- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Canım idrar testin varsa birkaç damla kanla idrarından damlatıp yapıyorsun daha kesin sonuç veriyorKizlar insallah bende hamileyimdir kanli idrar nasil yapiliyor ki bilmiyorum hamile olan arkadaslarim rabbim size saglikli hamilelik yasatsin insallah cok cok sevindim adiniza kendim hamile kalmis kadar sevindim hemde hic tan
Canim kanli idrar bir kaba iki damla parmagindan kan damlat idrar uzerinede o sekilde idrar testi yapKizlar insallah bende hamileyimdir kanli idrar nasil yapiliyor ki bilmiyorum hamile olan arkadaslarim rabbim size saglikli hamilelik yasatsin insallah cok cok sevindim adiniza kendim hamile kalmis kadar sevindim hemde hic tan
Canım sen akşam vurulmuşsun o günü sayma ertesi günü say 14 gün okuyor kesin sonuç alırsın varsa testin yap yolla resmini bakalım inşallah güzel haberler alırızPeki igne yapildigi gunudemi sayiyosunuz yani ben 22 nisanda igne olduguma gore bu gun kacinci gunu oluyo bat 12 mayis olsa bile igneden 14 gun sonra adetmi olmam gerekiyodu kafam karisti kizlar
Ben de nisanın 25 inde yaptırdım . Adet gecikmesi yapar diyorlar. Şimdi de hamilelikten mi yoksa iğneden mi haydi bir de burdan yak oldumTebrikler inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve değerin yükselir ben de nisan 28 de vurdurdum heyecanla sonucu bekliyorum
Canim evde test var ovilasyon testlerinde hediye gelmisti ama kanli idrar testi nasil yapiliyor birde yarin sabah yapsam daha iyi olmazmi 5 tane gebelik testim var evdeCanım sen akşam vurulmuşsun o günü sayma ertesi günü say 14 gün okuyor kesin sonuç alırsın varsa testin yap yolla resmini bakalım inşallah güzel haberler alırız
Valla canım sabah akşam fark etmiyo oldumu çıkıyor..Canim evde test var ovilasyon testlerinde hediye gelmisti ama kanli idrar testi nasil yapiliyor birde yarin sabah yapsam daha iyi olmazmi 5 tane gebelik testim var evde
Canım adetle alakası yok çatlatma iğnesi vurulmadın mı sen vuruldun ee sorun yok yap bir test çatlatma iğnesiyle normal aynı değilAdetime 6 gun varya ondan cikmaz diye dusunuyordum ben
Yap canım yap testi remini bekliyoruAaaa o zaman bi testi yapayim ben yarin sabah 1 gun daha gecsin cok heyecanlandim simdi kizlar sag olun gercekten bende normal adetimi bekliyordum bide aranizda crinone vajinal jel kullanan varmi bana doktorum iliskiye girmiyi biraktiktan sonra sabahlari 1 tane yapmaya basla dedi bende 3 mayista basladim yapmaya
TaBiki bebisim hemen paylascam yarin burda bana da dua edermisiniz ben bu gece rabbime yalvarayim insallah ol demistir de olur hayirlisiyla versin insallahYap canım yap testi remini bekliyoru
Merak etme canım senin içinde dua ederim elimden gwldiğince hergün dua ediyorum kendim ve isteyen herkez içinT
TaBiki bebisim hemen paylascam yarin burda bana da dua edermisiniz ben bu gece rabbime yalvarayim insallah ol demistir de olur hayirlisiyla versin insallah
Adet günün ne zaman ?Benimde bugün 15.günüm ama adet olacak gibi ağrışarım var
Adetime 5 gün var ama adet günün önemli değilmiş çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunurmuşAdet günün ne zaman ?
O nerden çıktı ben ilk iğne vurdurduğumda normal adet günümde oldum 2.vurdurduğumda 5 gün erken oldum.Adetime 5 gün var ama adet günün önemli değilmiş çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunurmuş
İğneyi vurulduğun zaman adet gününe gelmiş o zaman cnm en geç 18 günde olan duydum çünküO nerden çıktı ben ilk iğne vurdurduğumda normal adet günümde oldum 2.vurdurduğumda 5 gün erken oldum.
Testin varsa dene hamileykende olabiliyor ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?