Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki kalınlaşır strese girme hiçKızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istediDondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı
![]()
Sonucunuz ney oldu pekiMerhaba, bence stres yapmamalısın, stres herşeyin başı.. Bende 17ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum, doğal siklus. Benim yumurtam geç büyüdü.. ( Hatta doktor bi sonraki gelmende bu boyutlarda ise duruma göre düşüncez dedi) Bende takmıştım kafaya fakat bir sonraki muayenede birden büyüdüğünü öğrendim.. Allah’ın iziniyle seninde güzel gidecek üzülme. ( Bu arada 2.transferimde de taa 19.gün transfer olmuştum, diğer adetime az kala transfer olmuştum.)
Test tarihim 26.ocakSonucunuz ney oldu peki
Yaa inşallah sağlıkla ilerlerTest tarihim 26.ocak
Ben dayanamadım dün kan verdim, bugün çıktı
Değer düşük geldi sanki ama şuan pozitif, test tarihimde ne çıkacak bende bekliyorum :)
Aminnn, isteyen herkese, hepimize sağlıkla nasip olsunYaa inşallah sağlıkla ilerlerilk tüp denemen mi benim 2.ci ilki kimyasal oldu sonra tekrar tüp bebek tedavisi oldum başka merkezde şimdi taze transfer yapmadılar dondurdular 5 tane embriyom var iki tane koymasını rica ettim tamam dedi iki tane 5.gün konulacak bana da inşallah
İnşallah inşallahAminnn, isteyen herkese, hepimize sağlıkla nasip olsunBenim 3.tedavim.. Şöyle ki ilk tedavim negatif, 2.tedavim hamdolsun elhamdülillah kızım oldu, 3. Tedavimde kızıma kardeş olsun çok ilerlemeden dedim öyle :) Oy maşAllah ne güzel Allah’ın iziniyle güzel olacak senindee
Ne demekİnşallah inşallahçok teşekkür ederim umut
Tamam yazıcam transfer olduktan sonra daha çok buralarda olucamNe demekArada yaz, benide haberdar et
![]()
Sanirim 25. Yada 28. Gun olmustum ben transferimi :) mm olarak falan hatirlamiyorum . Endiselenmeyin doktorunuz en iyisini bilirKızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istediDondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı
![]()
Anlaştık, Allah’a emanet ol :) Herşey güzel geçecek, olumlu düşün hep :) kendine iyi bakTamam yazıcam transfer olduktan sonra daha çok buralarda olucam![]()
Sonucunuz ney olduSanirim 25. Yada 28. Gun olmustum ben transferimi :) mm olarak falan hatirlamiyorum . Endiselenmeyin doktorunuz en iyisini bil
Sonucunuz ne olduSanirim 25. Yada 28. Gun olmustum ben transferimi :) mm olarak falan hatirlamiyorum . Endiselenmeyin doktorunuz en iyisini bilir
Bende 11 ocakta başladım estrofeme dün kontrolüm vardi 11.24 olmustu ama bende 4 gün sabah akşam 1 tane 4 gün sabah öğle akşam bir kullandım sonra sabah akşam ikişer kullanmaya başlamıştım bence ilaç sayısı arttıkça çoğalır bide bol bol nar yedim burda okumuştum faydası var diye inşallah kalinlasir bebeğine kavuşursunKızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istediDondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı
![]()
Pozitif benim sonucum 28 haftalik olduk cok sukurSonucunuz ney oldu![]()
İlk bebiş ile şimdiki transfer arasında ne kadar beklediniz bende tüp bebekle kızıma kavuştum 30 kasımda suan kucağımda beni emiyor geriye bir sürü embriyom kaldı onları da en kısa sürede deneyeyim istiyorumAminnn, isteyen herkese, hepimize sağlıkla nasip olsunBenim 3.tedavim.. Şöyle ki ilk tedavim negatif, 2.tedavim hamdolsun elhamdülillah kızım oldu, 3. Tedavimde kızıma kardeş olsun çok ilerlemeden dedim öyle :) Oy maşAllah ne güzel Allah’ın iziniyle güzel olacak senindee
Oyyy maşallahPozitif benim sonucum 28 haftalik olduk cok sukurdarisi sizin ve isteyen butun arkadaslarima olsun insaAllah. Hatta perinatologa gittigimde bana dedi ki senin adet tarihin şu olsun gec transfer olmussun dedi.
Ben 3 sene bekledim, benimde geriye 4embriyom kalmıştı, bu denememde sonuc için yarın test vereceğim nasipse. Aslında şöyle kendini ne zaman, nasıl rahat hissediyosan o zaman başlamak daha iyi, benim biraz hamileliğimde sıkıntılar olmuştu biraz korkmuştumda o yüzden bekledim :)İlk bebiş ile şimdiki transfer arasında ne kadar beklediniz bende tüp bebekle kızıma kavuştum 30 kasımda suan kucağımda beni emiyor geriye bir sürü embriyom kaldı onları da en kısa sürede deneyeyim istiyorum
Yok ilk denemem değildi. 14 senedir ugrasiyorum ben , nasip buna olduOyyy maşallahİlk denemeniz miydi
![]()