Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.206
133
33
Mrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm

eşin gibi yazsan çok mu abes kaçar ki
biliyorum bir daha bana fotoğraf yollama eşimle mutluyum ben bir daha yaparsan dava açarız filan diye
ay bilemedim
ama bir şey olur da eşin bir şekilde görürse öğrenrse daha büyük problem...iyiki ilk sen görmüşsün

Korktuğunu belli etme boyle karakteri bozuk olanlar sen korktukca üstüne gelir. eşinin ağzından sanane 10 yıl olmuş geçmiş gitmiş kim olduğunu da biliyorum savcılığa veririm işinden olursun tacizci diye insan içine cikamazsin dersin. hatta çalıştığı yeri biliyorsan patronunu bul ona da söyle bu zamanda kimse işsiz kalmak istemez.

Pislik ya.... ben olsam esimin agzindan bişeyler yazmazdım. Bu kez baska sekilde ulasmaya çalışabilir dahası sizin yazdiginizi anlayabilir? Bir erkek dili ile konuşmanız mümkün degil..
Engelleyin. Hatta bir bahene ile esiniizn tum sosyal yerlerden hesaplarını kapattırın.
Bu resimleri insallaj sadece esinize yollamıştır.
Esinizin face ekli ilan kardesi anasi babasina yollamıştır. Pislik çünkü bunu yaptiysa herseyi yapar.

Arkadaşlar doğru demiş eşinin ağzından mesaj at,sonra engelleyip sil. Bunun için açıklama yapmadan seni boşayacak kocana da yazıklar olsun yani ne diyelim.

Arkadaşlar doğru demiş eşinin ağzından mesaj at,sonra engelleyip sil. Bunun için açıklama yapmadan seni boşayacak kocana da yazıklar olsun yani ne diyelim.
Cigerini biliyorum o pisligin ayrilana kadar neler cekmistim ya ona incancagni dusunmuyorum

o pislige savcılığa gidicegni soyle belki korkar geri adım atar yapmaz bida
ama korkmazsa gerçekten git ve şikayet et .
esinde kiskancsa bu durumu baya sorun yapabilir yani hani normal olsa anlat dicem ama bilemedim.
Iste bende ondan korkuyorum napcagmimi bilemedem valla

Cnm herseyi yaptim zaten hic biralirmiyim wsim ole biri hem cok guvenir hem hic guvenmez cok degisik bi yapisi var hem ole ki esim surekli sosyal medeyayi kullann biri degil fakat isi geregi araba resmi atiyo yani tlfn dukkan adresi falan paylasiyo egerki onlari gorurde baska turlu ulusir diye dusunmekten sabaha kadar uyumadim

Iste gel anlat bizdeki kocalara nerde deseki olur bile seyler onemli degil

Psikolojimi bozdu konu resmen. Ne çıkarı varmış şerefsizin. Yok böyle bir şey ya. Konudan haberdar et bizleri.

o pislige savcılığa gidicegni soyle belki korkar geri adım atar yapmaz bida
ama korkmazsa gerçekten git ve şikayet et .
esinde kiskancsa bu durumu baya sorun yapabilir yani hani normal olsa anlat dicem ama bilemedim.
Aynen ya bi sekilde kurtulmam lazim ama ne yani ya anlamiyorum hangi ruh hali on sene onceki fotolari simdiki esime atar ve karsiliginda ne bekler ne istiyosun ona attin gordu ee nolcak ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…