kızlarr tüm gün tuvalete girip yere oturup ağladım çok kötüym dualarınza ihtiyacm var

teşekkürler canım Allah hepimizin yüzüne baksın kötülerle karşılaştırmasın....aynen canım kim bilir bu kaçıncı ve adam beni resmen idare etmiş bir şekilde sorun çıkarmamı sağlamak için tutmuş beni adamın ben diye bir derdi yokmuş ki olsa ben bu kadar biterken yanımda olurdu hata yaptım tamm mevzu kapandı derdi devam etmezdi . aslında bu kadar sorun olmasının sebeplerinden bir taneside ona konduramamam o kadar çok ben olmuş ki nasıl yaptı diyorum bu boşluktan yapılabilecek bişey değil rezillik yaptıkları ama oldu işte ... içimde hala umut var hala dönermi hissi var beni de bu hallere düşüren bu en ufacık bir şeyden umutlanıyorum sonra bir bakıyorum ki bir şeyin değiştiği yok sadece idare ediliyorum o zaman da psikopata bağlayıp hayatı kendime zindan ediyorum şimdi beni aradı tekrar yarın görüşelim mi diye ne yapayım ben anlamadım ki ????

evet tam da bu noktada her şey sarpa sarıyor işte 1.si umut 2.si hala ona böyle bir şeyi konduramamam

evet işi bırakmak benm için çok kötü olur ne yazıkki hem maddi hem maneven boşluğa düşerim

şu an yapmama asla izin vermeyeceği şeyleri yapmaya başladım sıfır tepki anladım her şeyi bu noktada

kızlar az önce aradı yarın görüşelim mi dedi ne yapayım ben ya iki ucu b.. değnek mi denir ne denir

Allah sabır versin canım.Öncelikle emek verilen 6 yıl alışkanlıklar anılar kolay silinemiyor biliyorum,6 yıl hayatında olan sevdiğin adamı bir anda özellikle ihanet sebebiyle hayatından çıkarmak,yokluğuna alışmak kolay değil malesef.Ama o 6 yılı tüm emekleri çoktan çöpe atmış hiçe saymış.Bu durumda seninde yoluna devam etmen kendi hayatına bakman gerekli ne kadar zor olsada bunu başarıcaksın.O evli arakadaşınla ikisi bırak kendi kötülüklerinde boğulsunlar er yada geç herkes hakettiğini yaşar.Hayatının bundan sonrası için umarım doğru,senin kıymetini bilecek insanlarla karşılarsın.

neyiniz var? kilo kaybınız sağlık sorunlarından dolayı mı?

kızlar az önce aradı yarın görüşelim mi dedi ne yapayım ben ya iki ucu b.. değnek mi denir ne denir

aglamanız, üzüntünüz icin arıyor olabilir mi?

şahsen ben gorusmezdim, yine de mecburiyetten is yerinde gorustugum biri ise nedenini sorardım, duygusal ise seninle paylastıgım birsey kalmadı uzatma derdim. ama siz umut diyorsunuz... hatasını mı farketti acaba diye simdi de umutlandıgınızı dusunuyorum, eger gorusmeye niyetiniz varsa en kotusune hazırlıklı olmalısınız, yoksa onun teselli icin kurdugu her cumle cok daha buyuk kalp kırıklıgı yaratır sizde.

Bana kalirsa sakin kabul etme canim görüsmeyi.
Bu adam seni cantada keklik gibi görüyor, her bos aninda sana yöneliyor, suanda da eminim bi boslugun icersindedir,
ama ona artik haddini bildirmenin zamani gelmis.
Dik dur karsisinda, icinden belki hala silemedin ama ona onu silmissin gibi davran,
adam bi saskina dönsün; " bu zamana kdr bana hayir demeyen kadin noldu da hayir diyebiliyor" diye bi afallasin.
Sen ödün verdikce o daha da yüzsüzlesmis, ki baksana hala daha yüzü kizarmadan seni arayip görüsmek istiyor...
Sen ona ihanet etmis olsaydin durum nasil olurdu acaba? Düsünemiyorum bile.

