kızlar çok zor bi durum yaşamadan bilinmez. arkadaşlarıyla tatile gitti orda oldugunuda bilerek gitti bunu biliyorum.. zayıflık yaptım biliyorum dedi.. o kızla ciddi bişi düşünmez sanmıyorum öle ciddi düşünebilcegi bir kız degil.. yani sonuç olarak evet aldatıldıgımı düşünüyorum bende. ama şuanda pişman olmuş durumda.. beni kaybetmek istemiyor.. evin önünde yatıp kalkıyor.. sınavlarına bile girmiyor.. hiç iyi durumda degil.. bir hata yapt pişman oldu.. bir daha ne arkdşları olcak ne böle tatilleri.. sizce 2 yıldan sonra bir şans daha verilemezmi.. yaşananlar az buz diilki..tamam bende bunu kabullenebilcekmiyim bilmiyorum..ama seviyorum ama nefrette ediyorumm.. nasıl unutulur bunca yaşanan
yanlislikla iki kez yazmisim silemedimde
madem koca bir hiç
resimlerde niye hep yanyana "koca bir hiçle"şutarafagitti
daha sonra da o "koca bir hiçle" tatillere giderdelikafadulden
tatile o "koca bir hiç"in geleceğini de size söylememiş sanırımmirmirmirmir
ciddiyim diyorsunuz...bu adamla geçer mi ömür:bbo:
madem koca bir hiç
resimlerde niye hep yanyana "koca bir hiçle"şutarafagitti
daha sonra da o "koca bir hiçle" tatillere giderdelikafadulden
tatile o "koca bir hiç"in geleceğini de size söylememiş sanırımmirmirmirmir
ciddiyim diyorsunuz...bu adamla geçer mi ömür:bbo:
kızlar çok zor bi durum yaşamadan bilinmez. arkadaşlarıyla tatile gitti orda oldugunuda bilerek gitti bunu biliyorum.. zayıflık yaptım biliyorum dedi.. o kızla ciddi bişi düşünmez sanmıyorum öle ciddi düşünebilcegi bir kız degil.. yani sonuç olarak evet aldatıldıgımı düşünüyorum bende. ama şuanda pişman olmuş durumda.. beni kaybetmek istemiyor.. evin önünde yatıp kalkıyor.. sınavlarına bile girmiyor.. hiç iyi durumda degil.. bir hata yapt pişman oldu.. bir daha ne arkdşları olcak ne böle tatilleri.. sizce 2 yıldan sonra bir şans daha verilemezmi.. yaşananlar az buz diilki..tamam bende bunu kabullenebilcekmiyim bilmiyorum..ama seviyorum ama nefrette ediyorumm.. nasıl unutulur bunca yaşanan
arkadaşları ortaksa,o kızı gördüğü an direkt tatilini bırakıp geri dönmeliydi.
tabi orada habersiz karşılaştıysa.
yok baştan onun olduğunu biliyorsa hiç gitmemeliydi. ve bunuda senden saklamamalıydı.. yani tamamen hatalı.
doğru söze ne denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?