• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlarr haziran ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım detleşelim🌷

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamlar çatlatma iğnesi üstünden yaklaşık 12 saat geçti.
Ama adet öncesi gibi kasukalrda hareketlilik var birde göğsüsler de kaşınma başladı bu kadar erken bir etki beklemiyordum.
Birde yumurta büyütme iğnesi süresince hiç akıntım yoktu bugün hafif kremimsi akıntı da başladı.
Bunları neden mi yazdın muhtemelen bu grup da ilk aşılama bana olacak 31 Mayıs da
Hem benden sonra gelenler okusun hemde asilamadan sonra 12 14 gün geçtiğinde adet olmadiysam ve bu belirtiler varsa umuda kapilmamak adina bu belirtiler iğneyle başlıyor demek ki
Çatlatma iğnesi olunca bendede akıntı olmuştu son güne kadr devam etmişti. İnsallah sonucun olumlu olur canım bızede dua edermısın. Görümcemın düğünü var aşılama ertelendi bu ay takviye kullanıcaz sdece bıde femer verdi günde ıkıser adet ıcıyorum sabah aksam persembe kontrole gidicem bakalım büyümüşmü diye iğne istedim eger büyüdüyse kendı çatlar dedi doktorum bakalım neolacak. Hayırlı haberler alalımm inşallah 🫶🌷

Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
Siz tedaviyi görümcenin düğünü için mi iptal ettiniz

Benim 1 ay rapor yetişmesi iptal 1 ay kis oldu iptal oldu
Bu ay da aşılama kaynının düğüne denk geldi ama biz başladık tedaviye hiç değilse bu süreç de oyalanacak birşey oldu hep aşılama düşünmem
Düğünden bir kaç gün sonra da tahlil veririm diye düşünüyorum ama aşılama daha yapılmadı bakalım doktor ne diyecek

Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
Siz tedaviyi görümcenin düğünü için mi iptal ettiniz

Benim 1 ay rapor yetişmesi iptal 1 ay kis oldu iptal oldu
Bu ay da aşılama kaynının düğüne denk geldi ama biz başladık tedaviye hiç değilse bu süreç de oyalanacak birşey oldu hep aşılama düşünmem
Düğünden bir kaç gün sonra da tahlil veririm diye düşünüyorum ama aşılama daha yapılmadı bakalım doktor ne diyecek
Evet düğün için iptal ettik daha doğrusu eşim kendını hazır hissetmiyor galiba:)) hayırlısı olsun inşallah aşılaman gerçekleşir. adet olunca gidicem bende doktora persembe kontrolüm var 5gün sabh aksam 2şer adet femera kullanıyorum bakalıö büyümüşmü yumurtacıklar 😁

Evet düğün için iptal ettik daha doğrusu eşim kendını hazır hissetmiyor galiba:)) hayırlısı olsun inşallah aşılaman gerçekleşir. adet olunca gidicem bende doktora persembe kontrolüm var 5gün sabh aksam 2şer adet femera kullanıyorum bakalıö büyümüşmü yumurtacıklar 😁
Hayırlısı hayırlı zamanda olsun bende daha önce femara kullanmıştım ama ne kaç tane kullandığımı ne büyümelerini hatırlamıyorum

birşey dicem raporu devletten cıkartıyoruz degılmi? Direk gitsem cıkartırlarmı mesela bilgi verirmisiniz bende tüp bebege baslıcam sanırım adet olunca gel dedi doktor
Diğer özel hastanelerde nasıl bilmiyorum ama benim özel üni hastanesi rapor da orda çıkıyor ayrıca devlete gitmedim hiç rapor için

Merhaba arkadaşlar ☺️
Benim de 3 yılın içine 1 sağlıksız gebelikle kürtaj, 2 kimyasal ve son olarak ömrümden ömür götüren dış gebelik geçmişim var. Bezmialemde doç.dr.Pınar özcan sayesinde t rahim şekil bozukluğum olduğu ortaya çıktı ve histereskopi oldum rahmim tam iki katına çıktı düzeldi sağ tüpümde bir problem varmış muhtemelen geçmişteki dış gebeliğim onun yüzünden oldu. Şimdi aşılama tedavisine başladık yine dış gebelik riski var ama denemek istedik. İğneleri bitirdim genotropin iğne, meriofert 75 iğne ve letu hap kullandım aynı zamanda kendine göre bir yöntemi var bu doktorun sabah akşam şeker ilacı kullandırıyor ve multivitamin veriyor eşler için. Ben aynı zamanda arısütü bal kullandım. Ve bugün 9 adet yumurtam gelişmiş en büyüğü 29mm şok oldum 27-22-19-15-14…. diye gidiyor boyları hemde döngümün 10.gününde olmasına rağmen böyle bugün de iki adet ovitrelle vurduk 1 haziranda da aşılama dedi. İnşallah sağlıkla tutar hepimizinki❤️

Selamlar çatlatma iğnesi üstünden yaklaşık 12 saat geçti.
Ama adet öncesi gibi kasukalrda hareketlilik var birde göğsüsler de kaşınma başladı bu kadar erken bir etki beklemiyordum.
Birde yumurta büyütme iğnesi süresince hiç akıntım yoktu bugün hafif kremimsi akıntı da başladı.
Bunları neden mi yazdın muhtemelen bu grup da ilk aşılama bana olacak 31 Mayıs da
Hem benden sonra gelenler okusun hemde asilamadan sonra 12 14 gün geçtiğinde adet olmadiysam ve bu belirtiler varsa umuda kapilmamak adina bu belirtiler iğneyle başlıyor demek ki
Evet ben de ilk aşılamamda çatlatma iğnesinden itibaren hatta belki de iğnelerden itibaren o tarz belirtiler yaşamıştım ama aşılamadan 1 gün sonra hepsi geçmişti

