kızlarr çok yardımınıza ihtiyacım var

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
bir cocuktan hoşlanıyorum ıkımızde aynı bankanın farklı subelerınde calısıyoruz. cok gorusmuyoruz ama banka ıcınde kendımızın konusabıldıgı msn gibi bişey var. ordan konuabılıyruz ama kısa suruyor nasılsın ıyımısın muhabbetı okadar konu acamıyorum yardım etmenız ıhtıyacım var

Pek bir şey yapmamanı tavsiye ederim.
Adamın gönlü olsa zaten yanaşır.

Onun konu açması lazım
Ve yerinde olsam o yazmadıkça yazmam!
Kolay gelsin

Canım açılmadan önce ağzını yokla, sevdiği yada düşündüğü biri var mı diye, aslında ben olsam msn den beraber bi kahve içelimli ne dersin falan derdim, eğer kabul etmezse anlarım aynı duygular içinde olmadığımızı ve içimde bitirmeye başlarım,

nasıl acılıcam o noktaya gelıcem

ama adam benı pek gormuyor kiii

Görmesi önemli değil ki.
Yazıştığınız yerden yakınlaşıp bir yemek teklifinde bulunabilir.:26:
Çok isterseniz,öğle yemeklerinde gittiği yeri araştırın ve orada karşılaşın,sıcacık gülümseminizle...
O ışık ona yeter zaten.

kacan kovalanırda once benı farketsin istiyorumm ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var

Sonuçta ufak bir muhabbetiniz var
Belli ki sizi farketmiş ama ne açıdan bilemeyiz belki arkadaş olarak belki de oda hoşlanıyor
Yani şuan senin birşey yapmandan çok onun bir atakta bulunmasıyla anlarız canım..
Bi devam et konuşmaya, yani konuyu nerden açıyor mesela seni hiç tanımak falan istemiyor mu hiç soru sormuyo mu sana ?

şubelerimiz birbirine uzak ole olması ımkansız

soruyor ama genel canım işte nasılsın sube yogunmu ne var ne yok hafta sonun nasıldı gibi (

şubelerimiz birbirine uzak ole olması ımkansız

Üzgünüm o zaman.
Açıkça bir yemek teklifinde bulunacaksınız.
Üzgünüm dedim; çünkü benim hayat görüşüme ters bir yardım oldu bu.
Her zaman ilk adımın erkekten gelmesinden yanayım.
Adım atmıyorsa da yeni ufuklara yelken açılmalı.

ama ben istiyorum kı ufugumda gelecegımde o olsun :) ona yarın bir hedıye gonderıyorum aramızda olan bir espiri karsısında hemde yakınlasırız dıye

iş çıkışı ya da haftasonu gibi bi süreçte bi yerlere çıkmak için teklifte bulun.Meselaa "Bugün hadi kahve içmeye şuraya gidelim mi farklılık olur sende müsaitsen" gibilerinden bi öneride bulunursun...
İlla ilk adımı erkekten beklersek ölelim bence.Çünkü erkeklerimizin genel anlamda bi odunluğu var hafiften
Sen öneride bulun.Eğer mırın kırın yapar istemez yada buluşursanız da beklediğin gibi geçmezse soğuk olursa bi daha bişey söylemezsin.Kesersin konuşmayı.
Eğer ilk teklifi sen yapıcaksan ikincisi mutlaka ondan gelmeli...
Kaybedicek bişeyin var mı canım öyle düşün...Kazanmak için bişeyler yapmak istiyosun sen zaten.Olmazsa da olmaz.Boşver.Kendine güvenin gelir böylelikle ilk adımı atabilirsin ve olmazsa da böylelikle umrunda olmaz

ama ben istiyorum kı ufugumda gelecegımde o olsun :) ona yarın bir hedıye gonderıyorum aramızda olan bir espiri karsısında hemde yakınlasırız dıye

Hımmm...
Umarım maddi değeri yüksek bir hediye değildir...

ahh ne guzel yazmıssın evet cok guzel yazmıssın ama ben ne ıstıyorum bılıyormusun canım ben bunu yapıcam zaten ama ondan once gun ıcınde bole bırlıkte gulebılecgımız konular olsun istiyorumm:) sence neler olabılırr

Aynen harfi harfine katılıyorum
Bende hep bu şekilde düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…