- 22 Aralık 2015
- 448
- 360
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Test yaptın miBen de nisanın 25 inde yaptırdım . Adet gecikmesi yapar diyorlar. Şimdi de hamilelikten mi yoksa iğneden mi haydi bir de burdan yak oldum
Kişisine görede değişiyor yaİğneyi vurulduğun zaman adet gününe gelmiş o zaman cnm en geç 18 günde olan duydum çünkü
Allah hepinizden razi olsun kizlarMerak etme canım senin içinde dua ederim elimden gwldiğince hergün dua ediyorum kendim ve isteyen herkez için
Aminn canım senden de allah razı olsunAllah hepinizden razi olsun kizlar
Cnm naptin verdin mi kanCanim ben 25 Nisan da yaptirdim ve gun asiri iliskiye girdim bat 14 mayis bugun test yaptirdim kan testi 51.37 cikti iki gun sonra tekrar yaptircam eger deger yükselirdeee hamileyimdir insallahh
Ne yaptın cnmKizlar bende 22 nisan aksam saat 9 da vuruldum catlatma ignesini ve 23 nisandan sonra 1 mayista dahil olmak uzere her gece yaptim belli olurmu acaba kan testi yaptirsam bat 12 mayis cunki
canım işteyim akşam vercem ama çokta belim ağrıyor ya :/ inşallah adet olmam.. düşmez yine bebeğmCnm naptin verdin mi kan
Canim sabah test yaptim gebelik 4 gun var adetime ne yazikki negatif sabah gittim kan verdim bakalim 3 gibi sonucu alcam yoklugunu kesinlestircem gelecek ay calisirim ya yine napalim kismet degilmisCnm naptin verdin mi kan
Kötü düşünme Rabbimin izniyle sağlıklı hayırlı bi bebeğin olur inşallahcanım işteyim akşam vercem ama çokta belim ağrıyor ya :/ inşallah adet olmam.. düşmez yine bebeğm
deniyorumKötü düşünme Rabbimin izniyle sağlıklı hayırlı bi bebeğin olur inşallah
Canim sabah test yaptim gebelik 4 gun var adetime ne yazikki negatif sabah gittim kan verdim bakalim 3 gibi sonucu alcam yoklugunu kesinlestircem gelecek ay calisirim ya yine napalim kismet degilmis
Çok zor biliyorum ama yapacak hiçbir şey yok dua etmekten başka Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsindeniyorum
amiin aynen başka birşey yok yapacakÇok zor biliyorum ama yapacak hiçbir şey yok dua etmekten başka Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin
Sanmiyorum tatlim rabbim vermezse yapcak bisey yok sonucta hic bir kuvvet bizde degil nasipHayirlisi olsun cnm belki idrar yaniltmistir
Tabiki öyle cnm en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin insalkahSanmiyorum tatlim rabbim vermezse yapcak bisey yok sonucta hic bir kuvvet bizde degil nasip
Insallah beybisim :)Tabiki öyle cnm en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin insalkah
Bence gayet iyi . 2 güne bir %60 artması lazım. Bence hamilesiniz. Hayırlı olsun bebişiniz.Kizlar dun kan vermistim 11.4 cikti bu gun kan verdim 21 cikti catlatma ignesinin 9 cu gunu bu gun nasil bir sonuc size
Üzüldüm cnm haziranda inşallah güzel haberini alirizKan testi sonucum cikti o.100 hamile deyilim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?