Merhaba arkadaşlar ☺️
Benim de 3 yılın içine 1 sağlıksız gebelikle kürtaj, 2 kimyasal ve son olarak ömrümden ömür götüren dış gebelik geçmişim var. Bezmialemde doç.dr.Pınar özcan sayesinde t rahim şekil bozukluğum olduğu ortaya çıktı ve histereskopi oldum rahmim tam iki katına çıktı düzeldi sağ tüpümde bir problem varmış muhtemelen geçmişteki dış gebeliğim onun yüzünden oldu. Şimdi aşılama tedavisine başladık yine dış gebelik riski var ama denemek istedik. İğneleri bitirdim genotropin iğne, meriofert 75 iğne ve letu hap kullandım aynı zamanda kendine göre bir yöntemi var bu doktorun sabah akşam şeker ilacı kullandırıyor ve multivitamin veriyor eşler için. Ben aynı zamanda arısütü bal kullandım. Ve bugün 9 adet yumurtam gelişmiş en büyüğü 29mm şok oldum 27-22-19-15-14…. diye gidiyor boyları hemde döngümün 10.gününde olmasına rağmen böyle bugün de iki adet ovitrelle vurduk 1 haziranda da aşılama dedi. İnşallah sağlıkla tutar hepimizinki❤️
Oy maşallah inşallah sağlıklı ilerler sürecin hayırlı sonuçlar olsun

Merhaba arkadaşlar ☺️
Ayy hadı bakalımm inşallah tutar bebegın senınle olur bızede umut olursun🫶

Ben devletede gittim cok bekletiyolar özeldede fiyat istanbulda oturuyorum bahçeci 6bın tl dedi emseye gidiyorum şuan ona sormadım oda 5 bin tl herhalde diye tahmın ediyorım canım
Ben fatih bezmialemdeki doç dr pınar özcanı şiddetle öneririm canım ben çoook doktora gittim banada bir sorunun yok diyorlardı o buldu sorunlarımı

Ben fatih bezmialemdeki doç dr pınar özcanı şiddetle öneririm canım ben çoook doktora gittim banada bir sorunun yok diyorlardı o buldu sorunlarımı
Vallahı canım o kadar cokl doktora gittim ki suan emsey hastaesıne gıdıyoruz son artık demek istiyorum cok yoruldum bu süreç cok zormuş.bahçeciyede gittim devletede gittim medipolede gittim baska bır yere daha gittim..sureklı doktor degıştirdim içim rahat etsın dıye sorunumuz yok nedensiz inferlite hıc gebelıkte yaşamadım.

Vallahı canım o kadar cokl doktora gittim ki suan emsey hastaesıne gıdıyoruz son artık demek istiyorum cok yoruldum bu süreç cok zormuş.bahçeciyede gittim devletede gittim medipolede gittim baska bır yere daha gittim..sureklı doktor degıştirdim içim rahat etsın dıye sorunumuz yok nedensiz inferlite hıc gebelıkte yaşamadım.
Orada gördüklerimi bir görsen… insanlar bizin gibi yıpranıp tüp bebektede başarı elde edemeyip tüm mal varlıklarını bu tedavilere yatırmış yaşı geçmesine rağmen son umut buraya koşuyorlar kaç hikaye dinledim bebeğini kucağına alan❤️bana kalırsa pınar hocayada bir görün derim

Orada gördüklerimi bir görsen… insanlar bizin gibi yıpranıp tüp bebektede başarı elde edemeyip tüm mal varlıklarını bu tedavilere yatırmış yaşı geçmesine rağmen son umut buraya koşuyorlar kaç hikaye dinledim bebeğini kucağına alan❤️bana kalırsa pınar hocayada bir görün derim
Yaa ciddimisin bak aklımda olsun emseydeki doktorumuda internetten araştırarak buldum. Bu tedavıden sonuç alamazsak aklımda olcak cok tesekkur ederımm🌷gercekten para tuzağı çogu yer o kadar çok para dökdük ki tüp bebek yapardık

Bana bugün aşılama yapıldı toplam 3 dakika bir işlem sonra 20 dakika yatıyorlar.
Bundan sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz dediler folic asit ve kan sulandırıcı devam 15. Gün test vereceğim. Lekelenmeler falan olabilirmiş panik yapacak birşey yokmuş.

Yaa ciddimisin bak aklımda olsun emseydeki doktorumuda internetten araştırarak buldum. Bu tedavıden sonuç alamazsak aklımda olcak cok tesekkur ederımm🌷gercekten para tuzağı çogu yer o kadar çok para dökdük ki tüp bebek yapardık
Sigortanız varsa bir çok yerden daha uygun burası devlet destekli çünkü. Tabii ki inşallah gerek kalmaz sonuç alır ve bebişini kucağına alırsın inşallah❤️

Ben dış gebelik geçirdiğim de pınar hoca ve bezmialem deki tüm hocalar ilgilendi
İğneli tedaviyi yaklaşık 2.5 ay sürünce pınar hocaya ameliyat olsa daha mı iyiydi ki falan demiştim.
Ameliyat benim için daha kolay ama tüp u koruyalım demişti. Aradan 3 yıl geçti şimdi tedavi yapan doktor ameliyatla bitmemiş olması çok iyi dedi
Bana herhangi bir doktor o.kadar detay vermeden direk amelyat yada iğne dese aklımda soru olurdu.
Ama öğrenciye anlatır gibi sebepleri sonuçları anlattı. Ve aklımda soru kalmamıştı.

Back
X