- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Cigerini biliyorum o pisligin ayrilana kadar neler cekmistim ya ona incancagni dusunmuyorumArkadaşlar doğru demiş eşinin ağzından mesaj at,sonra engelleyip sil. Bunun için açıklama yapmadan seni boşayacak kocana da yazıklar olsun yani ne diyelim.
Ya basska hesaplardan tekrar gnderrseBas engeli
Iste bende ondan korkuyorum napcagmimi bilemedem vallao pislige savcılığa gidicegni soyle belki korkar geri adım atar yapmaz bida
ama korkmazsa gerçekten git ve şikayet et .
esinde kiskancsa bu durumu baya sorun yapabilir yani hani normal olsa anlat dicem ama bilemedim.
Facebookta gizlilik ayarlarında kimler mesaj gönderebilsin diye bir ayar var. Onu sadece arkadaşlarım olarak değiştir.Ya basska hesaplardan tekrar gnderrse
Cnm herseyi yaptim zaten hic biralirmiyim wsim ole biri hem cok guvenir hem hic guvenmez cok degisik bi yapisi var hem ole ki esim surekli sosyal medeyayi kullann biri degil fakat isi geregi araba resmi atiyo yani tlfn dukkan adresi falan paylasiyo egerki onlari gorurde baska turlu ulusir diye dusunmekten sabaha kadar uyumadimFacebookta gizlilik ayarlarında kimler mesaj gönderebilsin diye bir ayar var. Onu sadece arkadaşlarım olarak değiştir.
Karşıdaki adam pislik diyorsun da o pisliğe inanma potansiyeli olan kocan var. Bu durumu gözardı etme bence.
Iste gel anlat bizdeki kocalara nerde deseki olur bile seyler onemli degilAyol 10 sene önceki halimi ben görsem tanımam.
Kocam bir erkekle fotoğraf görse ne olacak?
Çoluk çocuk muhabbeti işte.
Sanki kocaların hiç bizden önce kız arkadaşı olmadı,sarmaş dolaş fotoğraflar çekilmedi.
Aynen ya bi sekilde kurtulmam lazim ama ne yani ya anlamiyorum hangi ruh hali on sene onceki fotolari simdiki esime atar ve karsiliginda ne bekler ne istiyosun ona attin gordu ee nolcak ne yanio pislige savcılığa gidicegni soyle belki korkar geri adım atar yapmaz bida
ama korkmazsa gerçekten git ve şikayet et .
esinde kiskancsa bu durumu baya sorun yapabilir yani hani normal olsa anlat dicem ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?