- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 31
- Konu Sahibi marbling817
-
Agzin bal yesin canim insalllahhhhBence gayet iyi . 2 güne bir %60 artması lazım. Bence hamilesiniz. Hayırlı olsun bebişiniz.
Canim adetin nisanin kaciydi ve ignesi hangi tarihte kac mm yumurtayla vuruldun kac yumurtan vardi vee kac gun ara ile iliski oldu yazarmisin lutfen bende tedavi oluyorum 2 aydir ama tutmadi gebelik olusmadi yaptiklarini anlatirsan sevinirim kuzum bu arada gebeligin hayirli olsun canim cok sevindim senin adina bizlerede nasip olur insallahKizlar dun kan vermistim 11.4 cikti bu gun kan verdim 21 cikti catlatma ignesinin 9 cu gunu bu gun nasil bir sonuc size
Canim adetin nisanin kaciydi ve ignesi hangi tarihte kac mm yumurtayla vuruldun kac yumurtan vardi vee kac gun ara ile iliski oldu yazarmisin lutfen bende tedavi oluyorum 2 aydir ama tutmadi gebelik olusmadi yaptiklarini anlatirsan sevinirim kuzum bu arada gebeligin hayirli olsun canim cok sevindim senin adina bizlerede nasip olur insallahKizlar dun kan vermistim 11.4 cikti bu gun kan verdim 21 cikti catlatma ignesinin 9 cu gunu bu gun nasil bir sonuc size
Sag ol kuzucum insallah olur nasipten ote yol yokÜzüldüm cnm haziranda inşallah güzel haberini aliriz
Nisanin 12 sinde adet oldum adetimin 3 cu gunu dr a gittim tahlillerim guzel cikti klomen inofolic ve metcartin basladi hepsini gundr 2 kere ictim ve adetimin basladigi gunden saydim 10. Gun gittim yumurtalarim olmamisti 4 gun sonra tekrar gel dedi gittim sag kasigimda 3 tane yumurta olmus biri 19 biri 18 biri 16 solda 7 de kalmis 5 6 tane yumurta ve 2 tane catlatma ignesi yazdi birisini ayin 27 sinde aksam 5 te vurdum digerinide 36 saat sonra sabah 5 te vurdum ve esimle birlikta 2 rekat namaz kilip duamizi ettik sonra iliskiye girdim 2 tane yastigi popomun altina koydum 3 saat yapptim oyle sonra yastiklari alip sag tarafima donup cenin pozisyonu aldim yattim sabaha kadar ve biz duzensiz iliskiye girdik bazen gunde 2 kere oldu bazende hergun oldu bazende gun asiri oldu canimCanim adetin nisanin kaciydi ve ignesi hangi tarihte kac mm yumurtayla vuruldun kac yumurtan vardi vee kac gun ara ile iliski oldu yazarmisin lutfen bende tedavi oluyorum 2 aydir ama tutmadi gebelik olusmadi yaptiklarini anlatirsan sevinirim kuzum bu arada gebeligin hayirli olsun canim cok sevindim senin adina bizlerede nasip olur insallah
Sag ol cankm bilgiler icinNisanin 12 sinde adet oldum adetimin 3 cu gunu dr a gittim tahlillerim guzel cikti klomen inofolic ve metcartin basladi hepsini gundr 2 kere ictim ve adetimin basladigi gunden saydim 10. Gun gittim yumurtalarim olmamisti 4 gun sonra tekrar gel dedi gittim sag kasigimda 3 tane yumurta olmus biri 19 biri 18 biri 16 solda 7 de kalmis 5 6 tane yumurta ve 2 tane catlatma ignesi yazdi birisini ayin 27 sinde aksam 5 te vurdum digerinide 36 saat sonra sabah 5 te vurdum ve esimle birlikta 2 rekat namaz kilip duamizi ettik sonra iliskiye girdim 2 tane yastigi popomun altina koydum 3 saat yapptim oyle sonra yastiklari alip sag tarafima donup cenin pozisyonu aldim yattim sabaha kadar ve biz duzensiz iliskiye girdik bazen gunde 2 kere oldu bazende hergun oldu bazende gun asiri oldu canim
Ne demek rabbim isteyen herkese icindede bana nasip eder insallahhhSag ol cankm bilgiler icin
canım ben iğneden 14 gün sonra öğrendim ve hiç belirtim yoktu. regl günümden bikaç gün önce regl sancısı olmuştu çok hafif, o kadar.Kizlar çatlatma iğnesinden kac gün sonra test yapip hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Cok guzel canmcanım ben iğneden 14 gün sonra öğrendim ve hiç belirtim yoktu. regl günümden bikaç gün önce regl sancısı olmuştu çok hafif, o kadar.
canım eğer gebelik varsa daha3-4 güm önce yerleşmiştir rahmine. idrarda çıkmayabilir henüz. kanda kesin belli olur amaMeraba kızlar elimde 2 yane gebelik testi var ve çatlatma iğnesinde 10.günün birini yapsam mı ?
Daha erken canim benim 12. Gunde idrarda ciktiMeraba kızlar elimde 2 yane gebelik testi var ve çatlatma iğnesinde 10.günün birini yapsam mı ?
Bilmiyorum ki çok heyecan yaptım napcamı bilemiyorum şuan.canım eğer gebelik varsa daha3-4 güm önce yerleşmiştir rahmine. idrarda çıkmayabilir henüz. kanda kesin belli olur ama
Bende erken diyorum ama herkezin haberini aldıkca dahada hevesleniyorum elimde 2 tane var şuan birini bugün birini pazarmı yapsam diyorum karar veremedimDaha erken canim benim 12. Gunde idrarda cikti
Yap gitsin be canim belli i olurBende erken diyorum ama herkezin haberini aldıkca dahada hevesleniyorum elimde 2 tane var şuan birini bugün birini pazarmı yapsam diyorum karar veremedim
ben de klomen ve çatlatma iğnedi oldum 3 yumoş vardı . kaçı döllendi bilmiyorum. şu anda 5+2 günlüğüz. pzt dr a gidicez o zamn belli olacak. Rabbim hayırlısını nasip etsinBilmiyorum ki çok heyecan yaptım napcamı bilemiyorum şuan.
Bu ay menogon + femarada kullandım çoğul gebelik istiyoeum ve bu ilaçlarda yapıyor çoğul gebelik daha çabuk belli oluyorya koyu çıkarmı idrarda belli olurmu bilemedim
Yaptımmm dayanırmıyım hiç Çok beyaz bir çizgi belli oldu dikkatli bakınca gözüküyorYap gitsin be canim belli i olur
fotoğrafını gönderebiliyorsan gönder bi bakalımYaptımmm dayanırmıyım hiç Çok beyaz bir çizgi belli oldu dikkatli bakınca gözüküyor(( yaaa inşallah olumsuz olmaz freely testde doğrudur inşallaj
Çoğul gebelik mi :)) sen mi istedin dr muBilmiyorum ki çok heyecan yaptım napcamı bilemiyorum şuan.
Bu ay menogon + femarada kullandım çoğul gebelik istiyoeum ve bu ilaçlarda yapıyor çoğul gebelik daha çabuk belli oluyorya koyu çıkarmı idrarda belli olurmu bilemedim
Ne zaman öğrendin sen canım test yaptım çok hafif bir çizgi çıktıben de klomen ve çatlatma iğnedi oldum 3 yumoş vardı . kaçı döllendi bilmiyorum. şu anda 5+2 günlüğüz. pzt dr a gidicez o zamn belli olacak. Rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?