• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr güzel dualar bekliyorum sizdenn?

canım kesinlikle yat istihareye. ben de senin gibi güvenemiyordum. kıskançlık hat safhadaydı sinirliydi ben de sinirleniodum ve istihareye yattım kötü gördüm. annem yattı kötü gördü abim yattı kabuslar gördü. aşkımdan ölsem de sonu kötü bitti. daha sonra konustuk telefonda ama bi yabancı gibiydi. dedi ki ben seni aldatırdım hem :( o yüzden derim ki dene.

bu yaşadığın istihareden hemen sonra mı gelişti

bu yaşadığın istihareden hemen sonra mı gelişti

hayır hemen sonra değil. emin değildim en başta ona karşı. ilk aylarda yatmıştım rüyaya hemen. ama ayrılmamız 1 sene sonra oldu. şu an böyle bir konu da ben açtım. bilinçaltı karışır mı rüyamıza diye. ilk önce istişare yapılır artık bunu hepimiz biliyoruz ama çevremde onu tanıyan yoktu benim anlattığım kadar bilebilirlerdi. ben de istihareye yatmıştım. çoooooooooook ilgili seven ayrılmayalım diye ağlayan biriydi ama kendi bitirdi sonunda ve benim gözümün yaşına bile bakmadı sonrasında.

hayır hemen sonra değil. emin değildim en başta ona karşı. ilk aylarda yatmıştım rüyaya hemen. ama ayrılmamız 1 sene sonra oldu. şu an böyle bir konu da ben açtım. bilinçaltı karışır mı rüyamıza diye. ilk önce istişare yapılır artık bunu hepimiz biliyoruz ama çevremde onu tanıyan yoktu benim anlattığım kadar bilebilirlerdi. ben de istihareye yatmıştım. çoooooooooook ilgili seven ayrılmayalım diye ağlayan biriydi ama kendi bitirdi sonunda ve benim gözümün yaşına bile bakmadı sonrasında.

bende aynen senin gibi emin değilim canım yanı hayırlımı değil mi... hayırlı değilse olmasın diye hep dua ediyorum Rabbime..
hayırlı değilse inşallh birşey sebep olur ve biter bizim ilişkimizde evlilik olmadan..

bende aynen senin gibi emin değilim canım yanı hayırlımı değil mi... hayırlı değilse olmasın diye hep dua ediyorum Rabbime..
hayırlı değilse inşallh birşey sebep olur ve biter bizim ilişkimizde evlilik olmadan..

ben de böyle diyordum canım ve bitti. ama benim yüzümden biliomusun:( nasıl oldu hala inanamıyorum ve hakkımı yüzlerce kez haram ediyorum bana bir şans vermediği için. eskiden okurdum burada yazılanları hatta baktım 2010da başlamışım okumaya ama aklımın ucundan geçmezdi bir gün benm de sayfa sayfa konu açacağım. Allahım bbizim de yüzümüze bakar inşallah (psikolojimi iyice yitirmeden)

merak ettim yattın mı istihareye??

Back
X