• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kızlarr haziran ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım detleşelim🌷

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada progestanı da kanamam olduğu için fitil olarak değil ağızdan almaya başladım hiçbir yan etkisini görmedim çok şükür

Selamlar canım evet hatırlıyorum ilk aşılamayı da birlikte olmuştuk. Ben ilkinde de aynı doktora olmuştum ve aradaki tek fark işte idrar durumu olduğu için bana o şekilde açıklandı durum ve işin kötüsü işlem akşamına ve ertesi güne ilişki olması gerekiyordu maalesef olamadı yani arkadan gelen iki yumurtaya yazık oldu tek şansımız aşılamaya kaldı. Çünkü gerçekten rahim içi ağrısı bir tarafa bir de sistit gibi oldum felç oldu adeta alt tarafım. Benim ilk sefer hiç belirti olmamıştı hafif göğüs ağrısı dışında bu sefer sanki azıcık gaz sancımsı bir his var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dilerim senin de herhangi bir işleme ihtiyaç duymadan hayırlısıyla oluverir bu sefer
Burada okuduğum kadarıyla bir de işlemden önce tuvaletinizi yapın diyen doktorlar da varmış bir de rahim ağzı eğik duranlarınki zor oluyormuş falan bissürü değişik yorumlar var
İnşallah bu kadar acının üzerine güzel haber alıp değdi be deriz 🙏🌿 öyle yada böyle aşılama geçti sonrasında değerlendiremediğin için hiç sıkıntı yapma bence suan birliktelik olabiliyorsa yani iyileştiysen devam et değerlendirmeye. Bana da aşılamadan sonraki gün ve bir hafta boyunca gün aşırı değerlendir dediler. Destekleyici olsun diye. Bence iyi hissediyorsan değerlendir. Kanaman oldu mu aşılama sonrasında? Benim düne kadar hep lekelenmem oldu bu gün olmadı çok şükür

Bu arada progestanı da kanamam olduğu için fitil olarak değil ağızdan almaya başladım hiçbir yan etkisini görmedim çok şükür
Şimdi gördüm mesajını ben kanama için aramadım ya hastaneyi öncekinde de olmuştu doktor zorlandığı için olabilir korkulacak bişey yok demişti. Bu seferde normal diye düşündüm. Belki benim de ağızdan almam gerekebilirdi. Amaan neyse olan oldu Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.🙏

Şimdi gördüm mesajını ben kanama için aramadım ya hastaneyi öncekinde de olmuştu doktor zorlandığı için olabilir korkulacak bişey yok demişti. Bu seferde normal diye düşündüm. Belki benim de ağızdan almam gerekebilirdi. Amaan neyse olan oldu Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.🙏
Bence de boşver öyle ya da böyle hayırlısı olsun diyelim Allah bir daha düşürmesin muhtaç etmesin çünkü zor yani hakkaten yaşamayanın asla bilemeyeceği şeyler yaşlandık vallahi. Haberleşelim inşallah ❤️❤️❤️

Bence de boşver öyle ya da böyle hayırlısı olsun diyelim Allah bir daha düşürmesin muhtaç etmesin çünkü zor yani hakkaten yaşamayanın asla bilemeyeceği şeyler yaşlandık vallahi. Haberleşelim inşallah ❤️❤️❤️
Aynen kuzum Hayırlısı olsun inşallah🙏 Belirti falan geçenki aşılamadan farklı bir belirti ağrı falan olursa etiketle beni de 🥰

