Ooffçok mu kötü görünüyo
estetiklimi gayet dogal duruyor benceKızlar burnum 2 aylık ama çok mu düz duruyo bilemiyorum sizce nasıl duruyo?kavisli bir burun istemediğm için pişmanım şuan
estetiklimi gayet dogal duruyor bence
herkeste bi kavisli burun aynı fabrikadan çıkma gibi ....bence bu çok doğal duruyo dikte değil.
canım bence hos olmus estetikli durmuyor ve dursa daha kötü dogal duruyor önemli olan buevet kocaman bi kemerim vardı çok düşüktü burnum estetikli ama düz bi burun istemştm şuan pişmanım
canım bence hos olmus estetikli durmuyor ve dursa daha kötü dogal duruyor önemli olan bu
bu arada benim dogal burnuma cok benziyor burnun ben burnumu cok begeniyorum sahsen biraz daha ince azcık kalkık sadeceevet kocaman bi kemerim vardı çok düşüktü burnum estetikli ama düz bi burun istemştm şuan pişmanım
kemerli burunlu insanlar olarak ameliyattan önce çok fazla bişey istemiyoruz doktorumuzdan (şekil a ben:) yan profil düzelsin yeter... ama daha sonra şurasıda şöle olsaydı burasıda böyle olsaydı diyoruz.. benimde ufak tefek muzdaripliklerim oluyo zaman zaman.. Ama inanın sizinkinede baktığımda bi arkadaşın dediği gibi nekadar düz demem estetik olduğunuzu bilmeden düzgün bir burun derim... önemli olan da bu değilmi? (bu arada yazdıklarımla kendimide rahatlatmış oluyorum aynı zamanda:))) bence içinizi rahat tutun zamanla dahada oturup güzelleşir..
doktorun kimdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?