kızlarr çok yardımınıza ihtiyacım var

benı cok guldurdunuz:) yaa normal gunde kendı telımızden yazısıyor olsakk bısıler hızlı gıderde banka ıcınde olunca olmuyor ya ben ya o yogun oluyoruz olmuyor:2::2::2:

hepimiz hep güleriz inşallah.
o gün de gelir bakarsınız yani numaraların alınıp verildiği görüşmenin rahata bağladığı zamanlar.
bankacılık çok zor ve yoğun evet ama tek bir mesajla bile hatırlatır insan kendini
siz şu an duygu yoğunluğunuz nedeniyle görüşmeyi ilerletecek alternatifler arıyorsunuz ya, o da aynı hisleri paylaşıyorsa o da alternatif bulmaya çalışacaktır illa ki. siz dayanamıyorsanız o'nun da dayanamaması gerek yani.
siz iletişimi kökten kesmeyin alternatif görüşme şekillerine de o kafa yorsun bi' zahmet

Hadi bakalım gelişmeleri bekliyoruz

vee ben o alternatifleri bulamıyorum faceten eklesemmi

ilk adımı atmayınnnnnnnn
ya da bankadan ortak arkadaşlarınızı filan ekleyin onların fotoğraflarına yorum vs yazarsınız o da görür eklemek isterse ekler

ortak arkadasımız yokkı bız bır egıtımde tanıstık o kadar. hiç bir türlü ortak tanıdıgımız yok

ben yine de bekleyin derim.

kızlar sızın dedıgınız gıbı genel olarak onun yazmasını beklıyorum sonra yazıyorum ama engelleyemıyorum kendımı sankı ılerlemıcekmıs gıbı gelıyor sonrasında :2: faceten ekledım pısman oldum ama o kabul etmıs bulundu. gece bıraz koustuk sonra uyuduk sabaj ılk gunaydınları falan o yazıyor uff belırsızlk kotu normalde cok sen sakrak bırısıyımdır ama onda kıtlenıyorum telefonuda yok

kendinizi tutmak zorundasınız. duygularınızı dolu dizgin yaşayabilceğiniz bir durum yok henüz ortada. sakin olun.
face'ten de eklemişsiniz irtibatın tamamen koopması olası görünmüyor zaten
yalnız önce şirket içi yazıamıyoruz toplantı vs diye şikayet ediyordunuz
sonra en azından face olsaydı iş dışı görüşme şansı olsaydı diye dertlendiniz
şimdi de offfffffffff telefonu bile yok diyorsunuz
tehlikenin farkında mısınız giderek doyumsuzlaşıyorsunuz bunun bir adım sonrası "aşık oldum" olacak çünkü
o saatten sonra da artık yaptıklarınızı dizginleme şansınız hiç olmaz
irtibatı koparmayın yavaş yavaş güzel güzel gitsin işte böylece
çocuk günaydın msjları filan da yazıyor ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…