yok ona bir şey yansıtmıyorum artık 1 hafta oldu hep gülerken görmüştür beni ve en bakımlı halimle...merak ediyorum görüşmenin amacı ne ve neden hala ama şöyle bir şey var bir kaç günden beri arıyor ve haftasonu görüşmüştük zaten ben hiç bişey yapmıyorum o da minimum düzeyde arayıp soruyor nedir olay bilmiyorum bu da beni çok yıpratıyor acaba diyorum umutlanıyorum sonra hoppp dön başa ağlama krizleri

bilmiyorum ki olay ne merak etmiyorum da değil ?
içimden bir ses devam et sessizce git inandığı anda bırak olmuyor diye pişman mı acaba

sizi aramasına neden izin veriyorsunuz ki?
umutlanmanızın unutmamanızın nedeni bu.
kusura bakmayın ama sizi yedek olarak gormesine izin veriyorsunuz su an.
varsa derdi adam akıllı soylesin, ilkinde pisman oldugunu soylemediyse bundan sonra ne diyecek ki?
hakkaten daha once gorustugunuzde ne dedi ki? hoop tekrar başa sardım dediginize gore hos bir konusma gecmedi. oyleyse 2.ye neden izin vereceksiniz?

Cok saol canim benim insallah cok mutlu olcaz hepimiz. Zaten degisim insanin kendi elinde hersey sende baslar sende biter. Ve görüyorum ki birseyleri degistirmekte kararlisin, bu cok güzel bi adim ve sen böyle devam yaptikca, hersey dahada güzel olcak insallah. Bence is yerini degistirme, tamam onlari görmek aci verebilir ama bu cözüm degil. Dedigim gibi cözüm insanin kendisinde sakli. ve is yerini degistirerek onlar kendilerini dahada bi '...' sancaklar. Ve sen onlar yüzünden dahada cok sey göze almis olcaksin, ki onlar buna hic degmez. Sen kendini toparla, toparlayamazsanda is yerinde tüm gücünü toparlanmis gibi yap, seni gördükce onlar kafayi yesin. Zaten pisman olur seni gördükce o zaman sen tekmeyi atarsin ay insallah öyle olucak. O kadinda seni hala güclü ve güzel gördükce kiskanir, zaten kiskaniyodur seni o yüzden senin sahip olduklarini istedi. 'Al senin olsun ' benim böyle bi erkege ihtiyacim yok tarzinda dur karsisinda.

amin canım teşekkürler evet o böyle bir şey yaparak zaten bensizliği kabul ederek yapmış oluyor erkeler böyle ne yazıkki arkaya dönüp bakmıyorlar o ana odaklanıyorlar ama biz kadınlar 6 yılın her saniyesine ağlayabiliyoruz bu kadar farklıyız bende oturup o 6 yılın her sniyesine ağlayanlardanım hayatıma devam etmek için yeni adımlar atmaya başladım sosyal hayatımdan başladım ama biri bana sorar yok artık diyemem diye ödüm kopuyor kendi kötülüklerinde boğulmaya başladılar işleri rast gitmez ki... güzelliklerrrr gellllsinn artıkk Rabbimm duysun sesimi

şu an kesinlikle ihaneti kabul etmiyor kuruyorsun oynuyorsun diyor bana senn toparlanman lazım eğer devam etmesini istiyorsan tabi ben buna içimden kahkahalarla güldüm bende tamm canım sende topla arkandan döktüklerini öyle gel karşıma dedim bişey demedi onun üstüne bu gün aradı işte bilmiyorum ki derdi ne öyle beni elde tutması için bir sebebi yok istediği an istediği kadar kız var zaten etrafında tek sebei şu olabilir sağda solda konuşmayayım diye şimdiye kadar kimseye bişey söylemedim ama tamamen gözden çıkarırsam konuşacağımı düşünüyor olabilir benm aklıma tek gelen şey bu çünkü özensiz davranıyor sevgisizliğini hissediyorum

bilmiyorum ki olay ne merak etmiyorum da değil ?
içimden bir ses devam et sessizce git inandığı anda bırak olmuyor diye pişman mı acaba

Senin bence ondan alabilecegin en güzel intikam ya da verilebilecek en güzel ceza
onu yok saymak :)
Pisman oldugunu hic ama hic sanmiyorum.

Neden 6 yıldır berabersiniz ama evli değilsiniz? Sanki bu sevgililik/ nişanlılık durumları bu kadar uzatmaya gelmiyor. Beraber yaşıyorsanız o başka tabiki.

Adam evli degiller diye mi aldatti yani?
Evli olsalar aldatmayacak mi?

