Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Allah aşkına 15 yaş! Yani cocukmuşsun. 15 yaşındaki durumu boşanmaya götürebilecek bi adam defolsun gitsin zaten. Görüşmemiştim diyerek doğruyu söylememiş olsan bile. Çünkü çok küçükmüşsün

Eşinin ağzından çok önemsemiş gibi mesaj yaz bunlar ne zaman çekildi de ben ona sorarım de amacına ulaştığını düşünsün ancak o zaman vazgeçer psikopata benziyor başka türlü vazgeçmez olayı eşinin çok önemsediğini düşünsün

Ayrıca ilk fırsatta eşim dedigin adamdan da ayrıl bu ne esir misin sen aşk falan hikaye normal hayatın tadını bilmediğin için böyle sanıyorsun yaşadın bitti her ne yaşadıysan sorgulamak sadece sana düşer

canım bence eşine anlat durumu kendisi öğrenirse daha kötü olur sonucta 10 yıl gecmis tamam biraz aranız bozulur ama böylesi daha iyi.

Senin için çok üzüldüm bir uzmandan yardım aldınız mı? çok faydasını görürsünüz.

Yahu ben anlamıyorum bu insanlar neden bu kadar saplantılı ve takıntılı. Allahtan korkuları da yok bunların. Rabbim ıslah etsin.

Ya bırak öğrensin boşarsa da boşasın.. onun eline şimdiden kdr kimsenin eli değmemiş mi? Evlenmeden yıllar önce olmuş bitmiş. . Peki sana zarar verir mi? ?

Yazan vaktini ayirip biseyler soyleyen iyi kotu butun arkadaslar tskkr ederim allah razi olsun suan icin bi sknti yok bi cok arkdsn ddgi gibi bkliyorum zor oluyo ama .. sildim komple herseyi esimin hesabini gizledim soylemeyi dusunmuyorum sonuclarina katlancak cesareti kendimde goremiyorum eger herhangi bi atakta bulunursa kisa kesip kapatcam okadar zor zamanlar gecirdikten sonra tekrar bi aksiyona giremem rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin herkesin gonlune gore versin

Üzüldüm inşallah bir problem yaşamadan geçer bu konu. Yuvanızı kurmuşsubuz seneler geçmiş bu kötüniyet neden ya. Ne diye atıyorsun amaç ne anlamlandırmak güç içi ne kadar kötülükle dolmuş Allah ıslah etsin

egelle ve heabı face ye şikayet et durumu yazıp

Senin için çok üzüldüm bir uzmandan yardım aldınız mı? çok faydasını görürsünüz.
Hayir bi uzmana gitmedik. Esim hep benim suclu oldugumu onu kandirdigimi düşündü. Hala da oyle düşünüyor. Bir kizimiz var. Hergun kavga gurultu olan bir evimiz yok. O nedenle iliskimize devam ediyorum

Ban yrmek istemiyorum o iyi aile çocuğuna msaj at vr derdini sor.
Yada en iyisi bas engeli. Hatta eşinin profilini bikaç kişiden rica et şikayet etsnler bi süre eşin facesiz olsn nr bilim ya aklma başka bişi gelmiyo. Bu nedir ya ne saçmalıktır. Rabbim içini ferahlatsın sıkıntını gdersn ya. Hay Allah canm sıkıldı simdi

Bence arkadaşlarıniza söyleyin eşinizin facesini şikayet etsinler.Esiniz biraz fareden uzak kalmış olur .Belki o arada o kişi vazgeçer.insallah bi sorun cikmaz

ayyyy

Allah'im korusunnnnnn.

yat kalk dua et sen gormussun. burda yazan yorumlari dikkate al canim. esinin agzindan mesaj cek ve kimsin nesin bilmem ama bu resimleri biliyorum, evlenmeden once karım gostermisti ve senin boyle bi pislik yapma ihtimaline karsi bana durust davranip gecmisini anlatmisti. simdi benim soyadimi tasiyor ve sen suan karimin ozel hayatini ihlal ettin. yarin ilk isim savciliga gidip sikayyette bulunmak olacak, geriside senin problemin artik. uzak dur ailemden

de ve gonder gitsin. tabi erkek agziyla daha agir yazman lazim. kufursuzzz...

sanki yinede pes edecek gibi hissetmedim ben.kocana resimleri gonderecek kadar gozunu kararttiysa yine yapacaktir.
en dogrusu esinle konusmak canim. seni gecmisinle yargilayamaz. keske kiskanc olmasaydi. en azindan o zamanlar genc bi ergen oldugunu anlayabilirdi..

Yani hanımefendi bu hikayede kime ne desem bilemedim, kimi gömsem daha doğrusu?
üzerinden 10 sene geçmiş olmasına rağmen,kendisine bir hayat kuramayıp eski sevgilisinin fotoğraflarını kocasına atan ve bundan ne çıkar elde etmeyi planladığı mechul hastalıklı bir sapığı mı,
yoksa 10 sene önceki eşinin eski sevgilisiyle fotoğrafları için karısını cart diye boşayan armutu mu?
o kadar saçma ve arada bir durumdasınız ki, resmen kadın oluşunuzla cezalandırılıyorsunuz. üzüldüm sizin adınıza

Sikayet edin bu pisligi.. bunun mutlaka cezasi vardir yani umud ediyorum vardir.. cok kotu seylere sebep olabilirdi bu yaptigi.. Allah cezasini versin.

Amin cnm insallh inn tek temennim o insan biseyleri saklarken ne kadr sknti cekiyomus simdi fark ettim yaln konusmadm ama yuvam icin biseyleride ort bas etmm gerekiyodu keske esim biraz anlyisli bi insan olsaydida adam akilli durumumu abltsaydim ama yok olmyinca olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…