Hamiş olursan bizlerede dua et hamislerin duası kabul olurmuşYaa ben de çok umutlaniyorum bir yandan da unutmamak istemiyorum çünkü 8 aydır hep kırmızı kart görünce çok üzüldüm bir de eşimde düşük sperm var eğer hamişsem muzice olacak
Tabiki deeeHamiş olursan bizlerede dua et hamislerin duası kabul olurmuş
Aynen yarını iple çekiyorum atarım yine sonucuBaya cizgi var bekle yine test yap bakalim koyulascakmi
Bak şimdi aklıma girdinizBenimde ilk yaptığımda böyleydi bence hamilesiniz erken gebelik testinde belirgindi normalde böyleydi
Bilemiyorum ama benimde böyle tamamen silikti yumurtlamadan 12 gün sonrasında cıkmıstıBak şimdi aklıma girdinizacaba erken gebelik mi alsam
Himm olmazsa denerim onu daBilemiyorum ama benimde böyle tamamen silikti yumurtlamadan 12 gün sonrasında cıkmıstı
Erkek bebeklerde nası cıkıyor silikmi cıkıyorYap canim buyuk ihtimal gebelik bence adet gununden gecene kadar yap hatta o cizginin gittikce belirginlestigini goreceksin erkek bebeklerde oyle cikar derler
Erkek bebeklerde nası cıkıyor silikmi cıkıyor
Canım erken gebelik testimiKızlar bi yorum yaparmisiniz bugün de silik çıktı dün de aynıydı normalde biraz daha netleşmesi gerek miyor muydu sanırım umutlanmamaliyim(ikisi de aynı fotoğraf ışık farkı var sadece )
Hayır değil cnm laboqick erken gebelik değil ama hassas diye geçiyor sence neden böyle çıktıCanım erken gebelik testimi
Erken gebelik testi yapmalısın daha yeni olabilir 3 4 gün arayla yapıyorsun az zaman buHayır değil cnm laboqick erken gebelik değil ama hassas diye geçiyor sence neden böyle çıktı
Ben istanbuldayım yakınlarında ufak klinik varsa oraya gidebilirsin yada özel hastaneye çünkü oralar henüz vaka almyorlar gittiğindede 2 kat kıyafetle git eve gelr gelmez kıyafetlerini cıkarıp yıkamaya at ben kontrole öyle gidiyorum mecburen aslında eczaneden erken gebelik testi alırsan senin icin daha iyi olur cünkü o markanın yanıldıgını cok duydum bn nedenseAa öyle mi ben her gün sabah ilk idrarla biraz daha koyulaşır diye biliyordum içime su serptin cnm sen nerede yaşıyorsun ben ankaradayim burada gidebileceğim güvenilir bir yer var mı ve ne zaman doktora gitmeliyim onun derdine düştüm şimdi de
Çok haklısın ben yarın eşime erken gebelik testi aldirayim ve dediğin gibi buralarda bir klinik olması lazım oraya gideyim çok teşekkür ederim cnm bnmBen istanbuldayım yakınlarında ufak klinik varsa oraya gidebilirsin yada özel hastaneye çünkü oralar henüz vaka almyorlar gittiğindede 2 kat kıyafetle git eve gelr gelmez kıyafetlerini cıkarıp yıkamaya at ben kontrole öyle gidiyorum mecburen aslında eczaneden erken gebelik testi alırsan senin icin daha iyi olur cünkü o markanın yanıldıgını cok duydum bn nedense
Bişey değil bizim burada klinikten iceri 1 kişi alıyorlar o kişi cıkana kadar 2.yi almıyorlar o yüzden güvendim gittim bendeÇok haklısın ben yarın eşime erken gebelik testi aldirayim ve dediğin gibi buralarda bir klinik olması lazım oraya gideyim çok teşekkür ederim cnm bnm
Gerçekten çok iyi bir önlem helal olsunBişey değil bizim burada klinikten iceri 1 kişi alıyorlar o kişi cıkana kadar 2.yi almıyorlar o yüzden güvendim gittim bende
Canım koyulaşması için bir hafta kadar beklemen gerekir. Bu süre az bir süre. Geç döllenme olabilir daha küçük olabilir ondan silik çıkmıştır. Beklerim diyosan bir iki hafta daha bekle bidaha yap yok bekleyemem dersende maskeni eldivenini tak bi kan ver. Var ise kanda hemen çikar.Kızlar bi yorum yaparmisiniz bugün de silik çıktı dün de aynıydı normalde biraz daha netleşmesi gerek miyor muydu sanırım umutlanmamaliyim(ikisi de aynı fotoğraf ışık farkı var sadece )
Ha bak birde adetin de gecikmemiş daha böyle çıkması çok normallllKızlar ilk idrarla yaptım ve yaptıktan 1-2 dakika sonra hemen belirdi adetime de 2 gün var acaba adet olucam diye mi böyle çıktı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?