kızlar hiç endişelenmeyin.... aynı olayı bende yaşadım.. doktorum göremeyince ayrıltılı ultrasona gönderdi... sonra ayrıntılı ultrason bakan doktor kese boş bebek falan yok dedi... birde benim kanamamda vardı.. kanamayla bebeği kaybetmişsin dedi... ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim durumu anlattım sağolsun bana çok moral verdi... bekliycez dedi ... çünki 5 dakika sonra ne olacağını bilemeyiz dedi...sen yüreğini ferah tut ve 1 hafta sonra gel dedi....ve 1 hafta sonra bebeğim oradaydı ve şimdi doğumuma 56 gün kaldı ... düşünün diğer doktora kalsa hemen kürtaj... arkadaşlar tecrübeli olarak şunu söylemeliyim ki moral çok çok önemli iyi düşünün iyi olsun... bol bol dua edin.... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin... umarım herşey yoluna girer... bence kürtaj olmadan önce bir doktora daha gitmekte fayda var.... sağlıkla kalın....
kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.
doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..
birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.
banada vajinal bakılmıştı görünmedi 7 haftalıktım sonra göründü...üzme canını inşallah herşey yoluna girer.... ama genede herşeye hazırlıklı olmak lazım... benim bu ikinci gebeliğim ilkini 6 haftalıkken düşük yapmıştım...çok sorunlu bi hamilelik geçit,rdim ama şimdi iyiyim hamdolsun.. hala çalışıyorum.. .birkaç hafta sonra izne ayrılıcam.. sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz...
Tüp bbekle ilk gebeliğimiz suan 6 haftaya girmek üzereyim ilk zmanlarda kanamalarım oldu dr a gittik kese normal 6. haftyı beklemek lzım dedi bebişi görmek için. dün gittim kese var gelişimi biraz yavaş ve ıcınde bebek yok dedı dunya basıma yıkıldı böyle sorunu olan varmı sonucunuz ne oldu acabaaa(
7 HAFTALIK HAMİLEYİM KESE İÇİNDE BEBEK GÖZÜKMÜYOR 31 TEMMUZDA DOKTOR TEKRAR ÇAĞIRDI ALLAHIM İNŞALLAH BEBEĞİM ORDADIR:bbo:
kızlar benımde 6 haftalık dedı doktor 11mm dedı. ıcınde bende daha kalp atıslarını duymadım........
benımde 13.2 mm dı 5+6 da doktora gıttıgımde ve bebek henuz gurunmuyordu. 10 gun sonra tekrar cagırdı. 1 hafta kaldı heyecanla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?