- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Bende ole dusundum daha cok ustelicek o yuzden baska bisey bulmam lazim valla kizlar ole kotuyylm ki anlatammEşinin facebook'u değil mi attığı? Eşinin ağzından yazsana? Bu fotoları bana karımgösterdi zaten şer..z yaz. Korktuğunu belli edersen yanarsın.
Esim.isi geregi kullaniyo malesef araba fotosu falan numara dukkann ismi hersey var yani kaldiramm kiPislik ya.... ben olsam esimin agzindan bişeyler yazmazdım. Bu kez baska sekilde ulasmaya çalışabilir dahası sizin yazdiginizi anlayabilir? Bir erkek dili ile konuşmanız mümkün degil..
Engelleyin. Hatta bir bahene ile esiniizn tum sosyal yerlerden hesaplarını kapattırın.
Bu resimleri insallaj sadece esinize yollamıştır.
Esinizin face ekli ilan kardesi anasi babasina yollamıştır. Pislik çünkü bunu yaptiysa herseyi yapar.
Cnm gelen msj istek kutusuna dusuyo eger benle onla konusma baslatirsam normal msj olarak gelecek ve esim kndi tlfnndan konusmayi takip etme ihtimali var o yuzden korktum bayaİyi de eşinin ağzından yaz. Şerefsiz sen kimsin adresini ver falan filan tonla şey yaz. Karımdan uzak dur senin gibi çakallara mı yar edicem, kork benden ölümün geldi gibisinden şeyler yaz ne duruyorsun anlamadım???
Ama yapacak biseyim yok malesef mecburumEger türk filmlerinden birsey ögrendiysem, o da böyle olaylarin saklanilmamasi
Bak işte bunu biz normalleştirmeliyiz.Iste gel anlat bizdeki kocalara nerde deseki olur bile seyler onemli degil
Yok cnm yok kesinlikle anlatamm ki yok yani dusundukce bile tuylerim yerinden kalkio belki bazi eslere normal gelebir ama benm esime asla taniyorum ya ne yepki vercegini cok iyi biliyorumBak işte bunu biz normalleştirmeliyiz.
O söylendiği zaman "aman sen de sütten çıkmış ak kaşıktın zaten" dersen susar.
Ya bu facebook nasil illet biseyse herseyi kapatiyo msj kismi acik gelde korkma canm ya kac gundr yerdemiyim goktemi bipmiuorum resmi gnderip engelledgni dusundum dunde tekrar yazmis iyi bak falan diye allahim ya ölecem simdiHem mesaj kısmını hem de arkadaşlık isteği kısmını dışarıya kapat onu da engelle şerefsiz köpek 10 yıl olmuş derdin ne senin.
Ayy ifrit oldum
Korkma sen de korktuğun başına gelir.
Şimdi şurada anlaşalım.Yok cnm yok kesinlikle anlatamm ki yok yani dusundukce bile tuylerim yerinden kalkio belki bazi eslere normal gelebir ama benm esime asla taniyorum ya ne yepki vercegini cok iyi biliyorum
Belki mi anlatamadim galiba dusunki bizim esimle disariya dondurma yemeye gidiyoruz arabada yiyip donuyoruz evimze geldigimzde garajdan o yan yan tarafima gecmeden hayatta arabadan indirmez evde sacim acik balkona cama cikarmaz taytla hayatta gezemem ve benzeri huylari var sence bole bi olaya nasil tepki verir o zaman sen soleŞimdi şurada anlaşalım.
Her erkek bozulur,belki kıskanır belki kızar ama abartmanın anlamı yok bence.
Aaaaa pardon o zaman.Belki mi anlatamadim galiba dusunki bizim esimle disariya dondurma yemeye gidiyoruz arabada yiyip donuyoruz evimze geldigimzde garajdan o yan yan tarafima gecmeden hayatta arabadan indirmez evde sacim acik balkona cama cikarmaz taytla hayatta gezemem ve benzeri huylari var sence bole bi olaya nasil tepki verir o zaman sen sole
1. Eşin eskiden erkek arkadaşının olduğunu bilmiyor muydu?Mrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Hımm onu bilmiyordum o zaman engelleyin hiç mesaj gelemesin olmaz mı?Cnm gelen msj istek kutusuna dusuyo eger benle onla konusma baslatirsam normal msj olarak gelecek ve esim kndi tlfnndan konusmayi takip etme ihtimali var o yuzden korktum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?