Kızlarr sevgiliniz eski sevgilisiyle tatil yaparsa napardınız???

canım kesinlikle affetme,burda yazan arkadaşlarıma can-ı gönülden katılıyorum.sen görmeseydin söylemeyecekti bile we üstüne bir gaf daha ki o da hala daha o kızın telefonunun kayıtlı olması.2 yıl emek werdim gibi olayı dramatikleştirme tatlım.kaç yıllık olursa olsun bazı olaylar asla affedilmez,bu da onlardan bi tanesi.hem boş bi kız diyor hemde maşallah yani resimler falan filan.tatilde ne oldu hiç bilemezsin.için içini yiyecek zamanla.we en önemlisi de tawiz tawizi doğurur.bugun bunu affedersin yarın bu adama başka şeyleri de affettirmeye kalkar sana.hiç canını sıkma böyle biri için şekerim we o na da asla üzüldüğünü belli etme,karşısında güçlü dur ...

klava: bence asla affetme arkadasım madem orda karsılastı tatilini yarıda kesip dönmesi gerekirdi.. ne o öyle geceli gündüzlü yanyana bi de fotograf cekilmisler olduuu

belki ortak arkadaşı vardır, mecbur kalmıştır ok anlayış gösterilir akannehir
1 tane foto çekilir iş biter bence, bi daha görüşülmez klava:
ama ne demek gecesi gündüzü, hergünü birlikte geçmiş. birsürü fotograf cekilmiş, bide yan yana :1shok: affedilebilecek gibi değil bence :umursamaz:
zor bi durum, iyicene düşün taşın derim CADIARZU

Yorumları okumadım.. sadece konunu okudum...

Ben affetmem..o kadar....
lmaz:

o yapıcak sen affediceksin bu böyle sürüp gidecek.. görmemeye calıs canım yoksa daha cok yakar canını

1-hadi orda karşılaştılar yanyana resimler ne işş konuşması bile bitirme sebebidir.
2-telefon numarsını alcak kadar bişeyler olmuş ki var dediniz YANLIŞŞŞkaydirigubbakcemile
3-senin için çok zor oldugunu biliyorum ama bunun öncresi varmı yokmu bunu bilemessin vede gerisinin gelmesi mümkündür konuşulacak bişey bile bırakmamışklava: boşa vakit harcama Allah yardımcın olsun...

yanlislikla iki kez yazmisim silemedimde

Son düzenleme:

yaninin bos kalmasini istemis olamazmi :roflol:

Son düzenleme:
ohaaa hiç bişey yapmam ona yapılcak bişey kalmamış artıkklava: direk aldatılmışsınız bunun ne açıklaması olabilir ki sinir oldum okurken bile sinir olurum ben böyle şeylere erkek dediğin adam gibi davranır madem ayrılmasaymış eski sevgilisiyle okadar tatil yapçak kadar değer veriyosa

Kesinlikle affetme gibi bi durumum olamazdı!!Aldatmış resmen ötesi yok yani.

way way way beyfendiye bak .. hem tatile gidicek facebookta yanyana resimlerini koyucak he bide sana gelip ortak arkadaslarımız cok napalım dcek öyle mi .. aynısını sen yapsaydın eminimki kıyametler kopardı .. bu kadar rahatlık fazLa .. !

ay dahaayrılmadınız mı sız
konu acılalı berı kaç gun olmus öyle ohooo

cıddı dusunulmucek kızsa devam mı edıyorsunuz
sınek de mınıcıktır ama mıde bulandırır
ne rahatsınız boyle, umarım fikirler degısmıstır? :umursamaz:

ciddi düşüneceği kız değil ama face book a yanyana fotoğraflarını koyuyor kaydirigubbakcemile3

yok kapıda yatıyor,yok sınavlarına girmiyormuş..pehhh yemeyin bunları,ne mok yerse yesin.Bir kes affederseniz nasılsa bu kız yufka yürekli diye istediği haltı yapar,nasılsa affettiririm der..Kapılmayın böyle kandırmacalara...Sizi sevse ,değer verse eski sevgilisi ile olan fotoları face e koymazdı,sizin görüp incineceğinizi düşünürdü..Bunları yapan bir insanın size değer vermiş olabileceğini düşünemiyorum kusura bakmayın..Tabi yine de karar sizin..:umursamaz:

bu ne saçmalık yaa.. bencede affetme arkadaşım. ayy düşünmesi bile çok kötü. kendimi senin yerine koyuyorumda böle bi durumda kafayı yerdim sinirimden.. boşver ne hali varsa görsün. seni kandırmasına izin verme..

sakın bu oyuna gelmee ! eger seni seviyorsa böle bişe yapmazdı bile bile gitmesdi seni kaybetmeyi göze ala ala gittiyse o tatile bırak gitsin kendini cok akıllı sanıyor galiba cantada keklik görevi gördürme kendine sakınn 2 yıl vermiş oll sen şimdi affedersen yine aynını yapar cunku yaptıgı affedilir bişe deilll asla deill yufka yüreklide olma ege sen eski erkek arkadasınla gitseydin tatile sana edice hakaretleeri yakıstımaları düşünebilormusun kadın yapınca farklı erkek yapınca aslanım oluyor bırak allahsenn ac gözünüü onun gibisi adım bası dısarda biz onun gibi olmayanları arıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…