- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo
Bu kadarinida haketmiyorumdur ya ben kime ne yapmis olabilirim ki bunlar gelsin basima
Bu erkeklerı yetıstıren annelerı merak edıyorum ben
Eşinin ağzından çok önemsemiş gibi mesaj yaz bunlar ne zaman çekildi de ben ona sorarım de amacına ulaştığını düşünsün ancak o zaman vazgeçer psikopata benziyor başka türlü vazgeçmez olayı eşinin çok önemsediğini düşünsünMrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Ayrıca ilk fırsatta eşim dedigin adamdan da ayrıl bu ne esir misin sen aşk falan hikaye normal hayatın tadını bilmediğin için böyle sanıyorsun yaşadın bitti her ne yaşadıysan sorgulamak sadece sana düşerEşinin ağzından çok önemsemiş gibi mesaj yaz bunlar ne zaman çekildi de ben ona sorarım de amacına ulaştığını düşünsün ancak o zaman vazgeçer psikopata benziyor başka türlü vazgeçmez olayı eşinin çok önemsediğini düşünsün
Mrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Senin için çok üzüldüm bir uzmandan yardım aldınız mı? çok faydasını görürsünüz.Cok zor bir durum. Benimde basima farkli versiyonu geldi. Ben herseyi anlatmistim esime. Ama içine sindiremedi. Anlatali 5 yili gecti bosanmadik ama her kavgamizda bunu isitip isitip önüme getiriyor. Ona evliligimiz boyunca hic bir yanlisim olmadi ama malesef o bunu görmüyor. Cok üzülüyorum. Zor durum yasayan bilir.
Mrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
egelle ve heabı face ye şikayet et durumu yazıpMrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Hayir bi uzmana gitmedik. Esim hep benim suclu oldugumu onu kandirdigimi düşündü. Hala da oyle düşünüyor. Bir kizimiz var. Hergun kavga gurultu olan bir evimiz yok. O nedenle iliskimize devam ediyorumSenin için çok üzüldüm bir uzmandan yardım aldınız mı? çok faydasını görürsünüz.
Amin cnm insallh inn tek temennim o insan biseyleri saklarken ne kadr sknti cekiyomus simdi fark ettim yaln konusmadm ama yuvam icin biseyleride ort bas etmm gerekiyodu keske esim biraz anlyisli bi insan olsaydida adam akilli durumumu abltsaydim ama yok olmyinca olmuyoBan yrmek istemiyorum o iyi aile çocuğuna msaj at vr derdini sor.
Yada en iyisi bas engeli. Hatta eşinin profilini bikaç kişiden rica et şikayet etsnler bi süre eşin facesiz olsn nr bilim ya aklma başka bişi gelmiyo. Bu nedir ya ne saçmalıktır. Rabbim içini ferahlatsın sıkıntını gdersn ya. Hay Allah canm sıkıldı simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?