Hiç pişman olma eğer kavisli olsaydı 2 ay sonra ağlayarak doktoruna gider revizyon isteyebilirdin. Estetik olduğu anlaşılmıyor umarım şişlikleri geçince de hep böyle doğal kalmaya devam eder. Gayet hoş. Doktorun kimdi bu arada?
çok düz ama yaa S: bende yaptırdım yandan çok hoş bende önden begenmiorum
Ooff aynen yaa :))Ben özellkle belirttm doktora kavisli olmasın doğal olsun ucuna pek dokunma diye ama şmdide kavisli burunları gördükçe pişman oluyorm sanırım revizyon olucam ben çok takıyorm yaa
Kızlar burnum 2 aylık ama çok mu düz duruyo bilemiyorum sizce nasıl duruyo?kavisli bir burun istemediğm için pişmanım şuan
evet hiç kavisi yok ama hc amelyt olmamıs gbi duruyo, zaten kndniz byle istemişssinz uzlmeyn bnce, kmse aa düz olmus ne crkin demez cnkü
bazı burunlara öyle çok kavis veriyorlar ki basık gibi görünüyor yumruk yemiş gibi ondan korkarak böyle istemştm birde estetik olduğu belli olmasın diye..şmdide hafif kavisli burunları gördkçe üzülüyorm revizyon olucam bu gidişle
bazı burunlara öyle çok kavis veriyorlar ki basık gibi görünüyor yumruk yemiş gibi ondan korkarak böyle istemştm birde estetik olduğu belli olmasın diye..şmdide hafif kavisli burunları gördkçe üzülüyorm revizyon olucam bu gidişle
Kızlar burnum 2 aylık ama çok mu düz duruyo bilemiyorum sizce nasıl duruyo?kavisli bir burun istemediğm için pişmanım şuan
estetik olduğu hiç belli değil bundan emin ol..
haklısın bazı burunlar ben estetiklyim diye bağırıyor boşver senin ki harika.
evt cok dogal duryo sen soylemesn ben estetk oldgnu bilmem cnm :)
merhaba.doktorunuz kimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?