- 22 Ekim 2018
- 39
- 16
- 3
- 38
- Konu Sahibi Renklicorap
-
Gözüyle görse bile inanmıyor doğrulara. Öylemi ki, böyle mi ki. Korkularımdan bazıları da bunlardı.Diyelim ailesinden biriyle tartıştık, suçlu benim. Aileside öyle bir aile ki hiç-bir hatalarını kabul etmiyorlar. Bi masaları var. O masada ne var ne yok konuşulur. Annesiyle mi konuştun ailenın bütün ferdleri bilir.Düşünsenize bununla evlendiginizi.. karı - kocasınız ya illaki tartışacaksınız, fikirler çatışacak bir bakmışsınız karşınızda ablası anası dayısı danası hepsi size karşı siz tek.
Size bir çok hata yapıp.. söyle idi böyle idi deyip bahanelerin arkasına sığınacak.
Sizi her zaman sevginizle sınayacak..!
Sinirliydim ondan bunu dedim, moralim bozuktu ondan bunu yaptım.. gözünün üstunde kasın var dediler onda parladım misali.. sizi hep kum torbası yapacak.
Hayata bir kere geliyorsunuz değer mi böyle bir adamı sevmeye?
Bilmiyorum ki. Allah bilir.Siz allahin daha cok sevdigi kullarinizdanmisiniz demk ki
Gözüyle görse bile inanmıyor doğrulara. Öylemi ki, böyle mi ki. Korkularımdan bazıları da bunlardı.Diyelim ailesinden biriyle tartıştık, suçlu benim. Aileside öyle bir aile ki hiç-bir hatalarını kabul etmiyorlar. Bi masaları var. O masada ne var ne yok konuşulur. Annesiyle mi konuştun ailenın bütün ferdleri bilir.
Bu saatten sonra büyük konuşmayız ama aramam zaten.Ya sevgilisi ol yada tamamen çık hayatından, böyle karşındaki kişiye yazık ediyorsun. Kardeşi haklı ben olsam bende aynısını yapardım.
Bu saatten sonra aramam , msj da atmam.Bu yorumundan sonra bizim birşey dememize daha gerek var mı? Sen zaten herşeyi biliyor ve görüyorsun.. bundan sonra alacağın karar senin doğrun be yanlışın olacak
Konuşma çünkü bak sende sıkıntıya giriyorsun, eski sevgili ile arkadaş kalınmazBu saatten sonra büyük konuşmayız ama aramam zaten.
Hemen hemen benzer şeyler yaşamışız gerçi benim eski eş kandırılmadı ama hep kötü ben oldum işte
Evet dün öyle utandım, öyle üzüldüm ki. Zamanında beni ikna etmek için arayan, biran önce yuvanızı kurun diyen insan. Artık görüşmeyin, yuvanızı kurun, olsaydınız 50 kere olurdunuz diye konuştu.Konuşma çünkü bak sende sıkıntıya giriyorsun, eski sevgili ile arkadaş kalınmaz
Bence artık önüne bakmalısın böyle ailece dengesiz ve sorunlu insanlardan uzak durmanı tavsiye ederimEvet dün öyle utandım, öyle üzüldüm ki. Zamanında beni ikna etmek için arayan, biran önce yuvanızı kurun diyen insan. Artık görüşmeyin, yuvanızı kurun, olsaydınız 50 kere olurdunuz diye konuştu.
