- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 35
- Konu Sahibi asivemavi1989
-
amin canim tsk ederim.....darisi senin ve tum evlat ozleniyle tutusanlarin basina..:)Çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı benim başıma :)
biz de 3 yıllık evliyiz. 5 ay öncesine kadar implant yöntemiyle korundum. 5 ay önce korunmayı bıraktım.. adetim gayet düzenli tam 28 günde bir oluyor hiç şaşmadan 3-4 gün sürüp bitiyor, ovulasyon testiyle de 2 ay denedim tam 12. gün çift çizgi oluyor, ama hanüz bişey yokdaha erken heralde diye düşünüyorum ama bir yandan yaş 30u geçiyor... kısmet. Allah herkesin gönlüne göre versin.
tsk cnm..bende bilmiyorum bugun kan verdim daha.hafta yine randevu vediler anca ozaman ogrenebilirim.aramizda bir gun var benimde muhtenelen 7.7.2015:) insallaaaahhhayırlı olsun cnm hcg degerin kaç çıktı öğrenebilir miyim
Güle güle geçir hamileliğini başlığı görünce dayanamayıp yazmak istedim. idrar testlerinin doğruluk oranı %99 zaten. İlk 12 hafta çok dikkat et iyice tutunsun bebeğin inşallah :)kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm 5haftalikmis dahaa minicikkk bii siyah nokta :) rabbim herkeze nasip etisnnnn
tsk edeimm cnm:) ecvt test dogruymus pek inanasim gelmedi ucuzdu 3euro muydu neydi ben cift cizgi gorunce ucuz mal iste nolcak bozuktur keisn dedim :)))Güle güle geçir hamileliğini başlığı görünce dayanamayıp yazmak istedim. idrar testlerinin doğruluk oranı %99 zaten. İlk 12 hafta çok dikkat et iyice tutunsun bebeğin inşallah :)
zaten idrar testleri basit turnusol kağıtlarıdır. sadece hcg hormonuna duyarlı. hiç çizgi çıkmaması bozukluk işareti olabilir ama çift çizgi bozukluktan dolayı pek çıkmaz :)tsk edeimm cnm:) ecvt test dogruymus pek inanasim gelmedi ucuzdu 3euro muydu neydi ben cift cizgi gorunce ucuz mal iste nolcak bozuktur keisn dedim :)))
canım benim hcg değerim 850 çıkmıştı ve doktor kesenin görünmesi için hcg değerinin 1500 den fazla olması gerektiğini söyledi. bu hcg değerine ancak vajinal ultrasonda görülebilir çook erken endişelenmişsin daha çok mi,nik görünmemesii çoook normal :)çok şüpheliyim ben ya doktor çok küçük bi gebelik kesesi gördü emin olamadı kan testi istedi 637 çıkmış yarın randevum var ama bu değerde kese görülebiliyomu yoksa gebelik sona erdide deger düşüyomu bilmiyorum offf
evet vajinal baktıysa o kadar görür zaten ben hiç vajinal baktırmadım. karından bakmak için 1500 hcg istiyorevet vajinal baktı 1000 1500 lü degerler göbek için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?