Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Eşinin facebook'u değil mi attığı? Eşinin ağzından yazsana? Bu fotoları bana karımgösterdi zaten şer..z yaz. Korktuğunu belli edersen yanarsın.
Bende ole dusundum daha cok ustelicek o yuzden baska bisey bulmam lazim valla kizlar ole kotuyylm ki anlatamm

İyi de eşinin ağzından yaz. Şerefsiz sen kimsin adresini ver falan filan tonla şey yaz. Karımdan uzak dur senin gibi çakallara mı yar edicem, kork benden ölümün geldi gibisinden şeyler yaz ne duruyorsun anlamadım???

Esim.isi geregi kullaniyo malesef araba fotosu falan numara dukkann ismi hersey var yani kaldiramm ki

Cnm gelen msj istek kutusuna dusuyo eger benle onla konusma baslatirsam normal msj olarak gelecek ve esim kndi tlfnndan konusmayi takip etme ihtimali var o yuzden korktum baya

Hem mesaj kısmını hem de arkadaşlık isteği kısmını dışarıya kapat gönderileride sadece arkadaşlar yap onu da engelle şerefsiz köpek 10 yıl olmuş derdin ne senin.
Ayy ifrit oldum
Korkma sen de korktuğun başına gelir.

Bak işte bunu biz normalleştirmeliyiz.
O söylendiği zaman "aman sen de sütten çıkmış ak kaşıktın zaten" dersen susar.
Yok cnm yok kesinlikle anlatamm ki yok yani dusundukce bile tuylerim yerinden kalkio belki bazi eslere normal gelebir ama benm esime asla taniyorum ya ne yepki vercegini cok iyi biliyorum

Hem mesaj kısmını hem de arkadaşlık isteği kısmını dışarıya kapat onu da engelle şerefsiz köpek 10 yıl olmuş derdin ne senin.
Ayy ifrit oldum
Korkma sen de korktuğun başına gelir.
Ya bu facebook nasil illet biseyse herseyi kapatiyo msj kismi acik gelde korkma canm ya kac gundr yerdemiyim goktemi bipmiuorum resmi gnderip engelledgni dusundum dunde tekrar yazmis iyi bak falan diye allahim ya ölecem simdi

Yok cnm yok kesinlikle anlatamm ki yok yani dusundukce bile tuylerim yerinden kalkio belki bazi eslere normal gelebir ama benm esime asla taniyorum ya ne yepki vercegini cok iyi biliyorum
Şimdi şurada anlaşalım.
Her erkek bozulur,belki kıskanır belki kızar ama abartmanın anlamı yok bence.

Şimdi şurada anlaşalım.
Her erkek bozulur,belki kıskanır belki kızar ama abartmanın anlamı yok bence.
Belki mi anlatamadim galiba dusunki bizim esimle disariya dondurma yemeye gidiyoruz arabada yiyip donuyoruz evimze geldigimzde garajdan o yan yan tarafima gecmeden hayatta arabadan indirmez evde sacim acik balkona cama cikarmaz taytla hayatta gezemem ve benzeri huylari var sence bole bi olaya nasil tepki verir o zaman sen sole

Resimlerde ciplaklik vs durumları mi var ki esine soylemek istemiyorsun? Bence ne olursa olsun esinin bilmesinde fayda var. Bunun icin bosanacaksa da bosansin zaten. En fazla 1-2 gün eser gürler sonra akli basina gelir. Senin herhangi bir suçun yok dik dur ya. Tek suçun 10 sene once seref yoksunu birine güvenmek

Aaaaa pardon o zaman.
Buraları kaçırmışım.
Sizin sorun büyük o zaman arkadaşım.
Bu adam tamam kızar,kıyameti koparır da sen nasıl anlaşıyorsun normalde bu adamla.
Allahım korusun sana bir şey yapar diye korkmuyor musun?

Bu pislik ayrılırken seni tehdit etmiş miydi? Hamilesin sanırım kendini bu kadar strese sokma facebooka şikayet etsen?

1. Eşin eskiden erkek arkadaşının olduğunu bilmiyor muydu?
2. Fotoğraflar kötümü(açık seçik yada öpüşme babında )?
3.Eğer ki öyle ise arkadaşların dediğini yap. Eşinin ağzından yaz.

Eğer anlatmazsan saklamak için hata üzerine hata yaparsın.....
Belki çok kötü taleplerde bulunacak ileride nereden biliyorsun

Saklamamanın ve doğru söylemenin hafifliğini yaşa

Kesinlikle eşinmiş gibi yaz.Ne var eski sevgilisisin çocuk musun nesin falan yaz eşinmiş gibi.Eğer sen olduğunu belli edersen daha çok üzerine gelir ve engel atarsan farklı hesaplardan sürekli resim atabilir hasta belli ki

hic cvp dahi vermemelisin engelle bidaha yazamasin ve esine soyle bence olmus bitmis yasanmisi degistiremeyiz durust olmali esler birbirine karsi.. saklarsan ve o pislik yeni face acar esine yollarsa derse cvp verdin kayboldun falan gibilerinden busefer esin daha cok ofkelenir niye benden gizledin elin adamina cvp yazdin falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…