Kizlarr catlatma ignesinden kac gün sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz?

Zaten catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olmadiysan hamile olmus oluyorsun.. Bencede evde bir kanli idrar yap

Kizlar insallah bende hamileyimdir kanli idrar nasil yapiliyor ki bilmiyorum hamile olan arkadaslarim rabbim size saglikli hamilelik yasatsin insallah cok cok sevindim adiniza kendim hamile kalmis kadar sevindim hemde hic tan

Kizlar insallah bende hamileyimdir kanli idrar nasil yapiliyor ki bilmiyorum hamile olan arkadaslarim rabbim size saglikli hamilelik yasatsin insallah cok cok sevindim adiniza kendim hamile kalmis kadar sevindim hemde hic tan
Canım idrar testin varsa birkaç damla kanla idrarından damlatıp yapıyorsun daha kesin sonuç veriyor

Canim kanli idrar bir kaba iki damla parmagindan kan damlat idrar uzerinede o sekilde idrar testi yap

Peki igne yapildigi gunudemi sayiyosunuz yani ben 22 nisanda igne olduguma gore bu gun kacinci gunu oluyo bat 12 mayis olsa bile igneden 14 gun sonra adetmi olmam gerekiyodu kafam karisti kizlar

Peki igne yapildigi gunudemi sayiyosunuz yani ben 22 nisanda igne olduguma gore bu gun kacinci gunu oluyo bat 12 mayis olsa bile igneden 14 gun sonra adetmi olmam gerekiyodu kafam karisti kizlar
Canım sen akşam vurulmuşsun o günü sayma ertesi günü say 14 gün okuyor kesin sonuç alırsın varsa testin yap yolla resmini bakalım inşallah güzel haberler alırız

Tebrikler inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve değerin yükselir ben de nisan 28 de vurdurdum heyecanla sonucu bekliyorum
Ben de nisanın 25 inde yaptırdım . Adet gecikmesi yapar diyorlar. Şimdi de hamilelikten mi yoksa iğneden mi haydi bir de burdan yak oldum

Canım sen akşam vurulmuşsun o günü sayma ertesi günü say 14 gün okuyor kesin sonuç alırsın varsa testin yap yolla resmini bakalım inşallah güzel haberler alırız
Canim evde test var ovilasyon testlerinde hediye gelmisti ama kanli idrar testi nasil yapiliyor birde yarin sabah yapsam daha iyi olmazmi 5 tane gebelik testim var evde

Canim evde test var ovilasyon testlerinde hediye gelmisti ama kanli idrar testi nasil yapiliyor birde yarin sabah yapsam daha iyi olmazmi 5 tane gebelik testim var evde
Valla canım sabah akşam fark etmiyo oldumu çıkıyor..

Kan damlatarak oluyor parmağını kes birkaç dama damlat

Aaaa o zaman bi testi yapayim ben yarin sabah 1 gun daha gecsin cok heyecanlandim simdi kizlar sag olun gercekten bende normal adetimi bekliyordum bide aranizda crinone vajinal jel kullanan varmi bana doktorum iliskiye girmiyi biraktiktan sonra sabahlari 1 tane yapmaya basla dedi bende 3 mayista basladim yapmaya

Yap canım yap testi remini bekliyoru

T

TaBiki bebisim hemen paylascam yarin burda bana da dua edermisiniz ben bu gece rabbime yalvarayim insallah ol demistir de olur hayirlisiyla versin insallah
Merak etme canım senin içinde dua ederim elimden gwldiğince hergün dua ediyorum kendim ve isteyen herkez için

Adetime 5 gün var ama adet günün önemli değilmiş çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunurmuş
O nerden çıktı ben ilk iğne vurdurduğumda normal adet günümde oldum 2.vurdurduğumda 5 gün erken oldum.

Testin varsa dene hamileykende olabiliyor ağrılar

O nerden çıktı ben ilk iğne vurdurduğumda normal adet günümde oldum 2.vurdurduğumda 5 gün erken oldum.

Testin varsa dene hamileykende olabiliyor ağrılar
İğneyi vurulduğun zaman adet gününe gelmiş o zaman cnm en geç 18 günde olan duydum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…