- Konu Sahibi asivemavi1989
-
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm 5haftalikmis dahaa minicikkk bii siyah nokta :) rabbim herkeze nasip etisnnnn
Kizlar ben bebegimi kaybettim
Kanaman mi oldu neden canım ya cok uzuldumKizlar ben bebegimi kaybettim
Cok gecmiş olsun canım üzülme sakin erken gebelik kayıpları bebekte olan anomali Yüzünden oluyo bende ilk gebeliğimde yaşadım insan cok hayal kuruyo üzülüyo ama sonradan anlıyorsunEvet kanamam olduu((((
Cok itemistik cokk sevinmistikCok gecmiş olsun canım üzülme sakin erken gebelik kayıpları bebekte olan anomali Yüzünden oluyo bende ilk gebeliğimde yaşadım insan cok hayal kuruyo üzülüyo ama sonradan anlıyorsun
Benim gelişmemişti bebek canım kalp atışı hiç olmamıstı 9 haftalık olmustu ama 7 de kalmıs oyüzden pembelik gelmişti kürtaj yapıldı sonra 6 ay korunma verdi doktor korunmayı bıraktıktan 1 yıl kadar olmadı sonra işte beklemediğim anda hamile kaldım bundada başlarda hep lekelenmelerim oldu başından beri progestan kullandım bide coraspine sonra 12 haftalıkken progestan kesildi 2 aydır falan 5 günde bir proluton iğne oluyorum doktor ne dedi peki neden olabilir dedi?Cok itemistik cokk sevinmistikama maalesef melegim gittii.. ....sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldin? Senin kananyla mi dustu yoksa kurtajmi lldun cnm?
Evet kanamam olduu((((
tsk ler kizlarrrr rabbim kim istiyosaa herkeze versin ...her ay husrana ugramak nedir cook iyi bilirim uc senenin sonunda rabbim bizede nasip etti:) aralikta tup bebek yapmayi dusunuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?