kızlarr tüm gün tuvalete girip yere oturup ağladım çok kötüym dualarınza ihtiyacm var

vallahii bencede ağla ağla nereye kadar ama bazende ağlayınca boşalıyor içimdeki duygular ağlamadıkça birikiyor gibi ağlayayım ki kalmasın içimde bir şey ben 10 gün boyunca günde 10 saat ağlamışımdır 7 kilo verdim bu süreçte ne oldu adamın umrunda mı birde bana utanmadan kilo al bu ne halin hiç beğenmedim diyor çakacaktım bir tane ama gene rezil olan sen olacaksın dedim güldüm geçtim... her gün bir ton kapatıcı kullanıyorum göz altlarıma mosmor oldu kim için şer... biri için kapımda beslediğim köpek beni bırakıp gitmiyor ah dediğimde gelip suratımı yalıyor ağlıyor yazıklar olsun insan oğluna

Senin bence ondan alabilecegin en güzel intikam ya da verilebilecek en güzel ceza
onu yok saymak :)
Pisman oldugunu hic ama hic sanmiyorum.

hiç sallamayacağım arkadaşım gülüp geçeceğim her şeye ben normalde tepki veririm her şeye doğruya doğru yanlışa yanlış derim hiç takmayacağım ne hali varsa görsün birde adları çıkarsa ohhh ne ala yakındır ama

belli ki sizi mutlu değil, mutsuz ediyor bu ilişki. Bitirmek en doğrusu, acı olsa da böyle. Gerekirse psikolojik tedavi alın. Sizi mutsuz eden biri yüzünden onca kilo vermeniz çok acı. Evlat hariç hiçbirşey insanın kendinden önemli değildir, bunu bilir bunu söylerim. Allah yardımcınız olsun...

ben çıkıyorum kızlarr eve geçince devam ederizzzz muckk muckkk öptümm hepinizi teşekkürlerrr desteğinizz için inanılmaz iyi geliyorsunuzzz :)

tum bunları yaşamak zorunda degilsiniz...
bugun bunları yapan ve kabul ettiren ilerde kumada getirir.
çözüm sizde, her gun tuvalete kapanacagınıza, hatta yarın birgun kendinizi suclayıp daha cok aglayacagınıza, 2-3gun aralıksız aglayın daha iyi bence.

ben çıkıyorum kızlarr eve geçince devam ederizzzz muckk muckkk öptümm hepinizi teşekkürlerrr desteğinizz için inanılmaz iyi geliyorsunuzzz :)

biraz daha iyi olmanıza sevindim ancak yanlış anlamışsınız; iyi hissettirmek icin yazmıyorum, uyanmanız icin yazmıstım...

sana diyecegim her kelimeyi yazmıssın zaten
sıkma kendini bazen aglamanın daha kotu yaptıgını sansak da neye nicin agladıgımızı bilip kararlı durabiliyorsak daha da guclendiriyor bizi.
karakterli birisin, bunun da altından kalkacagına inanıyorum.
ayrıca unutma, yeniler her zaman iyidir...

kadının evli olması hariç yaşadıklarınızı ben de yaşadım.. 6 yıl olmuştu tam.. duygularınızı birebir anlıyorum diyebilirim.. size iyi gelir mi bu örneği vermek bilemiyorum ama umarım gelir.. şu an evli ve bir kız annesiyim.. hergün o kişiye dua ediyorum iyiki beni aldattı iyiki gerçek yüzünü gösterdi de canım kocama giden yolda önümden çekildi.. allah ondan da malum kızdan da razı olsun.. dip not-daha sonra o kızı da aldattı- ama hiç oh olsun demedim.. (tamam azıcık bir gülümseme belirmiş olabilir yüzümde kabul:) o kadar da olsun dimi? ama bitti gitti.. allah herkese akıl fikir versin diyip geçmek en iyisi.. nefret geçmişi taze tutuyor.. hissizlik en iyisi..

şu an çok üzgünsünüz belki de iyi.. iyice üzülüp dibe vurunca insan ordan hız alıp yüzeye daha bir güçle çıkıyor.. içinize atmayın.. kadının kocasıyla asla paylaşmayın durumu.. kadını düşündüğümden demiyorum sizin bu durumla olan bağınız daha uzun ve güçlü olur böyle bir adım atarsanız.. inanın acınız da hafiflemez.. beslenmenize dikkat edin.. makyajınız saçınız süper olsun.. sevdiklerinizle vakit geçirin.. hayatınızın aşkı sizi bulacak ona izin verin.. 6 yıl, emek hak adalet demeyin.. aşkta hak arama yolları kapalı.. yaşadığınla kalırsın.. kal.. olsun varsın.. bu da seni daha güçlü yapacak..

