kizlarrr bi bakin hele sevineyimmi:s

ayyy Allah razı olsun nasıl sevindim anlatamam ikinci gebeliğim ilki karnımda öldü öyle korkuyorum ki

en son 10 gün önce yaptırdım hcg 190,5 çıkmıştı kızlar çarşamba kese için randevum var bebeği görürmüyüm ki

[QUOTE="cimcimesevilay, post: 37601857, member: 61ün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun güzel bi hamillik geçir inşallah bende çarşamba kese için gidecem bebeğimi görürmüyüm acaba adetim gecikeli 15 gün oldu[/QUOTE]
tsk ederim canim..senin baya gecmis valla bilemicem insallah gorur bisey :))

canım ne kadar sabırlısın ya ben 3 gün dayanamıyorum bana anlat ne olur nasıl böyle sabırlı olunur

Ayyyy hayırlı olsun ınsallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza :)

tsk ler kizlarrrr rabbim kim istiyosaa herkeze versin ...her ay husrana ugramak nedir cook iyi bilirim uc senenin sonunda rabbim bizede nasip etti:) aralikta tup bebek yapmayi dusunuyorduk

Cok gecmiş olsun canım üzülme sakin erken gebelik kayıpları bebekte olan anomali Yüzünden oluyo bende ilk gebeliğimde yaşadım insan cok hayal kuruyo üzülüyo ama sonradan anlıyorsun
Cok itemistik cokk sevinmistik ama maalesef melegim gittii.. ....sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldin? Senin kananyla mi dustu yoksa kurtajmi lldun cnm?

Cok itemistik cokk sevinmistik ama maalesef melegim gittii.. ....sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldin? Senin kananyla mi dustu yoksa kurtajmi lldun cnm?
Benim gelişmemişti bebek canım kalp atışı hiç olmamıstı 9 haftalık olmustu ama 7 de kalmıs oyüzden pembelik gelmişti kürtaj yapıldı sonra 6 ay korunma verdi doktor korunmayı bıraktıktan 1 yıl kadar olmadı sonra işte beklemediğim anda hamile kaldım bundada başlarda hep lekelenmelerim oldu başından beri progestan kullandım bide coraspine sonra 12 haftalıkken progestan kesildi 2 aydır falan 5 günde bir proluton iğne oluyorum doktor ne dedi peki neden olabilir dedi?

Insallahh su an doktordayim bakalimnne dicek dr tam alismisken simdi bi boslultayim sankihersey anlamsiz gibi.bide benim sol tupum tikali bu bi suprizdi bizin icin ama cabuk bitti sevinci

tsk ler kizlarrrr rabbim kim istiyosaa herkeze versin ...her ay husrana ugramak nedir cook iyi bilirim uc senenin sonunda rabbim bizede nasip etti:) aralikta tup bebek yapmayi dusunuyorduk

sana katılıyorum canım bizde aralıkta tüp bebek düşünüyoduk sperm azlığından 2 tüp tutmamıştı bu ay hamile oldugumu öğrendim ama bizim durum size göre epey üzücü çünkü keseyi göremiyoruz..ilk degerim 162 4gün sonra 767 çıktı am akese gözükmüyo.normalmi sizce.en son 11 ekimde adet olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…