- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.920
- 298
Merhaba transfer olana kadar günde 1 tane nar tüketin rahim kalınlaşması o sağlıyor.Kızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istediDondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı
Sıkıntı neydi acaba benimde 8 yıl oldu inş bana sa nasip ederYok ilk denemem değildi. 14 senedir ugrasiyorum ben , nasip buna olduRabbim kimseye aratmasin
Benim pko var ama bi sorun da rahim T seklindeymis bunu 13 sene sonra ogrendikSıkıntı neydi acaba benimde 8 yıl oldu inş bana sa nasip eder
Ama o zaman âdet gününüz gelmiş olmuyor mu? Ben 2 Şubat transfer olacağım ama benim beklenen âdet günüm 5 Şubat. Böyle nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir miSanirim 25. Yada 28. Gun olmustum ben transferimi :) mm olarak falan hatirlamiyorum . Endiselenmeyin doktorunuz en iyisini bilir
Adet gununuz geliyo ama ilac kullaniyosunuz adet olamiyosunuz kiAma o zaman âdet gününüz gelmiş olmuyor mu? Ben 2 Şubat transfer olacağım ama benim beklenen âdet günüm 5 Şubat. Böyle nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi
Bende 3 kere yaptırdım hepsinde çift çift içtimKızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istediDondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı
Henüz ilaç vermedilerAdet gununuz geliyo ama ilac kullaniyosunuz adet olamiyosunuz ki
Tup bebek surecinde ilac veriyolar ya zaten siz 2 subatta transfer olucaksaniz sürece ne zaman baslicaksiniz ? Hic bi ilac vermedilermi henuz size dogal siklus ilemi transfer olucaksiniz ?Henüz ilaç vermedilerverirler o zaman belki
MerhabaTup bebek surecinde ilac veriyolar ya zaten siz 2 subatta transfer olucaksaniz sürece ne zaman baslicaksiniz ? Hic bi ilac vermedilermi henuz size dogal siklus ilemi transfer olucaksiniz ?
Bende o sekilde transfer oldum duphaston vermislerdi banadaMerhaba
Benim dondurulmuş embriyo ve evet doğal takip yapılıyor haftalardır, kan ve ultrason. Perşembe tekrar progesteron a bakıp cuma transfer dediler hayırlısı ile
Benim doktorum rahim kalınlığı 6.6 oldu daha da gün vardı aslında ama transferi bu ay iptal edelim riske atmayalım dediiiAnlaştık, Allah’a emanet ol :) Herşey güzel geçecek, olumlu düşün hep :) kendine iyi bak
Ben 18 ci gununde oldum transferKızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istediDondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı
Üzülme lütfen, doktorun riske atmak istmemiş, hayırlısı olsun bak herşeyde bir hayır vardır elbet miniğin birazcık sabret annecim dedi :))Benim doktorum rahim kalınlığı 6.6 oldu daha da gün vardı aslında ama transferi bu ay iptal edelim riske atmayalım dediiibir ay sonra yaklaşık transferim
Sen naptın değerlerin inş çok güzel ilerlemiştirÜzülme lütfen, doktorun riske atmak istmemiş, hayırlısı olsun bak herşeyde bir hayır vardır elbet miniğin birazcık sabret annecim dedi :))
Değerim hamdolsun güzel ilerledi ama kanamam oldu, doktor o yüzden keseyi görmek istedi 4gün sonraya çağırdı bakalım ne olacak, hayırlısı herşeyinSen naptın değerlerin inş çok güzel ilerlemiştir
Haber et mutlaka güzel olur inşallah her şey bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun Rabbim.Değerim hamdolsun güzel ilerledi ama kanamam oldu, doktor o yüzden keseyi görmek istedi 4gün sonraya çağırdı bakalım ne olacak, hayırlısı herşeyinSende sıkmıyorsun canını tamam mı
Amin arkadaşımHaber et mutlaka güzel olur inşallah her şey bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun Rabbim.
Yok canımı sıkmıyorum bir ay sonra olur beklerim de 1 ay sonra rahim kalınlaşması olur mu aynı mı olur nasıl olur diye düşünüyorum bazen sadece
Amin arkadaşımKalınlaşır tabiki, sadece stres yapmamaya çalış biliyorum elinde değil ama akışına bırakmak bazen en iyisi gerçekten bak
Pazartesi transferim var belli oldu arkadaşımAmin arkadaşımKalınlaşır tabiki, sadece stres yapmamaya çalış biliyorum elinde değil ama akışına bırakmak bazen en iyisi gerçekten bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?