Kızlarr sizce burnum çok mu düz

kızlar çok sağolun aya moral veriyosnz bana :) şişliklerm hç kalmadı denebilr doktor kontrolde çok çbk indi dedi

Bence bu burun yüzüne çok yakışmış, kavisli olsaydı bu kadar yakışmayabilirdi belki de. Ayrıca estetik olduğu anlaşılabilecek bir burun değil gayet hoş gayet iyi.

Ooff aynen yaa :))Ben özellkle belirttm doktora kavisli olmasın doğal olsun ucuna pek dokunma diye ama şmdide kavisli burunları gördükçe pişman oluyorm sanırım revizyon olucam ben çok takıyorm yaa

hiç pişman olma önceki halini düşün ve şükret.. Heleki sağlık problemlerin hal yoluna girdiyse şükür diyelim.. Ama okadar para verdim layığıyla olsun diyosan ki anladığım kadarıyla doktor hatasıda yok sen öyle istemişsin kavissiz.. revizyon tabiki olabilirsin bu senin elinde birazdaha beklemenin sana bi sakınca yaratacağını düşünmüyorum.. Belki zamanla içinede siner o zamanı tanı kendine derim ben..

evet hiç kavisi yok ama hc amelyt olmamıs gbi duruyo, zaten kndniz byle istemişssinz uzlmeyn bnce, kmse aa düz olmus ne crkin demez cnkü

bazı burunlara öyle çok kavis veriyorlar ki basık gibi görünüyor yumruk yemiş gibi ondan korkarak böyle istemştm birde estetik olduğu belli olmasın diye..şmdide hafif kavisli burunları gördkçe üzülüyorm revizyon olucam bu gidişle

canım keske azck kavisli deseydn bende kaydırak gbı olanları sevmyrum az kavslı demıstım oyle oldu ama yınde uzulme saglık sorunun yksa revzyon olma byle yakısmıs gzun zamanla alıscaktr zaten

Ben estetik olduğunu okumamıştım baştan ve estetik yaptırmak istediği sandım ilk başta..

Neden ki dedim kendi kendime?çok güzel bir burun halbuki?

Meğer estetikliymiş.yani demek istediğim estetiksiz doğal bir burun havası var..Bu açıdan şanslısın bence.

Fazla kavisi yok evet ama doğal ve güzel duruyor işte..

hiç düşünme güle güle kullan.

estetik olduğu hiç belli değil bundan emin ol..

haklısın bazı burunlar ben estetiklyim diye bağırıyor boşver senin ki harika.

Kızlar burnum 2 aylık ama çok mu düz duruyo bilemiyorum sizce nasıl duruyo?kavisli bir burun istemediğm için pişmanım şuan

Gecmis olsun canim en guzel burun dogal gozüken estetikli burundur:) benimde ayni kimse anlamiyo estetikli oldugunu cok iyi taniyanlar disinda benimkide biraz düzdü ama zamanla tamamen degisiyor sadece sabirli davran canim cok takma kafana dogal akisina birak...

bencee bgayet doğal da ben biraz daha kavisli burunları cok seviyorum benim de kemer var hafif o yüzden öyle kavisli burunları cok seviyorum. ama tabi aşırıya kacınca cok itici duruyo

ben burnunuzu çok beğendim. kavisli ve kalkık burunları beğenmiyorum. çünkü bizim ülkemizde ırksal özelliklerden dolayı hiçbir kadının doğal burnu kavisli ve kalkık değildir. o nedenle estetikli burun çok rahat anlaşılır. bu nedenle başarılı bir estetik operasyon geçirmişsiniz. geçmiş olsun.

merhaba.doktorunuz kimdi acaba?

doktorum kayseride ayhan gültekin..bn aslında kemik büyümesi ameliyatı oldum kbb doktoru kendisi.düzelityimmi biraz da dedi peki düzeltn dedm düzeltmiş sağolsun baya bi:) fazla kalkmasın çok kavisli olmasın yumruk yemiş gibi oluyo doğal dursun diye belirtmştm ama bu kdrda düz istememiştm bn yaa pişmanlık duyuyorm şmdi

Kızlar burnum 2 aylık ama çok mu düz duruyo bilemiyorum sizce nasıl duruyo?kavisli bir burun istemediğm için pişmanım şuan

bence doğal olmuş hıc morelını bozma ve ztn morelını bozman ıcın cok erken benım olalı 6 cı ayımdayım hala şişliklerim var burnumun yanları kalın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…