KIZLARRR aranızda adet görüpte daha sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

Evet bende de öyle oldu normal adet olur gibi devam etti sonraki ay gecikti test Yaptım hamile Olduğum çıktı Dr gittiğimde 17 haftalıktı
Benim durumuma benziyor ama ben ilaç kullandigim için korktum ya bilmeden zarar verdiysem diye hayırlı olsun cinsiyeti ne bebeginizin

Kizlar 30 aralikta asilama yaptirdim. 15 ocakta adet oldum. Az sürdü bir bucuk gun diyebilirim. Ucuncu gunu kesildi. Doktora gittim. Ikinci asilama icin tedaviye baslamak için. Muayenede dr hic adet olmamissin gibi gorunuyor icin dolu dedi evet dedim az oldum bu ay strestendir dedi. Test felan da yapmadi. Yazdiklarinizdan aklima takildi neden ultrason da boyle gozukmus olabilir.

Merhaba arkadaşlar benim son 3 4 aydir adetim 5 6gun önceden gelirdi aralik 23 te adet gördüm erken beklerken ayin 25 inde geldi ama pembe lekelenmeyle basladi ilk gün çok az ikinci gün çok uçuncu gün yani bugün birazdaha azaldi test yaptim negatif cikti hhem de 3 kere ama bu ay daha sakin geciritorum normalde ilk iki gün hep yatardim yada agri kesicilerle zorda olsa ayakta dururdum hala biumut hamilemiyim acaba diyorum hherşey vardi gogusler bel kasik bas agrisi falan ama hala adet olduğuma inanamiyorum üzüldüm sanirim çünkü bu ay bizi çok heyecanlandirdi tüm gecikmeler olunca da sok oldum bunlari duyuncada hala bi umut varmidir ki diye dusunmuor değilim Rabbimhherkesin gönlünegore versin

=Valla canm ins. Hamissindir allahhtan umit kesilmez. Bendee bu ay oyle oldum 11nde lekelendim 13nde adet gordum ve sadece 2bucuk 3gun surduu . bu ay test yaptim bende negatif cikti suphelendim bende acba uzerinemi oluyorum die gidip kan tahlilide yaptrmak istemedim. Bekliyorum subat ayini bakalum rabbim isterse olur :)

İnşaallah canim öyledir ama bir yandan da ümidim yok adet olduğum için ama bir taraftan da olabilir mi ki gibi gelio bu ay hep hamileymisim gibi hissettim bakalim şubatta ne olacak hatta yarin predictor early testi var elimde yapsammi ki diye düşündüm kafam karisik çoğun olan bu ay sadece ikici günyyoğun geçti simdi ise az belki de biz öyle istediğimiz iiçin paikolojik olarak oluyor bilmiyorum

İnşaallah sende hamilesindir canim dediğin gibi Rabbim den ümit kesilmez

mQUOTE="43efo07, post: 39110737, member: 639863"]Merhaba arkadaşlar benim son 3 4 aydir adetim 5 6gun önceden gelirdi aralik 23 te adet gördüm erken beklerken ayin 25 inde geldi ama pembe lekelenmeyle basladi ilk gün çok az ikinci gün çok uçuncu gün yani bugün birazdaha azaldi test yaptim negatif cikti hhem de 3 kere ama bu ay daha sakin geciritorum normalde ilk iki gün hep yatardim yada agri kesicilerle zorda olsa ayakta dururdum hala biumut hamilemiyim acaba diyorum hherşey vardi gogusler bel kasik bas agrisi falan ama hala adet olduğuma inanamiyorum üzüldüm sanirim çünkü bu ay bizi çok heyecanlandirdi tüm gecikmeler olunca da sok oldum bunlari duyuncada hala bi umut varmidir ki diye dusunmuor değilim Rabbimhherkesin gönlünegore versin[/QUOTE]
Galiba canim bende oyle hissettim 2kere test yaptim biri adetimin uzerinden 10gun gectikten sinra dierini daha 2gun fln oldu yapali ama sonuc negatif :) yani dier aydan hamis kalmis olsam buuk ijtimal cikardi. Artik umudum bu ayda yani suabt ayinin 9ncu gununde bakalim hayirlisi olur ins.

