Erkek arkadaşına katılıyorum. Öncelikle kendine zarar veriyorsun böyle yapmakla. Bir müddet sonra da ilişkinize zarar vermeye başlayacaksın.
Kesinlikle bir çözüm bul bu duruma. Yazık etmeyin ilişkinize ve en önemliside kendine.
hadi bi cesaret mesaj gönder çok üzüldüğünü onu kırmak istemediği özür dilediğini onu çok sevdiğini söyle geçer mutlaka yeterki gönlünü almasını bil tamammı canım benim
moralim çok bozuk çok üzgünüm sevgilimle fena tartıştık bu sefer bitti sanırım ben olayın başına döniyim dün erkek arkadaşımı aradım 2 saat boyunca telefonunu açmadı benm bu konuda çok hassas oldumu biliyo deliye döndüm açtı telefonu sessizde unutmuşum ailecek gezmeye gitmiştik dedi ben bağırdım çağırdım tabi çok kızmıştım daha önceden bi iki yalanını yakaladıım için güvenim sarşılmıştı yanında annesi varmış benim dediim her şeyi duymuş ben kızınca tutamam kendimi ağzıma geleni saydım sen adinin birsin falan offf bunların hepsini duymuş kdın sonra telefonu kapattım dünden beri hiç konuşmadık bugün ben ikmiizin bi arkadaşına aramız kötü konuşmuyorz demiştim çünkü o kişi erkek arkadaşımı arayıp bişey sormamı isticekti o kişide gidip erkek arkadaşıma noldu falan diye sormuş o da bana biraz önce msnden yazdı sen başkalarına özleimizi niye anlatıosun diye bende senden bişey isticekti bende söylemek zorunda kaldım dedim bu kadar bi konuşma geçti ben şimdi napcamm ya bi akıl verin nolur anneside beni tanır ve çok severdi ama artık nefret ediyodurr eminimmmmsenağlamasenağlamasenağlama
katılıyorummm olay soğusun die bekliosun anlıyorum ama şimdimi aklına geldi demesin yaz hadi :uhm:[/QU
çokk tşkk ederimm desteğiniz için bende bilmiyorum neyi beklediğimi elim telefona gitmiyo bi türlü şimdi ayrı şehirlerdeyiz pazar günü dönücez aynı yurtlarda kalıyoruz yüzyüze mi konuşsam acaba ne dersiniz
hadi bi cesaret mesaj gönder çok üzüldüğünü onu kırmak istemediği özür dilediğini onu çok sevdiğini söyle geçer mutlaka yeterki gönlünü almasını bil tamammı canım benim
yazık çok kötü ama bundan sonra kendini kontrol etmeyi öğrenirsin heralde .
ben de zamaninda sevgilimle aram bozulursa falan stres yapardim uzulurdum ama insan bazi seyleri yasayip gordukce anliyor ki hic kimse icin kendini uzmeye degmez. birak sen degik erkek arkadasin uzulsun. erkekleri bu kadar onemseme canim kendini de uzme. biri giderse biri gelir. sen simdi uzulurken erkek arkadasin ne yapiyor o da cok uzuluyor mu sence tatlim
Bilmiyorum ya, 3 senelik ilişkiden sonra 2 saat telefon açılmadı diye verilen bu tepki hiç normal değil.
Onu da geçtim... bu kadar güvensizlik..... bilmiyorum... hiç sağlıklı değil....
evett farkındayım ama olmuyo işte bi kere güvensizlik olunca sanırım insan hep öyle olucak sanıyo
tşk ederim cnmm..minik yaşadıkların aynı benim yaşadıklarım diyebilirim bende senin gibiyim sinirleenince gözüm bişey görmez ama mutlaka bi nedeni vardı r boş yere sinirlenmem ben de bizde ilişkimizde bi takım güvensizlik olayı yaşadık ve insan en ufak bişiyde böyle öfkelenebiliyo bende aynı durumdayım yani sen bu durumda haklısın bence insanı o hale getiriolar işte ama erkekelr inan işin bu yönüne bakmıyo ben bunu anladım sorumsuzlar yani o eminim ki kendisini haklı buluyo e haklı sonuçta ailesiyleymiş ama işte nerden bilecekki bu öfkenin nedeninini
İyi hoş da... bi yerde de artık dur demek, güvenmeyi öğrenmek gerekmiyor mu?
Daha ne kadar gider ki bu böyle.
Yani bu şekilde bu ya da buna benzer ilişkiler çok sürmez ki... biter...
ne kadar dersen de canım ya anlamazlar sorumsuz şeyler işte sen takma kafanı anneside duymamaıştır bende blöf yapoyodur sana ceza vermek için ne alaka cep telefonundan duyması için annesi oğluna ypışık durması lazım
haklısınız evet ama bunun nedeni aslında onu çok sevmem yoksa hiç umursamam ki
yani bencede bende çok bağrmadım aslında çünkü evdeydim ailem duymasın diye sesiimi kontrol ettim banada zor geldi duyması ama anlayaamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?