Doğuma Hazırlık kızlarr kızıma isim bulamıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
BENDE KIZIM OLURSA AYŞEM KOYUCAM YANINA İSİM DÜŞÜNÜYORUM :)

Benim eşim de uyduruyor artık, öneriyorum isteyen olursa.
En son tillunisa demişti mesela
O ne?

Anlamı neymiş??

Tüllü Nisa der gibi.

Zor bir kere söylenmesi.

Bir hamile kalayım, cinsiyeti belli olsun şurada topik açacağım zaten isimlerden etkilenen karakterler için..

O ne?

Anlamı neymiş??

Tüllü Nisa der gibi.

Zor bir kere söylenmesi.

Bir hamile kalayım, cinsiyeti belli olsun şurada topik açacağım zaten isimlerden etkilenen karakterler için..

Uydurmasyon isim işte anlamı falan yok
İsmin taşıdığı karakter çok önemli bence de, ben gerçi çocuk düşünmüyorum ama ya olursa diye Yağmur ismini seçmiştik. Biraz araştırdım Yağmur olmaz cıx :)

Yağmur çok güzel. Doğadan isimleri seviyorum.

Benim de aklımdan geçti de eşimin benden önceki sevgilisinin adı yağmur olduğu için sonsuza kadar mimli o isim benim gözümde.

Erkekler bir tuhaf oluyor ya.

Ben de Işıl koyalım dedim. “O ne öyle oryantal ismi gibi. Oryantal Işıl sahnelerdeeee” dedi.. Nasıl çağrışım yaptıysa artık..

Ben de ünlülerin çocuklarına koyduğu isimlere gıcığım resmen.

40 milyon yıl düşünsem aklıma Atlas koymak gelmez. Gülben’den sonra bir arkadaşım koydu.

İDO mesela. İstanbul Deniz Otobüsü gibi.. Bunlar doğuştan ünlü olunca marka gibi duruyor üstlerinde. Yoksa normal insanın koyacağı şey değil.

Hira’nın hiç olmazsa bir anlamı ve değeri var ama Demet Akalın’dan sonra benim gözümde bayağı. Gerçi ondan önce bir isim olarak hiç düşünmemiştim.

İroni yaptı aslen enteresan isimlere:)
Yağmur'u beğendi o da ama bu isimdekiler hep ağlak, nazlı kızlar oluyorlarmış...
Çocuk durumu falan olursa araştırırım adam gibi.
Modern olayım derken garip isimler koyacağımı hiç zannetmem. Öz Türkçe isimler düşünebilirim ama en azından Türkçe yani :)

Ben hira ve ecrin ismini anlamlarından dolayı hep begenmisimdir ecrin cok fazla duymaya basladim bu yuzden hirayi tavsiye ettim:)

Su ismin sonuna nur ekleme furyasi bitsin artik.Gina geldi son 5 yildaki tum kiz cocuklarin adi su nur bu nur.

Kiz ismi olarak ta Ayda.

Yazmadan edemicem okudugum kitaptaki kahramanin adi SUADA idi...suanda isvecte piyanist bayan....cok hosumaa gitti eger o kitabi dogum yapmadan okumus olsaydim o ismi koyardim
Bu arada benim kizimin adi İSİK......

Yazmadan edemicem okudugum kitaptaki kahramanin adi SUADA idi...suanda isvecte piyanist bayan....cok hosumaa gitti eger o kitabi dogum yapmadan okumus olsaydim o ismi koyardim
Bu arada benim kizimin adi İSİK......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…