Valla düne kadar çok heyecanlıydım hemen gideyim diyordum ama sanırım bekliycem dediğin gibi daha yeni olabilir ya isterse 1 ay çıkmasın yeterki sağlıklı bir gebelik olsunCanım koyulaşması için bir hafta kadar beklemen gerekir. Bu süre az bir süre. Geç döllenme olabilir daha küçük olabilir ondan silik çıkmıştır. Beklerim diyosan bir iki hafta daha bekle bidaha yap yok bekleyemem dersende maskeni eldivenini tak bi kan ver. Var ise kanda hemen çikar.
Şu an itibari ile gecikti daha olmadım bakalım inşallah güzel haberler veririm size de. Desteğiniz için çok sağolunHa bak birde adetin de gecikmemiş daha böyle çıkması çok normallll
Inşallah canım allah gönlüne göre versin. Benim 3 gün gecikmeye rağmen silik çıkmıştı. Biraz daha bekle. Umarım inşallah hamileyim diye bir msj atarsin bizeŞu an itibari ile gecikti daha olmadım bakalım inşallah güzel haberler veririm size de. Desteğiniz için çok sağolun
İnşallah canimm aminnInşallah canım allah gönlüne göre versin. Benim 3 gün gecikmeye rağmen silik çıkmıştı. Biraz daha bekle. Umarım inşallah hamileyim diye bir msj atarsin bize
İnsallahhhhhİnşallah hamilesinizdir.
her kadin bazen fark etmeden kimyasal yasayabilir sagliksiz gebelik olunca tutunamayip adet kaniyla dusuyor bu bayanin da bence testiyle alakasi var ben gecen ne olur olmaz diye test yapdim albi fiye bir marka testi pozitif gosterdi ama suan adet oldum:) hemn 3 aylik igrne vurdumDaha önce kimyasal gebelik yaşamış olan var mı yardımcı olabilecek?
testin önce pozitif çıkması sonra adet görmek anlaşılır gibi değil
Evet işte beni de çok şaşırttıDaha önce kimyasal gebelik yaşamış olan var mı yardımcı olabilecek?
testin önce pozitif çıkması sonra adet görmek anlaşılır gibi değil
Canım albi markası iğrenç bir marka ben de sürekli her ay pozitif gösterdi ben tabiki kanmayip başka test almıştım geçen aylarda. Ama bu ay laboqick toplu hassas testlerden aldım her gün pozitif verdi hatta belki hatalıdır diye başka markalar aldım denedim onlarda pozitif vermişti ama sonuç sonuç hüsran geriye kalan durmayan bir kanama ve çok büyük sancılarher kadin bazen fark etmeden kimyasal yasayabilir sagliksiz gebelik olunca tutunamayip adet kaniyla dusuyor bu bayanin da bence testiyle alakasi var ben gecen ne olur olmaz diye test yapdim albi fiye bir marka testi pozitif gosterdi ama suan adet oldum:) hemn 3 aylik igrne vurdum
buyuk bir ihtimalle kimyasal yasadin uzulme demekki gebelik yasayabilecegin ureme organlarin saglikli diger aya dene kimyasalada sonra gebelik sansi cok fazla oluyorCanım albi markası iğrenç bir marka ben de sürekli her ay pozitif gösterdi ben tabiki kanmayip başka test almıştım geçen aylarda. Ama bu ay laboqick toplu hassas testlerden aldım her gün pozitif verdi hatta belki hatalıdır diye başka markalar aldım denedim onlarda pozitif vermişti ama sonuç sonuç hüsran geriye kalan durmayan bir kanama ve çok büyük sancılar
Canım çok sağol venim de tek tesellim o ama p.tesi şu sokağa çıkma yasağı bitince gidip kan vericembuyuk bir ihtimalle kimyasal yasadin uzulme demekki gebelik yasayabilecegin ureme organlarin saglikli diger aya dene kimyasalada sonra gebelik sansi cok fazla oluyor
ah ah canim sanmiyorum yasak devam edebilir bu kadar fazla takilma derim evet gebelik gecirmisindir ama sagliksiz kanaman cogaldikca degerin dusuyor misal s3nin testlerin 20 degerde olsa bile pazartesiue kadar sifurlanabilirCanım çok sağol venim de tek tesellim o ama p.tesi şu sokağa çıkma yasağı bitince gidip kan vericem
Canım albi markası iğrenç bir marka ben de sürekli her ay pozitif gösterdi ben tabiki kanmayip başka test almıştım geçen aylarda. Ama bu ay laboqick toplu hassas testlerden aldım her gün pozitif verdi hatta belki hatalıdır diye başka markalar aldım denedim onlarda pozitif vermişti ama sonuç sonuç hüsran geriye kalan durmayan bir kanama ve çok büyük sancılar
Evet doğru diyorsunah ah canim sanmiyorum yasak devam edebilir bu kadar fazla takilma derim evet gebelik gecirmisindir ama sagliksiz kanaman cogaldikca degerin dusuyor misal s3nin testlerin 20 degerde olsa bile pazartesiue kadar sifurlanabilir
Canım bariz farkına vardigim 2 ama 3 te olabilirAh canım ya eğer kimyasal oldu ise bu ikinci mi oluyor üçüncü mü oluyor ya hayırlısıyla doktora gitme imkanı bulursun inşallah
Canım bariz farkına vardigim 2 ama 3 te olabilirbenim de sınavım buymuş varmış bunda da bir hayır 8 aydır bekliyoruz daha zamanımız varmış demekki
Amin kuzum aynen çok kötü zamana geldi hayırlısı olsuncanım benim yaAllahım hayırlısıyla nasip etsin ama eğer öncekiler ve bu kimyasal idi ise mutlaka artık bir araştırılması lazım kötü zamana denk geldi
Kuzum allahtan umut kesilmez. Elbet birgün kavuşacaksın hayırlısı ileKızlar regl oldumve inanılmaz bir derecede kanamam var sabah ilk idrarla test yapayım dedim abartısız söylüyorum 3ila 5 dakika boyunca kanamam durmadı tuvaletten kalkamadım ve inanılmaz sancılarım var sizce de kimyasal mi yaşadım çok üzgünüm çok yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?