Merhabalar Bezmialem’de aşılama oldunuz değil mi? Ücret konusunda bilgi verebilir misiniz? Ne kadar tuttu ? Memnun kaldınız mı?aşılama oldum yeni çıktım kızlar önerilerinize açığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar Bezmialem’de aşılama oldunuz değil mi? Ücret konusunda bilgi verebilir misiniz? Ne kadar tuttu ? Memnun kaldınız mı?aşılama oldum yeni çıktım kızlar önerilerinize açığım
Merhaba evet orada oldum. İlaçlar 2500 aşılama 1500 hocanın almanızı istediği takviye olursa eşinizle size multivitamin ve glutatyon serum verebiliyor onlarında fiyatı farklıMerhabalar Bezmialem’de aşılama oldunuz değil mi? Ücret konusunda bilgi verebilir misiniz? Ne kadar tuttu ? Memnun kaldınız mı?
Daha sonuç belli değil ama Pınar hoca işinin ehli iyi bir doktor güveniyorum oraya t rahim olduğumu o buldu 4 düşük ve sonuncusu dış gebelikti sebep bulunamamıştı ve t rahim için başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Suratsız tatsız biri o ayrı tatlı dil güler yüz beklemeyinMerhabalar Bezmialem’de aşılama oldunuz değil mi? Ücret konusunda bilgi verebilir misiniz? Ne kadar tuttu ? Memnun kaldınız mı?
Çok teşekkür ederim bilgiler içinMerhaba evet orada oldum. İlaçlar 2500 aşılama 1500 hocanın almanızı istediği takviye olursa eşinizle size multivitamin ve glutatyon serum verebiliyor onlarında fiyatı farklı
Umarım pozitif sonuç alırsınızDaha sonuç belli değil ama Pınar hoca işinin ehli iyi bir doktor güveniyorum oraya t rahim olduğumu o buldu 4 düşük ve sonuncusu dış gebelikti sebep bulunamamıştı ve t rahim için başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Suratsız tatsız biri o ayrı tatlı dil güler yüz beklemeyin![]()
Bende 2. Aşılama da öyle idrar testi pozitif çıktı kan testi negatif çok üzüldüm şuan devlet hastanesinde 3. Aşılama mı yaptırdım Rabbim isteyen herkese nasip etsin2. Aşilamamdan herkeze selamm6 haziranda oldum. Ilkinde çok heyecanliydim ama 2. De pek bi heyecan yok yada bastırılmış bi heyecanim var çok ümitlenmek istemiyorum çünki ilk aşilamamda yere çalkildim resmen testte cift cizgiyi gördüm sonrada yokmuş megersem hayirlisi olsun hepimiz için bi umut bekliyoruz
![]()
Bende 11. Gün kan vermiştim değerim 4.75 cikti. 2 gün sonra 2.83 e düştü. Erkende yapmicam testi bu sefer tam zamaninda yapicam beklicem bakalimBende 2. Aşılama da öyle idrar testi pozitif çıktı kan testi negatif çok üzüldüm şuan devlet hastanesinde 3. Aşılama mı yaptırdım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet ama bazı şartları varÇok teşekkür ederim bilgiler için
İlaçlar için rapor çıkartılabiliyor mu aşılamada?
Amiinn İnşallah hepimiz bir gün güzel haberi alırız sağlıklaUmarım pozitif sonuç alırsınız![]()
Bende 31 Mayıs da yaptırdım. Hemen hemen aynı belirtiler hiç akıntı falan yok ,uyku çokMerhaba arkadaşlar bende size dahil olmak istedim bende 30 mayısta 3. Aşılama mı yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugun 9. Günüm arada kasık ağrılarım var göğüslerde dokununca acıma hissi çok ama umutlanmak istemiyorum adet belirtileriyle aynı çünkü inşallah hepimiz güzel haberler alırız![]()
Uyku bende yok aksine uyuyamıyorumBende 31 Mayıs da yaptırdım. Hemen hemen aynı belirtiler hiç akıntı falan yok ,uyku çok
Bir de doktor bana günde 3 progestan fitil verdi sabah 1 akşam 2 tane çok rahatsız ediyor akıp gidiyor bir faydası olmuyor gibi hissediyorumUyku bende yok aksine uyuyamıyorum11 Haziran adet tarihim bakalım test falan yaptırmıcam eğer adet olmazsam gidip yaptırırım hakkımızda hayırlısı olsun
Amin hayırlısı neyse o tez vakitte olsunUyku bende yok aksine uyuyamıyorum11 Haziran adet tarihim bakalım test falan yaptırmıcam eğer adet olmazsam gidip yaptırırım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah güzel haberleri burdan birbirimize verelim canımAmin hayırlısı neyse o tez vakitte olsunadet tarihi olarak bakmayın çatlatma iğnesi sonrası 14 16 gün falan bekleyin çünkü adet yumurtlama sonrası 15 günde falan oluyor ya
İnşaallahİnşallah güzel haberleri burdan birbirimize verelim canım![]()
Merak etmeyin almadan etki ettiği kârdır. Her doktor vermiyor. Ya doktora ya rahim kalınlığına göre değişiyor benceBir de doktor bana günde 3 progestan fitil verdi sabah 1 akşam 2 tane çok rahatsız ediyor akıp gidiyor bir faydası olmuyor gibi hissediyorum
Ben özelde 2 aşılama yaptırdım o doktorum günde 1 tane vermişti devlet hastanesi günde 3 tane deyince şaşırdım açıkcasıMerak etmeyin almadan etki ettiği kârdır. Her doktor vermiyor. Ya doktora ya rahim kalınlığına göre değişiyor bence