- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
kızlarrr ben 2012lisans mezunym benm gibi 2014 kpss ye girecek olan var mı ders çalşmaya başladnzmı kızlar ben birtürlü başyamadm buradan birlikte birbirimizi tetikleyp başlayalmmmı kızlar benm genelkültür kötü matematkde ben yardmcı olablrm sizeee haydi kızlarrrr

alt yapı yapmaya çalışıorm kızlr ne olur birbirimizin arkasndan itelim tetikleyelm yoksa ben katiyen çalışamam kendim:) gaza getirelm burddan birbirimizi::)
 alt yapı yapmaya çalışıorm kızlr ne olur birbirimizin arkasndan itelim tetikleyelm yoksa ben katiyen çalışamam kendim:) gaza getirelm burddan birbirimizi::) kızlarr hangi yayınları kullanıyorsunuz?özellikle tarihten?ya ben çok sıkılıyorum okurken
  kızlarr hangi yayınları kullanıyorsunuz?özellikle tarihten?ya ben çok sıkılıyorum okurken 

kpssye olan inacım giderek azalsa da 2014 te şansımı denicem
 kpssye olan inacım giderek azalsa da 2014 te şansımı denicem

benm tanıdığım biri 85 ablasıda evde hazrlanarak 83 aldı yazdğn kaynklra sevndm bnde datada yediiklimde var ama data bazen çok ince ayrıntıya girmiş sorularda sen ne yaptın buarada başladn mı çalşmaya
 benm tanıdığım biri 85 ablasıda evde hazrlanarak 83 aldı yazdğn kaynklra sevndm bnde datada yediiklimde var ama data bazen çok ince ayrıntıya girmiş sorularda sen ne yaptın buarada başladn mı çalşmaya kaldım böyle ben 70 alsam yeter:))
 kaldım böyle ben 70 alsam yeter:))