Bu kolay kandırılıyor. Siniri, öfkesi de ondan. Huyunu bildiğim için "Her geleni nasibin her gideni kalbin sanma" dedim. "Ben insan değilim zaten." diyerek kavga başlattiHemen hemen benzer şeyler yaşamışız gerçi benim eski eş kandırılmadı ama hep kötü ben oldum işte
En doğrusu bu.Bence artık önüne bakmalısın böyle ailece dengesiz ve sorunlu insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim
Diyorum ya benzer şeyleri yaşadım bu tarz erkekler yoktan yere kavga çıkaran tipler ve afedersin ama karı gibi ilişkisini ailesine şikayet eder gibi anlatan sonra da ailesini sana düşman eden boş ve gereksiz insanlarBu kolay kandırılıyor. Siniri, öfkesi de ondan. Huyunu bildiğim için "Her geleni nasibin her gideni kalbin sanma" dedim. "Ben insan değilim zaten." diyerek kavga başlatti
Evet bak doğru. Benim her şeyimi ailesi biliyor. Ama onun bildiğim şeylerini ailesi bilmiyor. Kendi pisliklerini saklıyor. Gerçi bilseler de ya bizim oğlumuz yapmaz diyeceklerdiDiyorum ya benzer şeyleri yaşadım bu tarz erkekler yoktan yere kavga çıkaran tipler ve afedersin ama karı gibi ilişkisini ailesine şikayet eder gibi anlatan sonra da ailesini sana düşman eden boş ve gereksiz insanlar
Evet bizde de hep öyle oldu mesela bi sorun yaşıyorduk tartışıyorduk ben haklıyım ama ailesine farklı anlatıyordu hep beni kötülüyordu sonra da annesi arayıp bana saydırıyordu ben gerçekleri anlattığımda da benim oğlum yapmaz öyle kimbilir sen neler yaptın da böyle yaptı oğlum diyodu. Aman uzak dur ben sana şöyleyim evlenince daha da beter oluyor hepsiEvet bak doğru. Benim her şeyimi ailesi biliyor. Ama onun bildiğim şeylerini ailesi bilmiyor. Kendi pisliklerini saklıyor. Gerçi bilseler de ya bizim oğlumuz yapmaz diyeceklerdi
Evet aynı. Annesiyle konuşmuştum. Kadın duyduklarını şaşırdı. Çünkü hep yarim anlatıyor. Yalan da katıyordur. Annesine yalan söylemeye de meyilli demiştim zamanında ama oğlu yapmaz:)Evet bizde de hep öyle oldu mesela bi sorun yaşıyorduk tartışıyorduk ben haklıyım ama ailesine farklı anlatıyordu hep beni kötülüyordu sonra da annesi arayıp bana saydırıyordu ben gerçekleri anlattığımda da benim oğlum yapmaz öyle kimbilir sen neler yaptın da böyle yaptı oğlum diyodu. Aman uzak dur ben sana şöyleyim evlenince daha da beter oluyor hepsi
Yok aramam artik. Bitti. Aile devreye girdiyse yapılacak bi şey yok demektir.Olmayınca olmuyor demek ki engelleyin bence sizde aramayın
Kk da Kaynana -Görümce kısmını bilmiyorum. Evet benim hatam var. Sesini duymak iyi geliyordu, unutamadım da. O da beni kırmamak için ya da boşlukta olduğu için aramıştır. Ablasıdır sahip çıksın ona da sözüm yok (kardeşi 34 yaşında)Ama bugün şunu çok iyi anladim ki "İyi ki olmamış." Ben onlarla yapamazdım.Sürekli arayan kişi suçlanmış ama kadın sonuna kadar haklı.
O ne karışıyor falan demeyin. Demekki kardeşi kötü etkileniyorki o da müdahale ediyor. Elbette sahip çıkacak sokakta bulmadı kardeşini.
Sevgili nişanlı evli vs bişey olsanız tamam ama ortada iki tarafa da zarar veren bir durum varsa ailenin karışması doğaldır.
Sırf mertebesi görümce ve kaynana olanlar bu sitede otomatikman haksız sayıldığı için tabi şimdi o kadına hak verilmesini beklemiyorum... kk'da o adalet nerede...
Siz hatalısınız tabiki ayrıldığınız birini neden arıyorsunuz rüya falan bahane değil madem eski görüştüğünüz kişi muhattap olmamalıydınız başkalarının huzurunu kaçırmayın
Sürekli arayan kişi suçlanmış ama kadın sonuna kadar haklı.
O ne karışıyor falan demeyin. Demekki kardeşi kötü etkileniyorki o da müdahale ediyor. Elbette sahip çıkacak sokakta bulmadı kardeşini.
Sevgili nişanlı evli vs bişey olsanız tamam ama ortada iki tarafa da zarar veren bir durum varsa ailenin karışması doğaldır.
Sırf mertebesi görümce ve kaynana olanlar bu sitede otomatikman haksız sayıldığı için tabi şimdi o kadına hak verilmesini beklemiyorum... kk'da o adalet nerede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?