Evet bugün oldum 2 saat önce bugünü dinlenerek geçircem sonra normal hayatıma dönerim çok abartmamak kaydıyla.
Bu arada seni ve diğer arkadaşları bir konuda uyarmak istiyorum çok önemli, arkadaşlar doktorunuz size de söylemiştir işlemden önce idrara sıkışık olmak gerekiyor ben ilk sefer baya sıkışıktım işlemim çooook rahat geçti hiçbir şey hissetmedim en ufak kanamam ve rahatsızlığım olmadı ve sonrasında progestanı da fitil olarak kullandım fakat gel gelelim bu seffer bir cahillik ettim işlemden önce sıvı aldım ama sıkışmadım çünkü aklım sıra çok sıkışmayın ki işlemden sonra hemen tuvalete gitmeyim diye düşündüm çünkü ilkinde hemen tuvalete attım kendimi neyse bu sefer sıkışık olmadan işleme alındığım için işlem çok zor gerçekleşti yani şöylemiş arkadaşlar idrar kesesi dolu olunca görüş açısı ve doktorun geçişi çok kolay olıyormuş idrar kesesi boş olunca doktor hiçbişey görmediğini söyledi yani bir duvar gibi önünde ket oluyormuş ve dediğim gibi işlemde zorlayıcı oldu ve maalesef çok ağrılı ve hafif kanamalı oldu ve bu sebep yüzünden progestanı fitil olarak değil ağızdan alacakmışım bu sefer ki duymuşsunuzdur ağızdan alındığında yan etkisi yüksek bi ilaç velhasıl kızlar kendim ettim işlemin zor ya da kolay olması tamamen idrar kesesine bağlıymış siz de buna muhakkak dikkat edin
Merhaba, Bende İlk Aşılamam da çok sıkışıktım o yüzden işlem sırasında da zorlandım işlem biter bitmez WC ye attım kendimi mecbur kaldım belki o yüzden tutmadı diye düşünüyodum, şimdi 2. Aşılamamı olcam fazla şıkışık olmayım diye düşünüyodum kendi kendime ama yorumunu da okuyunca kafam karıştı 🤔

Merhaba, Bende İlk Aşılamam da çok sıkışıktım o yüzden işlem sırasında da zorlandım işlem biter bitmez WC ye attım kendimi mecbur kaldım belki o yüzden tutmadı diye düşünüyodum, şimdi 2. Aşılamamı olcam fazla şıkışık olmayım diye düşünüyodum kendi kendime ama yorumunu da okuyunca kafam karıştı 🤔
Canım ben de ilk aşılamamda çok sıkışıktım ama yinede dayandım işlemden sonra 2 saat bekledim öyle tuvalete çıktım ama benim de tutmadı. Bence onunla ilgisi yok. O yüzden bu sefer pek takmadım işlemden sonra yine çok sıkışıktım sordum hemşireye tuvalete sıkıntı olur mu diye bişey olmaz git dedi. 10 dk uzandım sonra gittim. Bakalım ne olacak bekliyorum test gününün gelmesini

O zaman canım sizin zor olmasının altında yatan başka bi neden olabilir rahim ağzı yuksrda olınca da zor olur diyorlar. Benim ilki sıkışıkken çok rahat geçtiği için böyle bir yorum yaptım belki bu işler tamamen kişiseldir. Allah hayırlı sonuçlar versin ama şöyle söyleyeyim sırf idrar kesem boş olduğu için çok zedelendi o kısımlar ve şuan hastanedeyim sonuç bekliyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ateşleniyorum ilaç içemiyorum falan çok zorlaştırdım işimi

Gelişmelerimizi paylaşalım kızlar. Ben şuan hasta oldugum için hiç bilemiyorum berem ağrıyor nerem iyi sırtım belim bacaklaırn her yerim ağrıyor şuan. Göğüs uçlarım da azıcık hassas

Selam kızlar bende bugün aşılama oldum çok kolay geçti hiç ağrım olmadı fitil verdi günde 3 defa merak ettiğim şey aşılamadan sonra sürekli yatıp dinleniyor musunuz yoksa normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz

Selam kızlar bende bugün aşılama oldum çok kolay geçti hiç ağrım olmadı fitil verdi günde 3 defa merak ettiğim şey aşılamadan sonra sürekli yatıp dinleniyor musunuz yoksa normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz
Hayırlusı ile pozitifi görürsün inşallah canım🙏 Ben İlk aşılamamda çok dikkat ettim uzandım bi kaç gün sonrada gerçekten her hareketime dikkat ettim ama olmadı bu kez de aksine aşılama olduğum aklıma gelmiyor sadece ağır iş yapmamaya dikkT edip normal yaşantıma döndüm. Nasip meselesi tutacak olsa illaki olur. Diye düşünüyorum artık.

