Kızlarr sizce burnum çok mu düz

kocburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
204
5
118
Kayseri
.................................... .................... .................................................

Eklentiler

• $adsız.webp
    9 KB · Görüntüleme: 751
Son düzenleme:
kemerli burunlu insanlar olarak ameliyattan önce çok fazla bişey istemiyoruz doktorumuzdan (şekil a ben:) yan profil düzelsin yeter... ama daha sonra şurasıda şöle olsaydı burasıda böyle olsaydı diyoruz.. benimde ufak tefek muzdaripliklerim oluyo zaman zaman.. Ama inanın sizinkinede baktığımda bi arkadaşın dediği gibi nekadar düz demem estetik olduğunuzu bilmeden düzgün bir burun derim... önemli olan da bu değilmi? (bu arada yazdıklarımla kendimide rahatlatmış oluyorum aynı zamanda:))) bence içinizi rahat tutun zamanla dahada oturup güzelleşir..

Ooff aynen yaa :))Ben özellkle belirttm doktora kavisli olmasın doğal olsun ucuna pek dokunma diye ama şmdide kavisli burunları gördükçe pişman oluyorm sanırım revizyon olucam ben çok takıyorm yaa

Hiç pişman olma eğer kavisli olsaydı 2 ay sonra ağlayarak doktoruna gider revizyon isteyebilirdin. Estetik olduğu anlaşılmıyor umarım şişlikleri geçince de hep böyle doğal kalmaya devam eder. Gayet hoş. Doktorun kimdi bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…