Canim sen adet olmadiysan umut var demektir :)
Galiba canim bende oyle hissettim 2kere test yaptim biri adetimin uzerinden 10gun gectikten sinra dierini daha 2gun fln oldu yapali ama sonuc negatif :) yani dier aydan hamis kalmis olsam buuk ijtimal cikardi. Artik umudum bu ayda yani suabt ayinin 9ncu gununde bakalim hayirlisi olur ins.[/QUOTE]

[/QUOTE]
Adet oldum cnm ocak ayinda yani bu ay oldum ama 11nde lekelendim bitti 13 nde adet gordum yani 2gun falan suphelendim acaba hamile olabilirmiyim die cunku adetimde ters gidwn biseylerr var :) ama hemn 1hafta snra test yaptim negatif ve 2gun oncede yaptim negatif

Himm anladim canim benimde bu ay tuhafti geldi gelmedi şöyle oldu boyle oldu derken olduk herhalde önümüzdeki ay artik :))Adet oldum cnm ocak ayinda yani bu ay oldum ama 11nde lekelendim bitti 13 nde adet gordum yani 2gun falan suphelendim acaba hamile olabilirmiyim die cunku adetimde ters gidwn biseylerr var :) ama hemn 1hafta snra test yaptim negatif ve 2gun oncede yaptim negatif[/QUOTE]

kızlar tabi ki iyi temennilere de ihtiyacım var ama daha önemlisi bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.durumum şu 20 ocakta adet oldm.3 gün sürdü normalde 4-5 sürer.4. günde gün boyu toz pembe akıntım oldu bitti.sorun göğüslerim hala çok ağrıyorlar ve büyümüşler.dün test yaptm çizgi falan yok sabah baktm ikinci çizginin hayaleti belirmiş.bu ay gebelik planlamıyorum aslında ama nasılsa tutmuyor diye korunmuyoruz.tutarsa sürpriz olacak.planlamayla gebelik strese sokuyor malum.göğüslerime bakarsam gebeliği gösteriyor ama test tırt çıktı ne diyorsunuz bu durumuma?

Canim inşaallah hamilesindir bir daha test yap belki cikar yada en garantili kan testine basvur bende adetin bittikten sonra yaptim cikmadi sinir oldum actim testi İslak olan bölümebiraz bastirdim silikte olsa cikti ama hamile ddeğilim eminim çünkü hicbir belirti yok bakalim nasupse bu ay olacak soğan kurune basliyacagim oda olmazsa Dr a gidip baktiracagim artik ne zaman olursa ozaman olsun nasip deyip beklemek lazim vardır bir zamani ama sende belirtirler varsa git bi kan testi yaptir yada biraz daha bekle kendin test yap

tşk ederm cnm testi yapana kadar kesn gebeym dedim bi kzm var onda göğüslerm böyle olmuştu kahverengi bölgede küçük tepecikler vardı kızımı emzirdiğim zmandan kalma onlar bile büyüdü belirginleşti.Allah korusun gebelk belirtisi değilse bu ne yani ğöğüs söz konusu insan korkuyor hiç ağrımaz da adet dşında adetten önce ağrırı kanamayla rahatlardm

Selam arkadaslar ben dogum kontrol habi kullaniyorum fakat neredeyse adetten yavas yavas kesiliyorum en son adetimde 3 gun surdu snrasnda ise cok az sekilde geldi. Ne olablir arkadslar bnimle ayni durumda olan var mi cok korkuyorum

Slm kizlar benimde bi sorum olacak benim adetlerim asiri derecede agrili ve sizili gecer hastanelik olurum ama bu ay bn catlatma ignesi ve femera kullandim ignenin 15. Gun idrar testim negatif ve 19 gun adet oldum ve ilk defa ne agrim ne sizim oldu normal adetlerim gibi ama sadece agrim sizim yoktu bugunde adetimin 5 gunundeyim inanilmaz sancim ve ayaklarim kopacak gibi sizliyor ve bel agrim var sanki yeni adet olacakmisim gibi neyin nesidir bu cok korkuyorum ve ben artik hastaneyede gitmek istemiyorum 3 sendir cok yoruldum benim durumda olan varmi

Kızlar normalde reglim 5 gün sürüyordu bu ay kesin hamileyim diye düşünüyordum çünkü belirtiler vardı ama adet oldum bir gün erken 2 gün sürdü 3.gun hiç birşey gelmedi acaba hamile olabilir miyim regl olmadan önce test yaptım negatif çıkmıştı dün kasiklarimda bakmadan oldu lütfen cevap verir misiniz

Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır adetlerimde önce lekelenip bir gün ara bosluk oluyo ve normal adet yoğunlukta oluyorum ben yumurtladigimida çok hissediyorum bu ay hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım kesik kesik bel ağrısı kasık agrisi göğüs sizlamasi sivilceler oldu daha önce de hamileyken adet olanları okudum burda evde test yaptım negatif çıktı yumurtlama belirtilerim aynı hamilelik belirtisi gibi geçiyor.
Kan testi yaptırmadim hamile gibi hissettim sizce bu lekelenme ne kist yada başka bir şey olabilir mi3 aya kadar bu yoktu ne olabilir lütfen yardım edin ben hamile hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…