kızlarr çok yardımınıza ihtiyacım var

Canım ama şimdi aranızda öyle çok da bi muhabbet yokmuş ki:26: Onu oturup konuşurken gözlemleyip ona göre küçük şakalar yaparak muhabbeti devam ettirip gülebilirsiniz.Şahsen benim yapım öyledir..
Karşımdakine muhabbetine göre bakarım sıcak mı arkadaş bile olsak kız erkek fark etmez takılırım,laf sokarım (ama espri mayetinde tabiki) Ki benim çevremdekilerin çok hoşuna gidiyo..
Eğer buluşursanız zaten ona göre devamı gelir bence

yüzyüze olsak bende cok eglencelıyımdırr ama sanalda takılıyorummm ondan benım bır care bulmam gerekk napcam beennnnnnnn

canım sakın ola adama hislerini belli eden şeyler yazma... hatta mümkünse msnde yazısırken sen yazma... yüzyüze görüştüğünüzde hislerini belli etmeden onu etkilemeye çalışmanı öneririm... neden diye soracaksın belki.. daha dün kızın biri samimi oldugumuz bir erkek arkadaşıma yanaşmaya çalışıyordu bir şarkı yollayıp bırakmış... çocuğun arkasından nasıl dalga gectiğini bir görsen... erkekler kızların peşinden koşmak ister sen onun peşinden koştun mu bak gör nasıl dalga geçilen değersiz biri olarak algılanıyorsun...

+1 :)

............

bence bir erkek bir kızdan hoşlanıyorsa ve birliktelik istiyorsa ne yapar ne eder ya konu açar ya bir yere davet eder ama illa ki bir atılımda bulunur. benim sana tavsiyem sakın sen ondan bişey gelmedikçe duygularını belli etme hatta gelse bile etme. erkekler kaçanı kovalar. kalan aklımda bu kadar tavsiye verebileceğim sana. inşallah herşey istediğin gibi olur

kızlarr yolladım bugun ve gercekten guzel bir adım oldu bu bakalımm umarım hersey dediğiniz gibi olur

yediğim onca hayat kazığından öğrendiğim bir şey var ki "bir erkek istiyorsa bir kadını O'nu kimse ya da hiçbir şey tutamaz"
o konuşunca siz cici cici cevap yazın bence hafiften dişilik katılabilir (ama nasıl diye sormayın safi odun oluşumdan dolayı hiç beceremedim)
ama asla açılan, itiraf eden siz olmayın. sonra aşkı bırakıp yıkılan gururunuza üzülüyorsunuz çünkü

benı cok guldurdunuz:) yaa normal gunde kendı telımızden yazısıyor olsakk bısıler hızlı gıderde banka ıcınde olunca olmuyor ya ben ya o yogun oluyoruz olmuyor:2::2::2:

ee canım durum nedir naptı birşey yaptı mı

canım onclıkle sızın dedıgınız gıbı o yazmadan yazmıyorum. ve canım bugun hergunden daha cok konustuk malum hedıye yuzunden:) gun içinde o kadar yogundukkı akşam tam konusmaya zaman olacakken acıl toplantıya cıktım ben sonrası yok cunku tellerımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…