- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
34 haftalık olduk ilk kızımın adı eda nur..şimdi bu yavru kuşuma isim arıyorum hem edaya uygun hemde anlamı güzel olabilirse dini bir isim...varmı fikri olan...[/QUOT
ela
efnan(cennette bir ağacın ismi)
efsun
ada
eftelya
Ben de ünlülerin çocuklarına koyduğu isimlere gıcığım resmen.
40 milyon yıl düşünsem aklıma Atlas koymak gelmez. Gülben’den sonra bir arkadaşım koydu.
İDO mesela. İstanbul Deniz Otobüsü gibi.. Bunlar doğuştan ünlü olunca marka gibi duruyor üstlerinde. Yoksa normal insanın koyacağı şey değil.
Hira’nın hiç olmazsa bir anlamı ve değeri var ama Demet Akalın’dan sonra benim gözümde bayağı. Gerçi ondan önce bir isim olarak hiç düşünmemiştim.
Paris Hiton özentisi..Aynen yaaa okan bay
lgene ne demeli kızının adı "istanbul" koydu hayatta aklıma gelmez böyle bi isim koymak çok komk ayrıca
34 haftalık olduk ilk kızımın adı eda nur..şimdi bu yavru kuşuma isim arıyorum hem edaya uygun hemde anlamı güzel olabilirse dini bir isim...varmı fikri olan...
Ravza olabilir canim anlamina bakarsan begenirsin belki34 haftalık olduk ilk kızımın adı eda nur..şimdi bu yavru kuşuma isim arıyorum hem edaya uygun hemde anlamı güzel olabilirse dini bir isim...varmı fikri olan...
Erkek isim olarak çınarda guzelben de doğadan isimler koymayı tercih ediyorum.
Bir kızım var adı Başak.
Bir bebek daha düşünüyorum şimdi.
Kız olursa Ekin ya da Doğa koymak istiyoruz bakalım. Yeni bir şey çıkmazsa.
ama erkek olursa doğadan olan isimler bana itici geliyor. Toprak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?