KIZLARRR FOTOĞRAFA BAKAR MISINIZ HAKİLE MİYİMMM

Yaa ben de çok umutlaniyorum bir yandan da unutmamak istemiyorum çünkü 8 aydır hep kırmızı kart görünce çok üzüldüm bir de eşimde düşük sperm var eğer hamişsem muzice olacak
Hamiş olursan bizlerede dua et hamislerin duası kabul olurmuş

Benimde ilk yaptığımda böyleydi bence hamilesiniz erken gebelik testinde belirgindi normalde böyleydi

Kızlar bi yorum yaparmisiniz bugün de silik çıktı dün de aynıydı normalde biraz daha netleşmesi gerek miyor muydu sanırım umutlanmamaliyim (ikisi de aynı fotoğraf ışık farkı var sadece )

Eklentiler

• InShot_20200409_165548720.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bi yorum yaparmisiniz bugün de silik çıktı dün de aynıydı normalde biraz daha netleşmesi gerek miyor muydu sanırım umutlanmamaliyim (ikisi de aynı fotoğraf ışık farkı var sadece )
Canım erken gebelik testimi

Aa öyle mi ben her gün sabah ilk idrarla biraz daha koyulaşır diye biliyordum içime su serptin cnm sen nerede yaşıyorsun ben ankaradayim burada gidebileceğim güvenilir bir yer var mı ve ne zaman doktora gitmeliyim onun derdine düştüm şimdi de

Ben istanbuldayım yakınlarında ufak klinik varsa oraya gidebilirsin yada özel hastaneye çünkü oralar henüz vaka almyorlar gittiğindede 2 kat kıyafetle git eve gelr gelmez kıyafetlerini cıkarıp yıkamaya at ben kontrole öyle gidiyorum mecburen aslında eczaneden erken gebelik testi alırsan senin icin daha iyi olur cünkü o markanın yanıldıgını cok duydum bn nedense

Çok haklısın ben yarın eşime erken gebelik testi aldirayim ve dediğin gibi buralarda bir klinik olması lazım oraya gideyim çok teşekkür ederim cnm bnm

Çok haklısın ben yarın eşime erken gebelik testi aldirayim ve dediğin gibi buralarda bir klinik olması lazım oraya gideyim çok teşekkür ederim cnm bnm
Bişey değil bizim burada klinikten iceri 1 kişi alıyorlar o kişi cıkana kadar 2.yi almıyorlar o yüzden güvendim gittim bende

Canım koyulaşması için bir hafta kadar beklemen gerekir. Bu süre az bir süre. Geç döllenme olabilir daha küçük olabilir ondan silik çıkmıştır. Beklerim diyosan bir iki hafta daha bekle bidaha yap yok bekleyemem dersende maskeni eldivenini tak bi kan ver. Var ise kanda hemen çikar.

Kızlar ilk idrarla yaptım ve yaptıktan 1-2 dakika sonra hemen belirdi adetime de 2 gün var acaba adet olucam diye mi böyle çıktı bilemedim
Ha bak birde adetin de gecikmemiş daha böyle çıkması çok normallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…