Kızlarr sabaha kadar uyuyumadım:((

Ya sevgilisi ol yada tamamen çık hayatından, böyle karşındaki kişiye yazık ediyorsun. Kardeşi haklı ben olsam bende aynısını yapardım.
Aynen öyle o da kardeşinin hayatında bi var bi yok olmandan rahatsız olmuştur. Bence de ya doğru düzgün deneyin yada koparın bağları ümit olunca insan unutamıyor.

Hayatında kimse yok. Var olan bir ilişkiyi sarsmadım. Majin üstüne cvp atmayıp aralayabilirdi. Sonrasında biz neden olmadık, ne istediler bizden. Bu hale niye geldik moduna da kendi girdi. Sonra ki kavgayı da o başlattı. Evrenlere bağırdığını, trip attığını bilemezdim ki

Beni 10 sene seven herif de evlenip yurtdışına yerleşti. 5 sene sonra 2 çocukla boşandı.
Madem öyle niye başkalarının günahına girerler ki? Çocuklara üzülüyorum en çok.

Beni 10 sene seven herif de evlenip yurtdışına yerleşti. 5 sene sonra 2 çocukla boşandı.
Madem öyle niye başkalarının günahına girerler ki? Çocuklara üzülüyorum en çok.

Bazi insanlar kendilerine ziyan
Hem kendi hayatini mahvediyorsun, hem terk ettigin kisinin, hem evlendigin kisinin. Dangalaklik bazi insanlara vergi sanirim.

34 mü :)
Vallahi gözümde 19-20 civarı bişey canlandı da o yüzden öyle yazdım.
Konu sahibi ayaklarını poposuna vura vura kaçsın :))

Önce yazdıklarımı dikkate almayın.
Ben 19-20 bişey düşündümde ablasi sahip çıkıyor dedim ama adam 34 yaşında çıktı :))

yas kac 13falan mı
aılesıne gıdıyor sert cıkısıyor ablası arıyor sızı parmak sallayarak bırdaha kardesımı arama falan dıyor
degısık komık bılemedım
cok sacma bır ablası var , hıc olgun olmayan olabıldıgınce ergensi bır adam var
kosarak uzaklasın

Çocuk 34, ablası 35-37 vardır. Ablası zaten başlı başına saçma bir insan. Karakter olarak ekstra geniş. Özelini açmak istemiyorum ama annesi çok şikayetçiydi ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…