Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Eşin sen ve eski sevgilin hepiniz garipsiniz bence. 10 sene önceki sevgiliyi aramak garip, 10 sene önceki sevgiliyi kıskanmak garip ve üstüne üstlük buna kocam kıskanıyor diye bunu kocaya anlatmamak garip sonuç olarak anlatmazsan ve bunu başka şekilde öğrenirse bu defa neden benden sakladın diye daha çok işler sarma sarar. Kocan galerici sanırım adam dükkanı öğrenip gitse o zaman ne yapacaksın o zman nasıl önüne geçeceksin. saçma yani bence anlatmalısın

bu adam sana nefes aldırmıyor ki?
ne tür bir manyak ruhlu acaba kocan?

birini bıraktın gene aynı yapıda biriyle mi evlendin!

Esiniz geçmişinizi biliyorsa durumu anlatın. Tek basınıza birşey yapmayın derim ben

allahım böyle se...zlerin eline düşürme yarrabbim bunlar nasıl insan kac sene gecmiş öküz adam.
bir insanın yuvasıyla oynuyorsun.
herkez konustu herkezin vardı eskden konustugu
ben 10 yıllık evliyim gecenlerde evlenmeden önceki eski sevgilimle karsılastım
5 sene konustuk ve ciddiydik düşünün olmadı kısmet degilmiş ayrıldık evlendm ben sonra asla rastlamadım 10 yıldır düşün aynı sehirde yasıyorz.
benim calıtıgm iş yerine gelid müşterimz olrak tesdüf eseri karsılastık aaaa diye sasırdık bayagı
nasılsın falan filan kaç yıl oldu
benim evlendiğimi biliyordu o ben onu hiç bilmiyorm ne yaptı ne etti hiçbir haberim olmadı
hiçbir sekilde en ufak bilgi duymadım umrumdada degildi benim çocugum var evlenmişim
sen ne yaptın dedim bende evlendim su işi yapıyom surda oturuyom benim çocugumu sordu ben onunkini ayak üstü konustuk
nerdeyse iki iyi dost olacaktık
kızımın resmine baktı ben onunkine falan
sana benziyor dedi güldük
yani bu kadar daha fazla ne olabilir hersey yasandı bitti.iyi günler dedik tokalastık gitti
kaç yıl gecmiş hayatımda ilk defa karsılastım evlendikten sonra düşn
bitti gitti herkezin bir hayatı var.eşimede karsılastıgımızı söyledim anlattım iş yerime kim gelse begenin diye
ortada yanlıs birsey yok sonucta
böyle insanlıktan nasip almamıs insanlar ne diye ugrasır sacma işlerle pislik insan aman diyim siz siz olun dikkat edin bu ahlaksıza

Daha once boyle ulasmaya calisti mi bu adam size ? Simdi saklarsaniz eger sonra daha kotu olur. Sahsen bende kiskanc bir insanim esimde oyle. Ama bizden oncesi bizi ilgilendirmez. Eski sevgilinin se..rfzligini sen neden cekesin ki. Hem daha sonra öğrense size olan güveni komple kaybolur.

savcılığa başvuruyorum de tehdit et, hatta şikayetçi de ol.
profili de sahte olduğu gerekçesiyle facebook a şikayet et kapatsınlar.
sonra da bas engeli. herhalde ısrarla başka hesaplardan göndermez.

Benim eşimde çok kıskanç bu sebepten dolayıda çok tartışmamız olur ama böyle bişeyi eşimden asla saklamam anlattığım zaman o da kızmak yerine çözüm arar her şeyden önce geçmiş yani K.bakmayın ama bu yüzden kimse kimseyi boşamaz eşinizden saklamayın sakladıkça siz zararlı çıkarsınız

Kaç yıl öncesine ait fotoğraflarla benim karıma olan saygım sevgim tükenmez hadi koçum başka kapıya De bu fotoğrafları başka yerde görürsem savcılığa vereceğim eşimden önce ben yaparım arar bulurum seni de başka bişey yazma
Eşinmiş gibi konuş mutlaka

Eşinin eski sevgilinden haberi var mı?

Yok cnm yok kesinlikle anlatamm ki yok yani dusundukce bile tuylerim yerinden kalkio belki bazi eslere normal gelebir ama benm esime asla taniyorum ya ne yepki vercegini cok iyi biliyorum

Şu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey çok korktuğumuz şeylerin aslında okadar korkunç olmaması ve korkmadan yapman . Bence eşine anlamalısın direk bak beni tehdit ediyor senden habersiz birşey yapmak istemedim sana sığınıyorum beni koru de . Resimler gündelik resimmi yoksa içerikleri farklimi. Yani sonuç olarak eşinden önce illaki konusmusluklarin olacak nitekim eşiğinde var olmuştur. Sen en iyisi eşine söyle anlat

Senn ki gayey normal bi sekilde bitmis ben yakami kurtatmramadim ki ayrilana kadar tehdit şantaj neler neler

Bunada yorum yapmadan geçemeyeceğim böyle davranmasını saglayanda sensin eşine o ne öyle kolemisin sen . Bu kadar kocalariniza kendinizi ezdirtmeyin

Sole soleyim canm ben bu serefsizle knusurken abim beni yakalamisti msjlarimi falan haberi vardi yani. benim esim abimle ilk karsilastiginda esime bole ole bi sevgilisi olmustu ben biliyodum hic bise demedim demis.bunu esim bana nisanlandiktannsonra soledi. Sonra bana esim sordu bole bi durum varmis falan gorustun mu hic dedi kizcagini bildgm icin hic gorusmedim ddm inandi oda hatta ole seyler solediki biliyodum yanlis bisey yapmicani falan diye.simdi gorstgmu ve hatta onda resimlerim oldugunu ogrenirse nolur

Ya cnm biliyorum korkunn ecele faydasi yok ama sonucta bi sekilde def etmm lazim bu pisligi basimdan

O zaman abine söyle o halletsin.

Kız valla korkma bak bişey olmaz ozaman korktum söylemedim dersin şuan bunu bana diyeceğine bence benim sırtımı dayiyacagim dağ ol de yani yargılama de bak senden artık saklamak istemiyorum de . Emin hiç birşey demez he az güven kirilirmi kırılır hiç bişey olmaz desem yalan olur ama söylemezsen daha beter olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…