Kızlarr sevgiliniz eski sevgilisiyle tatil yaparsa napardınız???

bencede affetme ne demek eski kız ark. tatil
sen yapsan o affeder miydi önce bunu sor bence ama kesinlikle yumuşama
yaptığının cezasını çeksin

sence bu bir tesadüfmü basbaya birlikte gitmişler.. hadi tesadüf diyelim boy boy fotomu cekilir canım.. bence asla tesadüf değil bacım kesinlikle bitmeli bu ilişki..

ya bir kere tatile 3 gün beraber olmalarına hiçç getirmiycem bile meseleyi ben.benim sevgilimde eski kırıklarının tel numarasının ne işi var yahuuu bu bile yeter kaldı ki tatil haa.valla napacamı yazardım da ban almayım şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy çok kötü ya,hiç tatilde aklına gelmemişmi sevgilim görse ne düşünür diye vicdanı sızlamamış demekki hiç,insan suçluluk duyar en azından.koca 3 gün bence unutt..

tatile gidiyorlar ve bundan bahsetme ihtiyacı bile duymuyor?! yok yok bu iş olmamış

Eğer sizi aLdatmasaydı tatiLe gittiğini söyLerdi :umursamaz:
Şimdi de taBi inKar edicek erkek sonuçta yerimseniben
Affetmeyin derim ben ama kaRaR sizin vereliniortak

Arkadaş ortamıyla karşılaşmış olsalar dahi aynı fotoğraf karesinde bulunmaları benim kabul edebileceğim birşey değil.
Ayrıca ikiside ayrı takılsın ne diye aynı ortamın içindeler ?

harbiden bu erkekler beni gün geçtikçe daha da dumur ediyor....
böyle bir şeyi sana nasıl söylemezzz..saygısızlık resmen..aklınca tatil kaçamağı yapmış, döndüğünde sen ceptesin...seven birine ayrıl demek kolay ama bence bu çocuktan adam ol-maaaaazzz...

hala yanına yakıştırıyor resimler çekiliyor ise elbette onu seviyor ona kanı kaynıyor demektir.
insan hoşlanmasa niye bir arada vakit geçirip resim çekinsin ki... hadş aynı ortama tesadüfen gittiler biri bi uçta diğeri bir uçta otursun. telefon noları da olduğuna göre eski dost düşman olmaz derler ya.. eski sevgili de arkadas olmaz işte canım.

off allaşkına bu yalanın neresıne ınanmaya calısıyorsun kı ?
tesadufen mı karsılasmıslar cok mu samımı dostuymus?
evet dostuymus bence de ve samımı
se n allaskına dalganı mı gecıyorsun bızle resmen adam senı boynuzluyor sen facede yakalamasan bu kucuk kacamaktan haberın dahı olmayacaktı 2 yılını bosa gecırmıssın resmen adam gercekten pısman bıle degıl sen yakaladın dıye bunları dıyor, kız da aynı oyunda sen kızı arasan arkadas mısınız desen evet saece arkadasım bıle der bunlar boyledır ınan ,
ve gelmıs bıze soruyorsun bence kendıne bır cılacı aramaya baslasan ıyı olur o resımlerden sonra
yenılır yutulur cınsten degılmıs cunku gecmıs olsun yıllarına.
ve bu adamla daha cok o tarz yıllar gecırırdın haberın olsun. ıyı kurtulmussun en azından 2 yılla hafıf sıyrıklarla atlatırsın ...

kızlar çok zor bi durum yaşamadan bilinmez. arkadaşlarıyla tatile gitti orda oldugunuda bilerek gitti bunu biliyorum.. zayıflık yaptım biliyorum dedi.. o kızla ciddi bişi düşünmez sanmıyorum öle ciddi düşünebilcegi bir kız degil.. yani sonuç olarak evet aldatıldıgımı düşünüyorum bende. ama şuanda pişman olmuş durumda.. beni kaybetmek istemiyor.. evin önünde yatıp kalkıyor.. sınavlarına bile girmiyor.. hiç iyi durumda degil.. bir hata yapt pişman oldu.. bir daha ne arkdşları olcak ne böle tatilleri.. sizce 2 yıldan sonra bir şans daha verilemezmi.. yaşananlar az buz diilki..tamam bende bunu kabullenebilcekmiyim bilmiyorum..ama seviyorum ama nefrette ediyorumm.. nasıl unutulur bunca yaşanan

Atiye deniz ne diyordu..

