Kızlarr sizce burnum çok mu düz

Canım burnun bence çok hoş duruyor kavisli olan burunları hiç beğenmiyorum benimki de seninkine yakın. Sen söyleyene kadar estetikli olduğunu düşünmemiştim gerçekten.

Canım burnun bence çok hoş duruyor kavisli olan burunları hiç beğenmiyorum benimki de seninkine yakın. Sen söyleyene kadar estetikli olduğunu düşünmemiştim gerçekten.

sağol canımmmmm tşkr ederim ama ben kafaya koydum artık ucu kalksın istiyoruumm birazda kavis verilsin..ztn kalkık görünmemesinin sebebi kavissiz olması bnce.

aynı doktora gidip yaptırmayı düşünmüyormusun

aynı doktora gitcem cnm..çünkü revizyon ameliyatında doktorun yaptığı burnu bilmesi gerke bnce. doktorumdan ne istediysem ypmş.düz olsun dedim adam da düz yapmış biraz kavis verin bide ucu kalksın dicem.

senin doktorunu okudum forumlarda kararsızım nasıl ilgilimi açıkçası saffet bey ikna etme için hiç uğraşmıyor. tok satıcı gibi.

sağol canımmmmm tşkr ederim ama ben kafaya koydum artık ucu kalksın istiyoruumm birazda kavis verilsin..ztn kalkık görünmemesinin sebebi kavissiz olması bnce.

Canım biz ne desek sen gidip yaptıracaksın kafaya koymuşsun bir kere hadi hayırlısı istediğin şekli alır umarım burnun.

senin doktorunu okudum forumlarda kararsızım nasıl ilgilimi açıkçası saffet bey ikna etme için hiç uğraşmıyor. tok satıcı gibi.

evet canım toksatıcı aynen :))) saffet örs biraz agresif ve sinirliymiş bn öyle biliyorum ilgisiz birde tersliyo gibi bi havası varmı.. bnm doktorum bana ameliyata girmedn öyle bi güven verdiki tam gaz girdim ameliyata ama sonucu istediğm gibi olmadı

resim koymayı bilmiyorum. banada zaten bir çizim yaptı kaydırak gibi. senin burnun baya küçülmüş ve doğal. önceki burnun nasıldı. benimki baya uzunda. ucunu küçültemem dedi. ozaman gerçekten olimpik kayak pisti oluyor. bu arada kavis yaptırmalıyız dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…