• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlarr haziran ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım detleşelim🌷

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ksık agrısı normal canım bendede olmuştu. Bende kontrole gittim ıkı yumurtam oluşmuş birisim21 birisi 16mm dedi doktor o kadar ılacs ıkı yumurta gelişmiş çok şaşırdım. Neyse hayırlısı olsun gün aşırı ilişki dedi üst üsttede olur dedi sorun yok dedi
Dert etme ben iğne kullandım. Ona rağmen tek yumurta gelişti. Nisan aşılama grubunda çok fazla yumurta gelişmesinden hastanelik olan arkadaş da vardı. Hayırlısı ise senin 2 yumurta tutar.
Benim tek yumurta da tutar. Hatta belki ikiye bile bölünüp çifte tutar 🫶

Valla ilk gün yattım
2.gun kalktım yürüdüm biraz mutfak da iş yaptım ama ağır falan kaldırmıyorum. 3 4 kilo maksimum.
Ve cidden 2. Gün itibariyle aman normal ilişki sonrası hep yatmıyorum ya moduna geçtim.

Senin sonuç ne oldu ne aşamadasin
Valla dedim ya ilk bir hafta dikkat ettim sonra baktım belirti yok saldım yolculuk vs yaptım 12. Gün gezince cidden ağrım oldu test yaptım pozitif şu zamana kadar kese gözüktü bakalım yarın bebeğe dair bişey gözükürse rahat edeceğim

Valla dedim ya ilk bir hafta dikkat ettim sonra baktım belirti yok saldım yolculuk vs yaptım 12. Gün gezince cidden ağrım oldu test yaptım pozitif şu zamana kadar kese gözüktü bakalım yarın bebeğe dair bişey gözükürse rahat edeceğim
Ay hadi hayırlısı olsun 🤩 erken öğrenince de sonuc bekle, kese bekle, kalp atışı bekle süreç devam ediyor demi
Hayırlısıyla hepsini atlatacağız insaalah

Instagram da bir sayfa var hayırlı haber almak için dua var. Ben ona başladım sizlerde bakın isterseniz.
Yasamvemistiksifahanesi sayfa adı

Ay hadi hayırlısı olsun 🤩 erken öğrenince de sonuc bekle, kese bekle, kalp atışı bekle süreç devam ediyor demi
Hayırlısıyla hepsini atlatacağız insaalah

Instagram da bir sayfa var hayırlı haber almak için dua var. Ben ona başladım sizlerde bakın isterseniz.
Yasamvemistiksifahanesi sayfa adı
Ah çok teşekkür ederim bakarım 🥰inşallah bekleyen hepimiz güzel haberler alıp güzel şekilde ilerleyelim 🥰

Ayy cok guzel bir duyguuu vallahı cok sevındımmmm🫶 Darısı bizlere olsun inşallah kızlar.

Dert etme ben iğne kullandım. Ona rağmen tek yumurta gelişti. Nisan aşılama grubunda çok fazla yumurta gelişmesinden hastanelik olan arkadaş da vardı. Hayırlısı ise senin 2 yumurta tutar.
Benim tek yumurta da tutar. Hatta belki ikiye bile bölünüp çifte tutar 🫶
Dimi doğru diyorsun inşallah bu sefer bizimle olurlar🫶

Çatlatma iğnesi sonrası bugün 5. Gün dün yanlış yazmışım.
Kasık ağrısı devam ama dün dediğim gibi kas ağrısı şeklinde öyle aman aman bir ağrı değil.
İğneyi pazar gecesi vurdum salı aşılama oldum. Salı günün öncesi ve sonrasında hiç akıntım olmadı çarşamba sabah hafif kahve Krem oldu o kadar.
Normalde yumurta büyüme ve çatlama dönemi akıntı olur derler ama bende bu işlem iğneyle büyüyüp çatladı diye mi olmadı bilmiyorum.
Birde bugün fark ettiğim ödem var bacaklarım da

Asilamini ilk günü hep yattım
2. Gün 9000 küsur adım attım
3. Gün de yaklaşık 7000
Aşılama öncesi 1 gün ve sonrasında ki 2 gün hiç kafein tüketmedim.
Protein iyiymiş bitkisel protein tüketmeye çalışıyorum.
Semiz otu da rahim kalınlığı için iyiymiş semiz otu da yiyorum.
Uzun oldu ama benden bu kadar.
Tutarsa bunları yaptım diye sonradan gelen okur.
Tutmazsa da sonradan gelenler okur kasmaya gerek yok der 😀

