Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Yok kuzu ne anlayışı ya. Bnmki biliyodu bekarken eski sevgililermn olduğunu. 6 yıllık evliyim geçen bi mevzu arasnda diyoki senin o görüştüğün 2si snn sevgilin olsaydı bn şimdide boşanırım senden. Ne demek bu biliyomusun alttan tehdit yani.
Emin ol her duama katıcam seni. Rabbim yuvanızı hiö bi gücün insiyatifine bırakmasın korusun kollasın Mevlam sizi şu aziz mübarek günler hürmetine. Çok tedirgin oldum okudukça ya. Pislik herf. Zamanında ellerinde tutamazlar şmdi bozmaya çalışırlar adi herif

Hayir bi uzmana gitmedik. Esim hep benim suclu oldugumu onu kandirdigimi düşündü. Hala da oyle düşünüyor. Bir kizimiz var. Hergun kavga gurultu olan bir evimiz yok. O nedenle iliskimize devam ediyorum
Eşin bir aile terapistine gitmeyi kabul etmezse kendin okuyup araştırarak bunu aşmasına yardımcı olabilirsin belki. Tabiki evlilikler bitirilmek için yapılmaz her ailede olur tartışmalar ama ben bu şekilde incinmenize çok üzüldüm. Sonuçta eşinizi aldatmadiniz bir şey gizlemediniz hak etmiyorsunuz

Malesef kafa yapisi buna uygun degil. Ben gecmisimden hic bahsetmemistim evlenirken. O da cok sormamisti. Evlendik. Gayet iyi gidiyorken bir pot kirmam sonucu ogrendi anlattirdi herseyi. Cok kotu zamanlar gecirdim cok agladim cok aci cektim. Kac defa bosanmanin esigine geldik. Esim aslinda iyi bir insan. Ama bunlari ogrendikten sonra cok kotu seylerde yapti. Sindiremiyor malesef unutamiyor. Her kavgada benim ahlak yapimimin bozuk oldugunu falan soyliyip duruyor. Cok uzucu bir durum. Alistim artik bende. Bosanmiyorum da o da ayrilmiyor benden. Normal zananlarda iyiyiz dedigim gibi kavgamiz yok hergun ama olunca namusum hep ayaklar altina alinir . Konu sahibi inşallah esin ogrenmez gerçekten çok zor günler seni bekler. Gerci saklayınca illa da bi yerden cikio örnek benim..

Canım çok üzüldüm inan, çok şükür güzel giden bir evliliğim var ama öncesinde başımdan geçen nişanlılık berbattı saçma sapan kıskançlık ve çocuklugumdaki masum platonik aşkimi bile sindirememe yine de ayrılmama tehdit etme gibi şeyler yapan biriydi kabustu. Uzman desteği aldım hep ve Ölsem de ayrılacağim deyip şehir değiştirip polis desteği aldım yine pes etmedi taaki eşim karşıma çıkınca kurtuldum. Eşim de ondan çok çekti ama arkamda durdu geçmiş kimseyi ilgilendirmez dedi hep. Allah korkusu ve empati yeteneği lazım ki halini anlasinlar. Kendini ezdirme lütfen doğru yol vardır. Hata yaptın söylemedin ama yeter senin üzerinde atamaz hırsını. Umarım bir yolu vardır

Cok mantikli birisin cumlelerinden belli. Esinde cok iyi birisiymis sanslisin ne güzel. Benim dua etmekten baska secenegim yok.sirf bu nedenden dokayi 2. Çocuğu istemiyorum. Belki ilerde dayanamaz ayrilirim belli mi olur. Durum bu iste..

