bence doğal olmuş hıc morelını bozma ve ztn morelını bozman ıcın cok erken benım olalı 6 cı ayımdayım hala şişliklerim var burnumun yanları kalın yanı
benim şişliklerm geçmiş gibi hissediyorm sanki acaba ben mi anlamıyormm
bende hftya salı amelyat olcmm ck korkymm ya
Olması sorun değil, sonrası çok yoruyor insanı ben 6a ya oldu amleyat olalı ama o psikolji aman birşey oalcak korkusu çok kötü, benım tüm sosyal hayatım bitti. Psıkolojım yuzunden çok dışarı çıkmaz oldum. Ayrıca ufak tefek darbeler alıyorsun burnuna bazen, hapşırması, öksürmesi vb. birçok şeyi kafana taktıkça psıkolıjını etkıler çSonrasında sıkıntı yaşamam dıyorsan oalbılırsın, yoksa maleyat kokrulacak birşey değil
Birşey olur korkusuyla iş ev harıcı hiç çıkmamaya başladım ilk gunlerde, sonrasında ışdarı çıktıkça ufak tefek kazalar olunca korktum, kalabalık yerlere gırmıyorum bu nedenle. Bilinçaltıma işlmeişhm anldm cnm ndn dsarya ckmyosun anlmdm psikoljn ndn bkdr bzldu cnm
Birşey olur korkusuyla iş ev harıcı hiç çıkmamaya başladım ilk gunlerde, sonrasında ışdarı çıktıkça ufak tefek kazalar olunca korktum, kalabalık yerlere gırmıyorum bu nedenle. Bilinçaltıma işlmeiş
kymam cnm ya bsy olmaz artk 6 ay gecti dyosun cok olmuşş
önceki burnum o kdr bozuktuki onu görseniz estetik olduğunu anlarsınz :)))..
cnm bna ozel msj atmşn cokk cok saoll braz cesaret geldi vla cewap atmymm dolduramdm daha bu yorumlarıı ugrasymm ama .d.d
Evet 6 ay geçti ama sanki 6 yıl gibiydi,inanırmısın artık otobüse dolmuşa binmeye korkar oldum. Bu süreçte yanımda sadece abim ve annem oldu. Hafatsonları benımle ufak gezi yapıyorlar..Çok skılıdım artık bundan sonra çok kafaya takmamaya çalışacağım...2 hafta sonra kontrole gideceğim. bakalım ne çıkacak..Yani amelıyat olmak değil, sonrası çok yoruyor insanı..
düz ve biraz kemer kalmış gibi gördüm ben...
evet bencede hafiften belli gibi ama geçeck mi acaba o?yoksa onuda söylicemm
Kızlar burnum 2 aylık ama çok mu düz duruyo bilemiyorum sizce nasıl duruyo?kavisli bir burun istemediğm için pişmanım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?