Son düzenleme:
6 yılını çalan o herifi hayatından atmadan düzelemezsin.
Unutabileceğin bir durum olsaydı eğer zaten şimdi çok iyi olurdunuz.
İt gibi alttan alırdı suçlu olduğu için.
Bir de bağırıyor sana öyle mi?
Düzelme umudun var kendinden yana mı, ondan yana mı?

Suçluyken bile yaptığı şey seni üzmek olan adamdan yana iyi beklentilerin olmasın aman diyeyim.
Ayrıca nikahlı kocan değil, çocuğunun babası değil.
Nedir bu bağımlılık anlayamıyorum ben.
Ayrılmak için mahkeme gibi sancılı bir süreç yok.
Kararlı olup tek mesaj yeter yaaa.
Kendinizi bu kadar yerlere sermeyin, serdirmeyin..

tek mağdur ben sanıyorum sanki en şansız insan benmişim gibi geliyor bazen o kadar kötü ki her şey biliyorum ki bu da yapacak sanki beni aldatma sebebi o evli kadını çok mu sevmesi sevginin s si yoktur eminim onunda modası geçince kaldıracak rafa ve o zaman o kız daha kötü olacak birde kocasına karşı vicdan azabı duyacak .... Rabbim koymasın yanlarına... inşallah benmde öyle biri çıkar ki karşıma ikiside deliye döner daha mutlu daha güçlü olduğum için onlarda bu pisliklerinde boğulsunlar

canım işte beraberiz radikal br değişim yapamama sebeplerimden bir tanesi bu inanılmaz etkiliyor işimi ve işi bırakıp gidemem şu durumda keşke sadece sosyal çevremden dolayı bir bağlılığım olsa işin içine işte girince o kadar kolay olmuyor beni bu kadar sıkan bu aslında işim en azından hayata karşı güçlü durmamı sağlıyor

biraz daha iyi olmanıza sevindim ancak yanlış anlamışsınız; iyi hissettirmek icin yazmıyorum, uyanmanız icin yazmıstım...

canım uyanalı çok oldu ama yataktan kalkamıyorum bazı konularda elim kolum bağlı iş işin içine girince o kadar kolay olmuyor oturup düşündüm dün baya şu an işi bırakıp gidecek durumda değilim işimde olmazsa çok kötü bunalıma girerim

günaydınn kızlarrr bir şeyler düzelmeye başladı sanki ben artık hiç bişey yapmadan bekleyeceğim bende belki böyle sınandım Rabbim bana doğru ve güzel olanı verecek buna inanıyorum hiç isyan etmedim sadece dua ettim.... bu gün baharın ilk günüymüş inşallah Rabbim bu gün benmde baharımı başlatır içimde bir umut bir huzur .....

Umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer , Allah yardimcin olsun

Ama sana aci cektiren seylerle ayni ortamda.durmanda biraz yanlis ...
Uzaklas o ortamdan kendine gelirsin daha farkli olur hersey...

Amin insallah, Allah bu huzurunu eksik etmesin icinden
Yeter ki kararli ve istikrarli ol, güzel günler seni bekliyor insallah....

Amin insallah, Allah bu huzurunu eksik etmesin icinden
Yeter ki kararli ve istikrarli ol, güzel günler seni bekliyor insallah....

teşekkürler canım bazen çok zorlamadan akışta olmak gerek bende şu an pozitif düşünerek benm için olması gereken neyse onun olmasına izin vereceğim elbette hep böyle devam etmeyecek Rabbimin sakladığı çok güzel şeyler gelecek mucizesini verecek bana da ...

Arkadasim konularina az cok baktim. Siz bu adamdan vazgecmeyeveksiniz sanirim. Ama bilin ki en buyuk kotulugu kendinize yaparsiniz. Hayatimizdan bir erkek, bir arkadas eksilebilir, Allah sabrini versin, ama yeter ki gururumuz, onurumuz bizimle dursun. Cunku asil haysiyetimiz olmazsa biz biteriz. Camurun icinde oturup da gul bitmesini bekleyemezsiniz. İş hayatindayim, ayni yerdeyiz etkileniyorum diyorsunuz. E adam var da yok zaten aramiyor sormuyor bir de ustune hakaretler.. Nasil bunu kendinize layik goruyorsunuz? Cocugunuz mu var, evlilik gibi bir baginiz mi var, ekmeginiz suyunuz o adamdan mi geliyor? Allah dogru yolu gostersin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…