Kizlarr catlatma ignesinden kac gün sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz?

Kizlar dun kan vermistim 11.4 cikti bu gun kan verdim 21 cikti catlatma ignesinin 9 cu gunu bu gun nasil bir sonuc size
Canim adetin nisanin kaciydi ve ignesi hangi tarihte kac mm yumurtayla vuruldun kac yumurtan vardi vee kac gun ara ile iliski oldu yazarmisin lutfen bende tedavi oluyorum 2 aydir ama tutmadi gebelik olusmadi yaptiklarini anlatirsan sevinirim kuzum bu arada gebeligin hayirli olsun canim cok sevindim senin adina bizlerede nasip olur insallah

Kizlar dun kan vermistim 11.4 cikti bu gun kan verdim 21 cikti catlatma ignesinin 9 cu gunu bu gun nasil bir sonuc size
Canim adetin nisanin kaciydi ve ignesi hangi tarihte kac mm yumurtayla vuruldun kac yumurtan vardi vee kac gun ara ile iliski oldu yazarmisin lutfen bende tedavi oluyorum 2 aydir ama tutmadi gebelik olusmadi yaptiklarini anlatirsan sevinirim kuzum bu arada gebeligin hayirli olsun canim cok sevindim senin adina bizlerede nasip olur insallah

Nisanin 12 sinde adet oldum adetimin 3 cu gunu dr a gittim tahlillerim guzel cikti klomen inofolic ve metcartin basladi hepsini gundr 2 kere ictim ve adetimin basladigi gunden saydim 10. Gun gittim yumurtalarim olmamisti 4 gun sonra tekrar gel dedi gittim sag kasigimda 3 tane yumurta olmus biri 19 biri 18 biri 16 solda 7 de kalmis 5 6 tane yumurta ve 2 tane catlatma ignesi yazdi birisini ayin 27 sinde aksam 5 te vurdum digerinide 36 saat sonra sabah 5 te vurdum ve esimle birlikta 2 rekat namaz kilip duamizi ettik sonra iliskiye girdim 2 tane yastigi popomun altina koydum 3 saat yapptim oyle sonra yastiklari alip sag tarafima donup cenin pozisyonu aldim yattim sabaha kadar ve biz duzensiz iliskiye girdik bazen gunde 2 kere oldu bazende hergun oldu bazende gun asiri oldu canim

Sag ol cankm bilgiler icin

Meraba kızlar elimde 2 yane gebelik testi var ve çatlatma iğnesinde 10.günün birini yapsam mı ?

canım eğer gebelik varsa daha3-4 güm önce yerleşmiştir rahmine. idrarda çıkmayabilir henüz. kanda kesin belli olur ama
Bilmiyorum ki çok heyecan yaptım napcamı bilemiyorum şuan.

Bu ay menogon + femarada kullandım çoğul gebelik istiyoeum ve bu ilaçlarda yapıyor çoğul gebelik daha çabuk belli oluyorya koyu çıkarmı idrarda belli olurmu bilemedim

ben de klomen ve çatlatma iğnedi oldum 3 yumoş vardı . kaçı döllendi bilmiyorum. şu anda 5+2 günlüğüz. pzt dr a gidicez o zamn belli olacak. Rabbim hayırlısını nasip etsin

ben de klomen ve çatlatma iğnedi oldum 3 yumoş vardı . kaçı döllendi bilmiyorum. şu anda 5+2 günlüğüz. pzt dr a gidicez o zamn belli olacak. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ne zaman öğrendin sen canım test yaptım çok hafif bir çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…