Kızlarr düzceye gelin giden var mı

selam canım çok şükür iyiyim sağol sen nasılsın?

nişanım 2011 de olucak düğünde 2012 de olucak Allahın izniyle inşallah :)

senin nişanlılık nasıl gidiyor düğün nezaman?

Kıss NaNcYcE ne işin war kız senin bu topictee :57:
Yürü bakimm kendi topiqine :4:
Bizim topic daqılıo kısımm heytt bee kendine qeL :52:

Arkideşimm bende anne tarafından Izmıtlıyım...
Düzceyede qittim qayet sıcak bir yer mutsuz olacaqın bir yer asla deqil :9:
Hatta IStanbulda yaşıosan kesinlikle mükemmel bir yerr :46:

selam canım çok şükür iyiyim sağol sen nasılsın?

nişanım 2011 de olucak düğünde 2012 de olucak Allahın izniyle inşallah :)

senin nişanlılık nasıl gidiyor düğün nezaman?

ah çok şükür ufak tefek problemler dışında iyi bizim düğünde temmuzda olacak sanırım inş bi aksilik çıkmazsa:1:

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz :16::16:

slm kızlar..uzun zamandır gelemedım :58: ev tasınma işimiz vardı yeni bitti :9: ee neler yapıosunuz gorusmeyelı?

slm kızlar..uzun zamandır gelemedım :58: ev tasınma işimiz vardı yeni bitti :9: ee neler yapıosunuz gorusmeyelı?

selam kızlar ben geldim :16:

nasılsınız nerelerdesiniz hiç bakmıyorsunuz topiçimize ama :59:

gelsenizde az bi sohbet etsek neler yapıyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor felan?

bencede ya be çalışmaya başladım ama fırsatım oldukça bakıyorum aslında :) nasıl gidio hayat bakalım :) benm dugun tarihim kesinleşti 1 ekimmm :):1:

slm kızlar..ewet bende uzun zamandır giremedim topiğe.nasılsınız görüşmeyeli? nortstar cnm cok sevındım hayırlı ugurlu olsun :62:

Of offf..Kurtulucam bu şehirden bir kaç ay içinde inşallah..İstanbul ile falan alakası yok buranın kızlar.Çok sıkıldım çok.....Kızmayın ama Düzce sadece Düzcelilere güzel..Ben hiç alışamadım...:(

düzcenin insanı sıcak kanlıdır hemen alısacagını umuyorum insallah güzel hayırlı olur senin için:)

slm kızlar..nişanlım uzun zamandr iş arıyordu ve sonunda gönlüne göre buldu..ancak firmaın ar-ge departmanı düzcedeymiş..ve bugun oraya gitti.yarın iş başı yapacak hayrlısıyla..yaza evlenmeyı dusunuyoruz ve bende düzceye gelin gideceğim..düceli olan orada ysayan arkadasların yardımlarını beklıorumm..hıc gtmedım hayatımda düzceye kızlarr..nasıl bır yer merak edıyorumm...:95:

bende düzceye gelin gidiyorum nisan 21 den itabern ordayım canım:)))

selam kizlar :3:

nasilsiniz napiyorsunuz?

bende düzceye gelin gittim bence cok güzel bi ilce carsisi olsun tabiyati olsun cok sevimli :16:

Allah nasip ederse mayis ayinda gidicem düzceye insallah yurtdisinda kaliyorum

sizler düzcenin neresine gelin gittiniz? ben merkezine gittim :16:

selam kizlar :3:

nasilsiniz napiyorsunuz?

bende düzceye gelin gittim bence cok güzel bi ilce carsisi olsun tabiyati olsun cok sevimli :16:

Allah nasip ederse mayis ayinda gidicem düzceye insallah yurtdisinda kaliyorum

sizler düzcenin neresine gelin gittiniz? ben merkezine gittim :16:

Düzce'ye gelin gitmedim ama düzeltmeden edemeyeceğim canım burası il,ilçe değil :)

Son düzenleme:
Düzce çok güzeell.. Senede 2-3 kere giderim kafa dinlemeye :) , annem Düzceli.. Sessiz, sakin bir yer.. Çok bunalınca öyle bir yere kaçmak lazım :10:

Back
X