kızlarrr 7 haftalık hamileyim,kese içinde bebek görünmedi,bu şekilde olan varmı?

merhaba kızlar bende 7+1 haftalık gebeyim bugun sabah dr ye gittiğimde kese göründü ama boş dedi istediğin yerde gebeliği sonlandırabilirsin dedi ama burdaki yazıları okuyarak 8. haftamı beklemeye karar verdim inşallah güzel haberler alırım.şuan morelim çok bozuk sürekli ağlıyorum .bu durum gerçekten zor bir durum allahım yardımcımız olsun.

Bende şimdi aynı durumdayım, yolk sac var ama bebek yok sizin durum inşallah düzelmiştir. Bebeğim gidiyor galiba

Kızlar benm de bugun 7. Haftaya girdi gebeliğim doktora gittim kese bos bebek görünmüyor dedi Morelim sıfır hiç iyi değilim kanamalarimda var ara ara inşallah boş gebelik değildir bir hafta sonra gidicem ama benm hiç migde bulantım da yok 5 haftalikken hcg 5000 di sizce normal mi

Merhaba arkadaslar bu konuyu dısardan takıp ettım suanda 7 haftalık bı gebeliğim vardı bugun doktor kese bos bebek yok dedı bır hafta sonra tekrar gel bakalım dedi sizce kalp atısı duyulurmu yoksa kürtaj olmak zorunda klıcam moralim cok bozuk

Cnm gebeligin devam ettimi acaba?

selam arkadaşlar maalesef sonlandırmak zorunda kaldım gelişmedi bebeğim kürtaj oldum nasip değilmiş

Bende 7 +3 günlük hamileyim. 5+5 günlükken bebek kesede gözüktü. 7 haftalıkken kalp atışına bakmaya gittim. Ama bebek yoktu. Bu cumartesi tekrar gideceğim inşallah bebeğim hala benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…