Vallahi ben de dun butun gece agladim. Aglamaktan katildim iyice, sonra uykuya daldim. Sabah kalktigimda gozlerim resmen gocmustu.
Bungulerde bol bol agliyorum bir herif yuzunden, baktim gozaltlarim cok mor gorunuyor aglamamaya soz vermistim kendime. Tam gozlerim duzelmisti, yine basladigim noktaya dondum. Ugruna agladigim herif , gozum ciksa umrunda olmaz herhalde, ama olan bana oluyor, aynaya baktigimda hortlak gibi bir hatun gormekten usandim valla.
Uzulme kardes demek isterim sana da bana da. Gercekten gozumuzun bir damla yasina degmez bu herifler.
Kimse kim, s..tiret gec bence, daha fazla uzulme. 80 milyonluk ulkede baska adam mi yok etrafta sekerim?
Senin bence ondan alabilecegin en güzel intikam ya da verilebilecek en güzel ceza
onu yok saymak :)
Pisman oldugunu hic ama hic sanmiyorum.
arkadaşlarrr sabah sabah gülümsettiniz beni hemoroid diyenler :) mesele ihanet ve atlatamamam hala sindirememem ve hala ikisinin de gözümün önünde olması iş yerinde tuvaletten çıkmadan ağlıyorum yüzüm gözüm şiş geziyorum ama tabi her şey üst üste gelir ya sadece bu da değil o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum hala görüşüyoruz tamm düzeldi derken hopp en ufacık bir şeyden yer gök kalkıyor ne olduğunu anlamadan bir bakmışım bağrışmanın çağrışmanın içindeyim adam avazı çıktığı kadar bana bağırıyor ben ne yaptımda hakettim diyemiyorum kalbim o kadar çok yoruldu ki artık bir köşede yığılıp kalacağım
yaniii şu durumda sanırım ayrı değiliz ama her şey çok kötü minimum düzeyde ilgi alaka hatta sıfır sabah arayıp günaydın bile demiyor sürekli bahaneler falan yan yana yürümemize bile takılıyor adam ne gerek var mış böyle şeylere 3 ay önce ölüyordun diyorum olsun gerek yok diyor ...
böyle gitmesi zaten beni mahvediyor bitse daha iyi olurdu şimdi en küçük hatamda bak senn yüzünden bitti diyecek benmde tüm cinlerim tepeme çıkacak bu defa kimse durduramayacak ! vallahi cesaret edemiyorum hiç bir şeye şu an aldığım en sağlam karar sallmayacağım aramıyorsa aramasın duygularımı ne kadar zorlandığımı belli etmeyeceğim sürekli güler yüzlü güçlü olacağım başka insanlarla daha çok ilgileneceğim spora başlıyorum ara verdiğim tenise başlıyorum ve en kısa sürede bir yurt dışı gezisi ayarlıyorum bunlar onu çıldırtır hiç bişeyi görmez gözü eğer bir şeyler varsa yoksa da zaten ohhh çeker bende bunları yaptığım sürede kendime gelirim şu anki durumum geçmiş olur
ben çıkıyorum kızlarr eve geçince devam ederizzzz muckk muckkk öptümm hepinizi teşekkürlerrr desteğinizz için inanılmaz iyi geliyorsunuzzz :)
Vallahi ben de dun butun gece agladim. Aglamaktan katildim iyice, sonra uykuya daldim. Sabah kalktigimda gozlerim resmen gocmustu.
Bungulerde bol bol agliyorum bir herif yuzunden, baktim gozaltlarim cok mor gorunuyor aglamamaya soz vermistim kendime. Tam gozlerim duzelmisti, yine basladigim noktaya dondum. Ugruna agladigim herif , gozum ciksa umrunda olmaz herhalde, ama olan bana oluyor, aynaya baktigimda hortlak gibi bir hatun gormekten usandim valla.
Uzulme kardes demek isterim sana da bana da. Gercekten gozumuzun bir damla yasina degmez bu herifler.
Kimse kim, s..tiret gec bence, daha fazla uzulme. 80 milyonluk ulkede baska adam mi yok etrafta sekerim?
kadının evli olması hariç yaşadıklarınızı ben de yaşadım.. 6 yıl olmuştu tam.. duygularınızı birebir anlıyorum diyebilirim.. size iyi gelir mi bu örneği vermek bilemiyorum ama umarım gelir.. şu an evli ve bir kız annesiyim.. hergün o kişiye dua ediyorum iyiki beni aldattı iyiki gerçek yüzünü gösterdi de canım kocama giden yolda önümden çekildi.. allah ondan da malum kızdan da razı olsun.. dip not-daha sonra o kızı da aldattı- ama hiç oh olsun demedim.. (tamam azıcık bir gülümseme belirmiş olabilir yüzümde kabul:) o kadar da olsun dimi? ama bitti gitti.. allah herkese akıl fikir versin diyip geçmek en iyisi.. nefret geçmişi taze tutuyor.. hissizlik en iyisi..
şu an çok üzgünsünüz belki de iyi.. iyice üzülüp dibe vurunca insan ordan hız alıp yüzeye daha bir güçle çıkıyor.. içinize atmayın.. kadının kocasıyla asla paylaşmayın durumu.. kadını düşündüğümden demiyorum sizin bu durumla olan bağınız daha uzun ve güçlü olur böyle bir adım atarsanız.. inanın acınız da hafiflemez.. beslenmenize dikkat edin.. makyajınız saçınız süper olsun.. sevdiklerinizle vakit geçirin.. hayatınızın aşkı sizi bulacak ona izin verin.. 6 yıl, emek hak adalet demeyin.. aşkta hak arama yolları kapalı.. yaşadığınla kalırsın.. kal.. olsun varsın.. bu da seni daha güçlü yapacak..
6 yılını çalan o herifi hayatından atmadan düzelemezsin.
Unutabileceğin bir durum olsaydı eğer zaten şimdi çok iyi olurdunuz.
İt gibi alttan alırdı suçlu olduğu için.
Bir de bağırıyor sana öyle mi?
Düzelme umudun var kendinden yana mı, ondan yana mı?
Suçluyken bile yaptığı şey seni üzmek olan adamdan yana iyi beklentilerin olmasın aman diyeyim.
Ayrıca nikahlı kocan değil, çocuğunun babası değil.
Nedir bu bağımlılık anlayamıyorum ben.
Ayrılmak için mahkeme gibi sancılı bir süreç yok.
Kararlı olup tek mesaj yeter yaaa.
Kendinizi bu kadar yerlere sermeyin, serdirmeyin..
biraz daha iyi olmanıza sevindim ancak yanlış anlamışsınız; iyi hissettirmek icin yazmıyorum, uyanmanız icin yazmıstım...
günaydınn kızlarrr bir şeyler düzelmeye başladı sanki ben artık hiç bişey yapmadan bekleyeceğim bende belki böyle sınandım Rabbim bana doğru ve güzel olanı verecek buna inanıyorum hiç isyan etmedim sadece dua ettim.... bu gün baharın ilk günüymüş inşallah Rabbim bu gün benmde baharımı başlatır içimde bir umut bir huzur .....
Amin insallah, Allah bu huzurunu eksik etmesin icinden
Yeter ki kararli ve istikrarli ol, güzel günler seni bekliyor insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?