"Üzeni yolla..... .. sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

Bence hic kendini yorma bosuna, hakarete bile degmez.. salla gitsin..

asla affetme bence .birde oda çok kötü durumda demişsin inanma bu hallere her erkek mecbur kaldımı zavallı görünür hadi diyelimki bişey yapmadılar resim için niye poz veriyo yan yana ve face konuluyo bunları baştan düşünseymiş tatilde ohhhh rahat rahat davran sonra 3,5 at klasik erkek davranışı tabiki inkar edicek bence affetme illaki seviyorum ayrılamam diyosanda baya bi süründür derim klava:

güven kırıldıktan sonra asla ama asla tamir edilemez güvensiz bir ilişkide olmaz zaten
bu olay güven kırıcı değil resmen parçalayıcı bir olay sizde parçalayıp atmışsınız sevgilinizi
en doğrusu bence arkanıza bile bakmayın sifonu çekin gitsin.

canım sevıyorum dıyorsan bir şans ver ama sana şunu söyliyim bılemezsın senı eve bırakır arkandan kızın yanına gıder,yada arkadaşları varken acaba kızdamı orda dıye şüphe duymayacakmısın ben olsam şüphe duyardım.sonuçta adamın yanında 7/24 olamazsın.ve tatıle gıdebilir bak emın ol ama emınım sevgılının cep telefonu vardır ve onun orada olduğunu sana söyleyebilirdi hadı bunu geçtim aşkım oda orada olacak gidim mi dıye fıkrını alabılırdı.ben asla olamaz dıyenlerden degılım ama bunları yapmak yerıne adam saklı gıttı face de görmesen ruhun duymayacaktı.kendı kararını kendın ver ama bunlarıda çok iyi düşün.

Bence sevgiliyken bu şekilde rahat davranıp, zayıflık yaptım diyebilen biri ilerde evlendiğinizi düşünelim tekrar zayıf düşmeyeceği ne malum. Demek ki zayıf yanı kadınlara kolay yenik düşebilmesi şahsen ben olsam tamam affetsem bile her zaman acaba tekrar yenik düşebilir mi aldatılır mıyım diye düşünmeden geçemem. Artı şimdi sevgilisin ayrılmak çok daha kolay tabiki acı çekersin, atlatman uzun bir ilişki açısından zor olacaktır ama ilerde evlendiğinde böyle bişe yaşasan veya çocuğunuz olsa çok çok daha kötü ve kat kat fazla acı çekeceksindir. Şimdi bağlayan bişe yok.

Kendisi de zayıflık yaptığını kabul etmiş zaten. Bence bu cümle herşeyin özeti ve geleceğin aynası olabilir. Çünkü erkekler ilk başta pişmanlık duyuyorlar aradan zaman geçince aynı şeyi tekrar yapabiliyorlar. Açıkçası beni düşündüren bu cümle olurdu. Bence bir de bu açıdan bakın ve düşünün.

arkadaşım adam daha ne yapacak eski sevgilisiyle tatile gitmiş, yetmemiş boy boy fotoğraflar çekip cümle aleme face.de ilan edilmiş, daha ötesi varmı bunun,bu erkekleri nereye kadar kabullenip rezilliklerini sineye çekeceğiz,bunun kabul edilir bir yanı,makul bir tarafı yok,iyi tarafından bakılacak bir durumu da yok, neresinden bakarsan bak olmuyor,biz sineye çektikçe kabullendikçe sustukça daha beterini yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…