Aşılama 3.gündeyim bende. Kasıklarım ağrıyor sürekli gaz var gibi bir şişkinlik hali. Arada da adet olacakmış hissi geliyor. İlişkide de ağrıyor. Göğüslerimde hafif acımaya başladı. 3.güne gelmeme rağmen böyle ağrı normal mi acaba? Fitil kullanıyorum bide onun akıntısını yaşıyorum. Birdeee uyku hali var

Aşılama 3.gündeyim bende. Kasıklarım ağrıyor sürekli gaz var gibi bir şişkinlik hali. Arada da adet olacakmış hissi geliyor. İlişkide de ağrıyor. Göğüslerimde hafif acımaya başladı. 3.güne gelmeme rağmen böyle ağrı normal mi acaba? Fitil kullanıyorum bide onun akıntısını yaşıyorum. Birdeee uyku hali var
Program fitil belki yapabilir. Ben sizden 1 gün önce aşılama oldum. Bende sadece adet ağrısı gibi hafif ağrı var. Dün uyku yoktu bugün geri geldi. Gaz çatlatma iğnesi sonrası devam
göğüste hiç belirti yok ki normalde adetten 15 gün önce acıma ve büyüme başlar

Program fitil belki yapabilir. Ben sizden 1 gün önce aşılama oldum. Bende sadece adet ağrısı gibi hafif ağrı var. Dün uyku yoktu bugün geri geldi. Gaz çatlatma iğnesi sonrası devam
göğüste hiç belirti yok ki normalde adetten 15 gün önce acıma ve büyüme başlar
Şu 10 gün hızlıca geçsee 🥰🥰

Merhaba arkadaşlar ☺️
Benim de 3 yılın içine 1 sağlıksız gebelikle kürtaj, 2 kimyasal ve son olarak ömrümden ömür götüren dış gebelik geçmişim var. Bezmialemde doç.dr.Pınar özcan sayesinde t rahim şekil bozukluğum olduğu ortaya çıktı ve histereskopi oldum rahmim tam iki katına çıktı düzeldi sağ tüpümde bir problem varmış muhtemelen geçmişteki dış gebeliğim onun yüzünden oldu. Şimdi aşılama tedavisine başladık yine dış gebelik riski var ama denemek istedik. İğneleri bitirdim genotropin iğne, meriofert 75 iğne ve letu hap kullandım aynı zamanda kendine göre bir yöntemi var bu doktorun sabah akşam şeker ilacı kullandırıyor ve multivitamin veriyor eşler için. Ben aynı zamanda arısütü bal kullandım. Ve bugün 9 adet yumurtam gelişmiş en büyüğü 29mm şok oldum 27-22-19-15-14…. diye gidiyor boyları hemde döngümün 10.gününde olmasına rağmen böyle bugün de iki adet ovitrelle vurduk 1 haziranda da aşılama dedi. İnşallah sağlıkla tutar hepimizinki❤️
Merhaba canım 9 yumurtayla aşılama yaptımı doktor biraz riskli görüyor doktorlarda bu konu hakkında bsey dedi doktorun

Merhaba canım 9 yumurtayla aşılama yaptımı doktor biraz riskli görüyor doktorlarda bu konu hakkında bsey dedi doktorun
Merhabalar her şey gayet yolunda dedi ben de iptal olur mu acaba diye düşündüm ama bir problem görmedi :) aşılamanın 5.günündeyim şu an

Aşılama gününü saymazsak bugün 6. Günüm hafif kasık ağrısı ve arada bel ağrısı dışında bir belirti yok. Ama menepozlular arada ateş basıyor ve terliyorum

Gextihimi 2 gün karın ağrım daha çoktu
Berfin en az 6 -7 bin adım yürüyorum

Merhaba arkadaşlar bende size dahil olmak istedim bende 30 mayısta 3. Aşılama mı yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugun 9. Günüm arada kasık ağrılarım var göğüslerde dokununca acıma hissi çok ama umutlanmak istemiyorum adet belirtileriyle aynı çünkü inşallah hepimiz güzel haberler alırız😊

Back
X