Kızlarr sevgiliniz eski sevgilisiyle tatil yaparsa napardınız???

madem koca bir hiç

resimlerde niye hep yanyana "koca bir hiçle"şutarafagitti

daha sonra da o "koca bir hiçle" tatillere giderdelikafadulden

tatile o "koca bir hiç"in geleceğini de size söylememiş sanırımmirmirmirmir

ciddiyim diyorsunuz...bu adamla geçer mi ömür:bbo:

Başlığı gördüm şok oldum arkadaşım altına ne yazarsa yazın erkek arkadaşınız nasıl bir savunma yaparsa yapsın kabul edilmez edilemez..boşuna dinlemeyin bence erkek arkadaşınızı ikna olmaya çalışmayın elle tutulur bir tarafı yok..

çüşünüzz demek istiyorummm..asla affedilemeyecek bir durum.ohh walla sen git paşalar gibi tatilini yap ye iç gez hem bide eski sevgilin de orda olsun..

başkaaa valla ben şanslıymışsın diyorum şekerim.bazen uzun ilişkilerin bitmesi kolay olmuyor ama bu kolayca bitirebilecek bir sebep. yalan-entrika biarada.. söyleseydim kızıcaktın der sevmiyorum onu eski ark ım der bu yalanlara kanmayın lütfen..

şahsen ben şüphelendim şimdi acaba başka bi kızın num sını vermiş olabilirmi yada o kız 2. kadın olabilmeyi kabul etmişmidir delikafadulden

erkekler için normal bir durum kıskanılacak ayrılacak bir durum yok tabi ama bizim için önemli tabiiiiii

canım bazı kızların da başka sevgılısı oluyor ve bırkaç günlüğüne iki tarafta takılıyor bırbırının ilişkisinden herseyden haberlerı alıyor.alan razı veren razı bırkaç gün tatıl yapıp zaman geçiriyorlar,geziyorlar,birtakım ihtıyaçlarını görüyorlar ve eger bırısı sorarsa dıştan bız arkadaşız artık nasıl arkadaşlık anlayışıysa bılmıyorum kızda boyle bır kız heralde.ama bırcok ınsan var benım çevremde boyle ılıskısı olan malesef kızlar kendılerıne bu durumu nasıl yakıştırıyor benım aklım almıyor.

belkı bu bahsettıgın gıbı bir durumdur
kızın durumu cok saglıklı gelmedı cunku resmen aldatılıyor ancak degıldır dıyor. :bbo:

bu kadarda olmazki akannehir erkeklerin gözünde biz ordan salakmı duruyoruz..sen gez eğlen eski sevgilinle sonrada ben aldatmadım desin..ne güzel bi kere sevgilin ateşle barutun yanayana gelemeyeceğini öğrenememiş heralde bu yaşına kadar ki bu barut ve ateş hem eski sevgilisi hemde tatil boyunca yanyanalar ikiz gibi yasakkelime bilemem artık karar senin..aldatmadım diosa aldatmamıştır (tabi yersen kötükedihüso) 2 yıl deyipte güvenmeye kalkma 2 yıl nedirki..milletin 40 yıllık kocası aldatabilio..yerimseniben

Olyın şokundasın daha onu keybetme düşüncesi ile affedebilirsn...fakat tatilde neler yaşandığı bir muamma şüphe olrak kalıcak sende. ama zamanla o şüphe ve kalp kırıklığı daha çok canını acıtacak ve hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak en iyisi hayatından çıkartmak onu ucunda ölüm yok ya... uzun bir süre acı çekersin daha sonra herşeyin farkına daha mantıklı bakarsın iiki ayrılmışım dersin...

sadece erkek arkadasına koca bır yuhhhhhhhhh derım sanada aklını basına al derım sen zaten degerlı ve vazgecılmez olsan onun ıcın senı kaybetme korkusuyla zaten bole bır seye asla cesaret edemez hakkında hayırlı olsun ınsallah.....

eski sevgilisi koca bir hiçse niye hala numarası varki CADIARZU yok telefonumda falan kalmış falan dersede inanma birde resimler falan hiç inandırıcı değil bu kadar tesadüf olmaz yaa

büyük konuşmayı sevmem ama bende affetmem.ne yani seviyorum diye oda beni seviyor diye her hatayı yapıcak ve affedicem yok öyle şey.eğer böyle birşeyi yapıyorsa zaten beni kaybetmeyi göze almış demektir hele ki eski sevgilisi için yani sevse nolur ki...isterse sabah akşam umrumda değil o kız desin.ayrıca aralarında birşey olsun olmasın seni hiçe sayıp eski sevgiliyle tatil yapıp,eğlenip,fotoğraflar çekilcek sonra sana yalan söylycek...inan ki affedilir yanı yok eğer affedersen ilerde çok daha büyük hatalrını yanlışlarını görürsün

Bunu affedersen bundan sonra yaşayacağın her şeyi de hakedersin, yanlış anlama, bu yapılmayacak bişeydir seninki bunu yapmış. Ne yaptıysa sana haber vermeliydi, kız da burda, eğer biyerde lafı geçerse resimlerle karşılaşırsan haberin olsun aşkım vesaire tarzında sana söylemeliydi.

Ben olsamla başlayan cümleleri sevmediğim için yazmıyorum bu tarz.

Ama sen sanıyo musunki masum geçti o 3 gün????

Hiç bi lafına inanma canım olur mu...

Sana dürüst olsaydı bu insan başta kendi anlatırdı herşeyi.

Şimdiki hareketleri sana dürüst gelmesin.

ınanma...

aynen öyle canım bende onu kastettim..bunlar tek kişiyle yetinemeyen bayanlar.
ne duruma düştüklerinin hiç bi önemi yok.aman ben eğleniyim de 2. de olurum 3-5 te.

sorsan bide utanmadan hangi devirde yaşıyoruz tatlım böyle şeyler çok normal arkadaş kalabiliriz tatile gidebiliriz.bence boşuna kafana takıyosun şekerim der ve konuyu kapatırlar. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…