kızlarr yardım edin lütfenn:(

evet cnm haklısın tşk ederimopuyorumnanaktan değişmeye çalışıcam inşş baaşrılı olurumm

Valla bence bugüne kadar beklemeseydin çok daha güzel olurdu ama artık olan oldu, zira Pazar oldu kaydirigubbakcemile3 neyse haberdar et bizi, meraklı hatunlarız biz yerimseniben

yok bence hıc alaksı yok eger onun oglu senı zmanın bırınde uzmus ve senın kalbını kırıp guvenını sarsmıssa ve tlefonu 2 saat acmıosa senın o sınır halınde soledgın laflarada katlancak bence...bunu gecyrm araama sorma erkelerın en cok sevdıgı sey onları takmammk bak takma bı 2 gun hemen arıcak ama sakın cevrendkılerlede bu konu hakkında konusma ..özel soncta..

selammm kızlarrrr hemenn olaya geçiyorummkaydirigubbakcemile3 pazar günüü benm eşyalarım çoktuu aradı beni ilk defa pazar günü alıyımm mı seni dedi bende yok ben gelirim dedimm neyse gittim yurda tabi okadar valzle rezil oldum resmenn geberdim onları taşıycam diyeemafoldumben neyse sonra yemekte karşılaştık konuştuk öyle soğuk bi şekilde sonra yukarı çıktık benm bazı eşyalarım kalmıştı aşağıda onları çıkardı bende gel otur dedim çay falan yaptım sonra bu kadar mı zor özür dilemek dedi bende sinirliydim kalbini kırmak isteemzdim özür dilerim dedim sarıldık sonrakaydirigubbakcemile2 o da ben telefonumu açmadım diye sen bu kadar kzııyosan üzülüyosan bu benmde suçum dedi bende çok daha dikkatli olucam dedi seni kaybedicek güvenini sarsıcak bişey yapmam dedi öyle barıştık yani arkadaşlarr çokk çokk mutluyumm

e alttaki mutsuz yazısını kaldır artık kız =)) mutlusun işte.. kocaman mutluyum yaz oraya ki bu sana hep yansısın.. umarım mutluluğun daim olur canım.. bir anlık öfkeyle sevgilini kırma bir daha.. sevgi kolay bulunmuyor.. öfkeni kontrol etmeyi öğren.. yoksa sevdiğin insanları kaybedersin.. benim gibi =)

aman canım bu sana ders olsun. bi daha haklı konumdayken haksız duruma düşcek şeyler yapma
güzelce anlat derdini.. çok sevindim barışmanıza mutluluğunuz daim olsuun :)

çok saolun arkadaşlarr çok tşkk ederimmm yaaopuyorumnanaktan değştirdim burcucummmm mutsuz yazımııkaydirigubbakcemile3

amanda amaaan ben neler kaçırmışım bizim minik çoktan barışmışş sevgilisiyleee
hadi canımm çok sevindimm senin adınaaaaa
inş bida böle şeyler olmaz mutluluklar

çokk saoll sevdee:) çok tşk ederim hepinize kızlar bu arada bi iyi haber daha annesi duymamışş beni kızdırmak için öyle söylrmiş çok sevindimm bunaakaydirigubbakcemile2

iyi de cnm bu kadar sinirlenmeni gerektirecwk birşey yok ki ortada
bnm erkwek arkadaşım da telefonunu açmadığı çok oldu neden açmadın der geçerim yani
bence erkek arkadaşına bir özür borçlusun
hem ayrılma konsuu falan geçmeiş ki öyle düşünmeni gerektirecek

çokk saoll sevdee:) çok tşk ederim hepinize kızlar bu arada bi iyi haber daha annesi duymamışş beni kızdırmak için öyle söylrmiş çok sevindimm bunaakaydirigubbakcemile2

aaa çok sevindim cnm hadi gözün aydın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…