- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Polise şikayet et veya ailebüyüğünden birinden yardım isteMrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Bir gelismr var mi nr yaptınızMrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Amin cnm allh razi olsunYalan yalanı doğurur. Bana göre eşine anlatmalısın. Ruh hastası eski arkadaşının her hamlesini bertaraf edemezsin, sürekli korku panikle yaşama. 10 yıl geçmiş eşin o şerefsizin ağzının payını verir inşallah. Allah yardımcın olsun canım.
Yok cnm o gunden sonra hic bisey olmdi esimn hesabi bnde surkli burdaki bi kac arkdsn soyldgi gibi ayarlrddn duzelttm herseyi insllh bu saattn sonrada bole biseyle karsilasmm. Okdr zor zmnlar geciriyoruz ki 3 tne bbegimi kaybbtim onun arastrmasi icindeyiz surekli bi yerlerdn doktor ariyoruz cok yipranmis durumdayiz ustune bi de bu gelrse cok vahim olacak rabbim korusun bole pislik insanlarin serrindn cumlemizi ins..Son durum ne bende merak ettim 10 gun olmuş bisey yazmismi hesaba?
Suan hic bise yok cnm insaĺh bi daha olmazSon durum ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?