- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Belki mi anlatamadim galiba dusunki bizim esimle disariya dondurma yemeye gidiyoruz arabada yiyip donuyoruz evimze geldigimzde garajdan o yan yan tarafima gecmeden hayatta arabadan indirmez evde sacim acik balkona cama cikarmaz taytla hayatta gezemem ve benzeri huylari var sence bole bi olaya nasil tepki verir o zaman sen sole
Eşinin eski sevgilinden haberi var mı?Mrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Yok cnm yok kesinlikle anlatamm ki yok yani dusundukce bile tuylerim yerinden kalkio belki bazi eslere normal gelebir ama benm esime asla taniyorum ya ne yepki vercegini cok iyi biliyorum
Senn ki gayey normal bi sekilde bitmis ben yakami kurtatmramadim ki ayrilana kadar tehdit şantaj neler nelerallahım böyle se...zlerin eline düşürme yarrabbim bunlar nasıl insan kac sene gecmiş öküz adam.
bir insanın yuvasıyla oynuyorsun.
herkez konustu herkezin vardı eskden konustugu
ben 10 yıllık evliyim gecenlerde evlenmeden önceki eski sevgilimle karsılastım
5 sene konustuk ve ciddiydik düşünün olmadı kısmet degilmiş ayrıldık evlendm ben sonra asla rastlamadım 10 yıldır düşün aynı sehirde yasıyorz.
benim calıtıgm iş yerine gelid müşterimz olrak tesdüf eseri karsılastık aaaa diye sasırdık bayagı
nasılsın falan filan kaç yıl oldu
benim evlendiğimi biliyordu o ben onu hiç bilmiyorm ne yaptı ne etti hiçbir haberim olmadı
hiçbir sekilde en ufak bilgi duymadım umrumdada degildi benim çocugum var evlenmişim
sen ne yaptın dedim bende evlendim su işi yapıyom surda oturuyom benim çocugumu sordu ben onunkini ayak üstü konustuk
nerdeyse iki iyi dost olacaktık
kızımın resmine baktı ben onunkine falan
sana benziyor dedi güldük
yani bu kadar daha fazla ne olabilir hersey yasandı bitti.iyi günler dedik tokalastık gitti
kaç yıl gecmiş hayatımda ilk defa karsılastım evlendikten sonra düşn
bitti gitti herkezin bir hayatı var.eşimede karsılastıgımızı söyledim anlattım iş yerime kim gelse begenin diye
ortada yanlıs birsey yok sonucta
böyle insanlıktan nasip almamıs insanlar ne diye ugrasır sacma işlerle pislik insan aman diyim siz siz olun dikkat edin bu ahlaksıza
Belki mi anlatamadim galiba dusunki bizim esimle disariya dondurma yemeye gidiyoruz arabada yiyip donuyoruz evimze geldigimzde garajdan o yan yan tarafima gecmeden hayatta arabadan indirmez evde sacim acik balkona cama cikarmaz taytla hayatta
gezemem ve benzeri huylari var sence bole bi olaya nasil tepki verir o zaman sen sole
Sole soleyim canm ben bu serefsizle knusurken abim beni yakalamisti msjlarimi falan haberi vardi yani. benim esim abimle ilk karsilastiginda esime bole ole bi sevgilisi olmustu ben biliyodum hic bise demedim demis.bunu esim bana nisanlandiktannsonra soledi. Sonra bana esim sordu bole bi durum varmis falan gorustun mu hic dedi kizcagini bildgm icin hic gorusmedim ddm inandi oda hatta ole seyler solediki biliyodum yanlis bisey yapmicani falan diye.simdi gorstgmu ve hatta onda resimlerim oldugunu ogrenirse nolurŞu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey çok korktuğumuz şeylerin aslında okadar korkunç olmaması ve korkmadan yapman . Bence eşine anlamalısın direk bak beni tehdit ediyor senden habersiz birşey yapmak istemedim sana sığınıyorum beni koru de . Resimler gündelik resimmi yoksa içerikleri farklimi. Yani sonuç olarak eşinden önce illaki konusmusluklarin olacak nitekim eşiğinde var olmuştur. Sen en iyisi eşine söyle anlat
Yok cnm hic tanimaz yaniEşinin eski sevgilinden haberi var mı?
Ya cnm biliyorum korkunn ecele faydasi yok ama sonucta bi sekilde def etmm lazim bu pisligi basimdanBenim eşimde çok kıskanç bu sebepten dolayıda çok tartışmamız olur ama böyle bişeyi eşimden asla saklamam anlattığım zaman o da kızmak yerine çözüm arar her şeyden önce geçmiş yani K.bakmayın ama bu yüzden kimse kimseyi boşamaz eşinizden saklamayın sakladıkça siz zararlı çıkarsınız
Eşinin ağzından konuştun mu peki yazıldığı gibi?Yok cnm hic tanimaz yani
O zaman abine söyle o halletsin.Sole soleyim canm ben bu serefsizle knusurken abim beni yakalamisti msjlarimi falan haberi vardi yani. benim esim abimle ilk karsilastiginda esime bole ole bi sevgilisi olmustu ben biliyodum hic bise demedim demis.bunu esim bana nisanlandiktannsonra soledi. Sonra bana esim sordu bole bi durum varmis falan gorustun mu hic dedi kizcagini bildgm icin hic gorusmedim ddm inandi oda hatta ole seyler solediki biliyodum yanlis bisey yapmicani falan diye.simdi gorstgmu ve hatta onda resimlerim oldugunu ogrenirse nolur
Valla ole oldu galiba ya ne bitmez cileymis bi insann hic mi sansi olmazbu adam sana nefes aldırmıyor ki?
ne tür bir manyak ruhlu acaba kocan?
birini bıraktın gene aynı yapıda biriyle mi evlendin!
Sole soleyim canm ben bu serefsizle knusurken abim beni yakalamisti msjlarimi falan haberi vardi yani. benim esim abimle ilk karsilastiginda esime bole ole bi sevgilisi olmustu ben biliyodum hic bise demedim demis.bunu esim bana nisanlandiktannsonra soledi. Sonra bana esim sordu bole bi durum varmis falan gorustun mu hic dedi kizcagini bildgm icin hic gorusmedim ddm inandi oda hatta ole seyler solediki biliyodum yanlis bisey yapmicani falan diye.simdi gorstgmu ve hatta onda resimlerim oldugunu ogrenirse nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?