş yapayım dediğim anda sağ yumurtalığımda ağrı oluyor acaba diyorum tutuyorda ondan mı oluyor bu ağrı eğer öyleyse hep yatıcam

inşallahta hamılesinizdir.bence fazla iş yapmayın bol bol yatın asla sitres yapmayın.ben çatlatma iğnesiyle hamıle kaldım adet dönemımden on gün önce belimde şiddetli ağrı oluyordu.kasıklarımdada ağrı vardı.yumurtanın çatlama dönemındekı ağrılarda olabilir

ben de 9 aralıkta aşılama yaptırdım bugün10.gün beleirti yok beendeeoffffffff

ben de 9 aralıkta aşılama yaptırdım bugün10.gün beleirti yok beendeeoffffffff

daha belirti olmaz tahminimce sen moralini yüksek tutmaya çalış inşşşşalllahhh rabbim hepimizin kucaklarını doldurur.Beklemek işin enzoru biranönce zaman geçsin hayırlısıyla sonucumu öğreneyim sende habersiz bırakma beni merak ederim.

aşılamayı hangi sebepten dolayı yaptırdınız?

aşılamayı hangi sebepten dolayı yaptırdınız?
sebep yok eşimde de bende de şükür problem yok ama 15 aydır korunmadığımız halde gebelik olmadı bende aşılama istedim öncesindede aşılama değilde yumurta şişirme sonra çatlatma ve ardından ilişki şeklinde 2 kere tedavi gördüm onlarda sonuç alamadım bende aşılama istedim yaptık bakalım hayırlısı artık

sonucu paylaşırsın değilmi merak ettim.benim de bir kaç ay daha olmazsa aşılama düşünüyorum.umarım hamilesindir.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

evt sonuç ne olursa olsun nasipse paylaşırım inş olur 26sında öğrenmeye gidicem ama 12 gün olmuş olcak çıkarmı bilmem sen nezamandır evlisin

mrb canım.aşılman inşallah tutmuştur kendini yorma fazla dinlen.hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz

evt sonuç ne olursa olsun nasipse paylaşırım inş olur 26sında öğrenmeye gidicem ama 12 gün olmuş olcak çıkarmı bilmem sen nezamandır evlisin

yılbaşında ilk yılımız dolacak..evliliğimin 8.ayında bi düşüğüm oldu.2 aydır tekrar istiyoruz bakalım rabbim nasip ederse inşallah

12.gün kanda cıkıyor yumurta gelıstırıcı ıgnelerın etkısıdır o kasık agrıalrı

benim sonucu almaya gittiğim gün 26sı 12.gün olcak aslında gitmem 14.günü beklerim ama yıllık iznimiz bitiyor 27sinde Şırnak a geri dönüyoruz( gitmeden öğrenelim dedik orda imkan yok dışarı çıkamıyoruz ebru sen annemisin cnm

evet canım 3.5 yasında bır oglum var bızdede sperm sayısı düşüktü 3asılama yaptırdım bende tutmadı ama sonrası dogal yolla hamıle kaldım asılamada malesef peks ans yok ınsallah senın tutar

kızlar slm bende yeni üyeyim yazılarınızı okudum bende 11 yılık evliyim bi kızımvar kızımdan ikisene sonra spraili aldırdım hemen ertesi ay hamile kaldım 20 günlüktü düşük yaptım 1 yılsonra tekrar gitim doktora herşeyin iyi korkma olur bekle dedi şurabura 8 senedir bebeğim olurdiye bekiyorum ama olmadı kasım ayında dktr gitim rahimfilm spermografi yaptık tüplerim temiz rahim temiz kıstfalanyok ama eşimin hareketliliği düşük çıktı %5 hareketli dktr yumurta takibine başladı beşgündür klomen kullandım iki gün ara verdi yarın yumurta kontroline gidicem aşılama yapıcaz dedi doktor bu sprm hareketiyle normal yola olmaz dedi bide çatlatma iynelerinekadar korkuyorumda bu sperm sayısıyla aşılama tutmazsa diye lütfen bana yardımcı olun şimdiden tşkrlr...

canım öncelikle hoşgeldin aramıza ...bence stres yapma korkma zaten çatlatma iğnesini 1 kere yaptırıyosun aşılama desen hiç canın acımıyo.stres düşmandır vücudumuza.olumlu düşünmeye bak rabbim zaten nasip ederse hiçbir engel tanımaz olur tutmazsa diyede düşünme sakın aklından çıkar bol bol dua et bide sperm sayısını artıran bitkisel şeyler deniyor arkadaşlar diğer topiklere bi göz atarsan fikir edinirsin en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…