KIZLARRR FOTOĞRAFA BAKAR MISINIZ HAKİLE MİYİMMM

Valla düne kadar çok heyecanlıydım hemen gideyim diyordum ama sanırım bekliycem dediğin gibi daha yeni olabilir ya isterse 1 ay çıkmasın yeterki sağlıklı bir gebelik olsun

Şu an itibari ile gecikti daha olmadım bakalım inşallah güzel haberler veririm size de. Desteğiniz için çok sağolun
Inşallah canım allah gönlüne göre versin. Benim 3 gün gecikmeye rağmen silik çıkmıştı. Biraz daha bekle. Umarım inşallah hamileyim diye bir msj atarsin bize

Inşallah canım allah gönlüne göre versin. Benim 3 gün gecikmeye rağmen silik çıkmıştı. Biraz daha bekle. Umarım inşallah hamileyim diye bir msj atarsin bize
İnşallah canimm aminn bak ama ilk güne nazaran daha koyu fotoğraftan anlaşılıyor mu bilmiyorum ama

Kızlar regl oldum ve inanılmaz bir derecede kanamam var sabah ilk idrarla test yapayım dedim abartısız söylüyorum 3ila 5 dakika boyunca kanamam durmadı tuvaletten kalkamadım ve inanılmaz sancılarım var sizce de kimyasal mi yaşadım çok üzgünüm çok yıkıldım

Daha önce kimyasal gebelik yaşamış olan var mı yardımcı olabilecek?

testin önce pozitif çıkması sonra adet görmek anlaşılır gibi değil

Daha önce kimyasal gebelik yaşamış olan var mı yardımcı olabilecek?

testin önce pozitif çıkması sonra adet görmek anlaşılır gibi değil
her kadin bazen fark etmeden kimyasal yasayabilir sagliksiz gebelik olunca tutunamayip adet kaniyla dusuyor bu bayanin da bence testiyle alakasi var ben gecen ne olur olmaz diye test yapdim albi fiye bir marka testi pozitif gosterdi ama suan adet oldum:) hemn 3 aylik igrne vurdum

Canım albi markası iğrenç bir marka ben de sürekli her ay pozitif gösterdi ben tabiki kanmayip başka test almıştım geçen aylarda. Ama bu ay laboqick toplu hassas testlerden aldım her gün pozitif verdi hatta belki hatalıdır diye başka markalar aldım denedim onlarda pozitif vermişti ama sonuç sonuç hüsran geriye kalan durmayan bir kanama ve çok büyük sancılar

buyuk bir ihtimalle kimyasal yasadin uzulme demekki gebelik yasayabilecegin ureme organlarin saglikli diger aya dene kimyasalada sonra gebelik sansi cok fazla oluyor

buyuk bir ihtimalle kimyasal yasadin uzulme demekki gebelik yasayabilecegin ureme organlarin saglikli diger aya dene kimyasalada sonra gebelik sansi cok fazla oluyor
Canım çok sağol venim de tek tesellim o ama p.tesi şu sokağa çıkma yasağı bitince gidip kan vericem

Canım çok sağol venim de tek tesellim o ama p.tesi şu sokağa çıkma yasağı bitince gidip kan vericem
ah ah canim sanmiyorum yasak devam edebilir bu kadar fazla takilma derim evet gebelik gecirmisindir ama sagliksiz kanaman cogaldikca degerin dusuyor misal s3nin testlerin 20 degerde olsa bile pazartesiue kadar sifurlanabilir

Ah canım ya eğer kimyasal oldu ise bu ikinci mi oluyor üçüncü mü oluyor ya hayırlısıyla doktora gitme imkanı bulursun inşallah

ah ah canim sanmiyorum yasak devam edebilir bu kadar fazla takilma derim evet gebelik gecirmisindir ama sagliksiz kanaman cogaldikca degerin dusuyor misal s3nin testlerin 20 degerde olsa bile pazartesiue kadar sifurlanabilir
Evet doğru diyorsun ben galiba eksik bilgi yazdım gitme amacimdan biri kimyasal gebelik evet ama daha ziyade kist veya yumurtaliklarimda birşey var mı diye baktiracagim tabi dediğin gibi yasak uzamazsa

Ah canım ya eğer kimyasal oldu ise bu ikinci mi oluyor üçüncü mü oluyor ya hayırlısıyla doktora gitme imkanı bulursun inşallah
Canım bariz farkına vardigim 2 ama 3 te olabilir benim de sınavım buymuş varmış bunda da bir hayır 8 aydır bekliyoruz daha zamanımız varmış demekki

Canım bariz farkına vardigim 2 ama 3 te olabilir benim de sınavım buymuş varmış bunda da bir hayır 8 aydır bekliyoruz daha zamanımız varmış demekki

canım benim ya Allahım hayırlısıyla nasip etsin ama eğer öncekiler ve bu kimyasal idi ise mutlaka artık bir araştırılması lazım kötü zamana denk geldi

Kuzum allahtan umut kesilmez. Elbet birgün kavuşacaksın hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…