Bu isler karakter ile alakali ve evlilik cuzdani ile de insan karaktersizliginin onune gecilmiyor ne yazik ki

siz ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?
ne curetle devam etmesi icin toparlanmak gerek diye konusabilir ki?
aldattıgından emin misiniz?
ve son olarak, ona döktüklerini topla vs seklinde net konusabiliyorken hala ne gibi bir beklentiniz var ki bu iliskiden? zaten bitirmissiniz anladıgım kadarıyla, siz umutlarınızı da fotografları da atın gitsin, konusacagınız varsa da konusun.
o pisman olursa belki daha sonra düsünürsünüz ancak o zaman devamı olarak degil yeni bir baslangıc diyebilirsiniz. yine eski hatıralara ihtiyacınız yok yani

Vallahi ben de dun butun gece agladim. Aglamaktan katildim iyice, sonra uykuya daldim. Sabah kalktigimda gozlerim resmen gocmustu.

Bungulerde bol bol agliyorum bir herif yuzunden, baktim gozaltlarim cok mor gorunuyor aglamamaya soz vermistim kendime. Tam gozlerim duzelmisti, yine basladigim noktaya dondum. Ugruna agladigim herif , gozum ciksa umrunda olmaz herhalde, ama olan bana oluyor, aynaya baktigimda hortlak gibi bir hatun gormekten usandim valla.

Uzulme kardes demek isterim sana da bana da. Gercekten gozumuzun bir damla yasina degmez bu herifler.

Kimse kim, s..tiret gec bence, daha fazla uzulme. 80 milyonluk ulkede baska adam mi yok etrafta sekerim?

Son düzenleme:

yaniii şu durumda sanırım ayrı değiliz ama her şey çok kötü minimum düzeyde ilgi alaka hatta sıfır sabah arayıp günaydın bile demiyor sürekli bahaneler falan yan yana yürümemize bile takılıyor adam ne gerek var mış böyle şeylere 3 ay önce ölüyordun diyorum olsun gerek yok diyor ...
böyle gitmesi zaten beni mahvediyor bitse daha iyi olurdu şimdi en küçük hatamda bak senn yüzünden bitti diyecek benmde tüm cinlerim tepeme çıkacak bu defa kimse durduramayacak ! vallahi cesaret edemiyorum hiç bir şeye şu an aldığım en sağlam karar sallmayacağım aramıyorsa aramasın duygularımı ne kadar zorlandığımı belli etmeyeceğim sürekli güler yüzlü güçlü olacağım başka insanlarla daha çok ilgileneceğim spora başlıyorum ara verdiğim tenise başlıyorum ve en kısa sürede bir yurt dışı gezisi ayarlıyorum bunlar onu çıldırtır hiç bişeyi görmez gözü eğer bir şeyler varsa yoksa da zaten ohhh çeker bende bunları yaptığım sürede kendime gelirim şu anki durumum geçmiş olur

Adam evli degiller diye mi aldatti yani?
Evli olsalar aldatmayacak mi?

Bu isler karakter ile alakali ve evlilik cuzdani ile de insan karaktersizliginin onune gecilmiyor ne yazik ki

Hayır tabi ki bir insan şahsiyetsiz ise evlilik hiç bir şeyin garantisi değil. Benim demek istediğim, hayırlı işler uzatıldıkça araya sorunlar, soğukluklar giriyor, bir çok örneğinde gördüğümüz gibi. Sonra düşünün, yanınızda sevdiğiniz arzuladığınız biri var, yıllarınızı beraber geçiriyorsunuz, ama bir birlikteliğiniz yok. Nefsi dizginlemek daha da zorlaşır diye düşünüyorum.

Konu sahibesinin örneğine gelince; adam evli bir kadınla ilişki yaşayabilecek kadar şeref yoksunu. Evliliği aceleye getirmek bir yana, ilk fırsatta şutlasaymış keşke. Kimsenin karakterini yıllarca gizleyebileceğini de sanmıyorum. Biz sevdiğimizden görmemeyi tercih ediyoruz.

bu sabah hemeroid sancısıyla uyandım durumu hemeroide getirenler beni güldürdü

Konu sahbi arkadaş size Allahtan sabır diliyorum ihanet çok ağır bişey. Allah herşeyin en iyiyisini bilir her zaman ona sığınmak en güzel çaredir mutlaka duyar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…