Hayırlusı ile pozitifi görürsün inşallah canım🙏 Ben İlk aşılamamda çok dikkat ettim uzandım bi kaç gün sonrada gerçekten her hareketime dikkat ettim ama olmadı bu kez de aksine aşılama olduğum aklıma gelmiyor sadece ağır iş yapmamaya dikkT edip normal yaşantıma döndüm. Nasip meselesi tutacak olsa illaki olur. Diye düşünüyorum artık.
Amin inşallah bizde bekleyen herkeste pozitifi görsün inşallah 😊 özel olmazsa bişey daha sormak istiyorum yıkama işleminden sonra sperm sayınız kaçtı aceba bizimkinde 18 milyon yazıyordu az mı diye kafama takıldı

Amin inşallah bizde bekleyen herkeste pozitifi görsün inşallah 😊 özel olmazsa bişey daha sormak istiyorum yıkama işleminden sonra sperm sayınız kaçtı aceba bizimkinde 18 milyon yazıyordu az mı diye kafama takıldı
İlk aşılamada yıkama sonrası 44 milyondu. Bu aşılamada kağıt vermediler üniversite hastanesinde yaptırdım. Ama spermi hazırlayan hemşire doktora verirken 67 milyon dediğini duydum. Aşılama sonrası da yanımda bekleyen hemşireye eşimin sperm sonuçlarının raporunu alabilir miyim dedim öyle rapor şeklinde veremiyoruz ama öğrenip geleyim dedi. Yıkanma öncesi 45 yıkandıktan sonra 67 ileri hız da %80 dedi ama bence kafası karıştı yıkandıktan sonra sayı artmaz diye biliyorum. Bence yıkanma öncesi 67 yıkandıktan sonra 45 dir bence. Ama aşılamada en iyi spermler seçildiği için bence endişe etme bence. Aşılama erkek faktörü olanlarda daha çok pozitif görülen bir işlem.

İlk aşılamada yıkama sonrası 44 milyondu. Bu aşılamada kağıt vermediler üniversite hastanesinde yaptırdım. Ama spermi hazırlayan hemşire doktora verirken 67 milyon dediğini duydum. Aşılama sonrası da yanımda bekleyen hemşireye eşimin sperm sonuçlarının raporunu alabilir miyim dedim öyle rapor şeklinde veremiyoruz ama öğrenip geleyim dedi. Yıkanma öncesi 45 yıkandıktan sonra 67 ileri hız da %80 dedi ama bence kafası karıştı yıkandıktan sonra sayı artmaz diye biliyorum. Bence yıkanma öncesi 67 yıkandıktan sonra 45 dir bence. Ama aşılamada en iyi spermler seçildiği için bence endişe etme bence. Aşılama erkek faktörü olanlarda daha çok pozitif görülen bir işlem.
Anladım canım yikandiktan sonra ileri hız artıyor galiba. Kaçıncı günün bugün belirtin varmı 😊

Anladım canım yikandiktan sonra ileri hız artıyor galiba. Kaçıncı günün bugün belirtin varmı 😊
6. Gün bitiyor canım. Ama hiç belirtim yok. Belirti falan da aramıyorum ya 7 temmuzda kan vericem direkt. Rabbim hayırlısı ise pozitif görmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

Selam kızlar ben de dün asilama oldum. 2.asilamam benim. İlki negatifti. Bana duphaston diye bir ilaç verdi size verilen bir ilaç oldu mu?

Kızlar çatlatma iğnesinin onuncu aşılamanın sekizinci günü testler böyle çıkıyor sizce hâlâ iğnenin etkisinden mi

Eklentiler

• IMG_20220706_211624.webp
    IMG_20220706_211624.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32
Back
X