Esim belli etmese de beni eskisi kadar sevmedigini düşünüyorum. Malesef
Herkesin farklı sınavı var işte hem de her zaman. Duanı eksik etme cnm. Önce sen, sen mutlu olmazsan mutlu edemezsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hissettiklerini gizleme tekrar aynı şey ile karşılaşacak olursan.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Facebook ayarlarından mesajla ilgili "sadece arkadaşlar" seçeneği var. Onu seçerseniz eşinizin arkadaş listesinde olmayan hiç kimse mesaj atamaz.
Cnm bulamadim ki yok ole bisey yani arastrdim en gizli profillerde bile msj secenegi cikiyo yani yapamdm

Burdaki çoğu tavsiye veren bir durumu es geçiyor. Hadi diyelim ki engelledi, yada eşinin ağzıyla bir şeyler yazdı adamda korkup kaçacak öylemi? Nereden biliyorsunuz korkup tırsacağını. Adam saplantılı olmasa 10 sene önceki fotoyu saklayıp niye bayanın eşine atsın. Bu adamın eşinizin iş adresine gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz konu sahibi? telefon numarasını bir şekilde ele geçireceği ihtimalini neden gözardı ediyorsunuz? 2 korkutmayla gözdağı vermeyle kaçmayacak psikopatlarda var bu ülkede bilin istedim. Aksine ters bir şey yazsa daha da hiddetlendirecek durumlarda oluşabilir bu olayda. Konu sahibinin yapması gereken eşine olayı anlatmak başka çaresi yok bana göre. Siz sakladıkça başka yerden patlak verirse suçlu siz olursunuz.Ha diyeceksiniz ki bazılarınız felaket tellallığına gerek yok. Arkadaşımın evliliğine sapık bir kadın eski sevgili dadandı da ordan biliyorum. arkadaşıma takan eski bayan sevgili, arkadaşımın hamile ablasını arayıp eşinizle birlikteyim mesajları atmıştı. Karısıyla adamın evliliği bozulma noktasına geldi. Onunlada yetinmeyip sosyal medyada listesinde kim var kim yok arkadaşımı kötüleyen şeyler yazmıştı. Bir de youtube gibi sitelere yine arkadaşımı kötüleyen videolar koydu. Dava açtılar hala sürüyor olay. Kadın şizofren çıktı. Adamla sevgiliyken gayet normalmiş halbuki. Arkadaşım bu olay yüzünden eşinden soğudu işinden olma tehlikesi atlattı yahu. Ben bu olaya şahit olduktan sonra her şeyi beklerim. O kocanız da sizi bununla yargılayacaksa sizle evliliği haketmiyor demektir. Erkek milletine bak kendileri geçmişte onunla bununla düşüp kalkarken sorun yok kadın 10 sene önce biriyle sevgili olmuş diye ahlaksız olacak gözünde öylemi. Nesli tükenesi yaratıklar. Çok sinirlendim olaya

Karimin eski fotograflari ile hesap acarak isledigin sucu biliyorsun degil mi?biz gecmisimizi mazi yaptik.karimda bende suc duyurusunda bulunuyoruz.ipden bulunacaksin merak etme.yazsaniz

Gerçekten savcılığa başvurun eşinizede anlatın durumu sonuçta onu tanımadan önceki hayatınıza karışamaz cezasını başka türlü veremezsiniz o pisliğin yanına kar kalmasın

Bence bu korkularin yersiz. Senin evliligin pamuk ipligine mi bagli? Kani bozuk bir herifin 10 yil once cekindiginiz fotolarinizi gostermesiyle evliliginiz bitcekse... bitsin zaten. Boyle korkuyla yasanmaz. Dik ol korkma. Cunku bu hayatta hicbirsey vazgecilmez degilfir. Sirf bu yuzden bosarsa eger o kaybeder.

Diyelim ki fotolari esin gordu ne olacak ? Aldatma degil.. 10 yil once onu tanimadan evvelki iliskin ? Fotolarda utanacagin sakincali icerikler yoksa neden endiselenesin ki..

direk face hesabini sil sonra calindi galiba falan de ama sillnce 14 gun girmemelisiniz ki silinsin hesap

ve bişey dicem geçmişte olmuş bitmiş tabi yanlış yapıyo oda eşine söyle yada bi erkek kuzenin veya arkdşn varsa nosunu iste kendi ağzından iste sonra ben eşiyim dedittir konuşsun baya korkar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…