İnşaallah canım sabrın sonu selamet bakalımKuzum allahtan umut kesilmez. Elbet birgün kavuşacaksın hayırlısı ile
Bu 15 çıkan ilk kan testin miydi? Kanaman oldu diye kesin kimyasaldır diye bişe yok ki resmen artıyo değerinKızlar kimyasalmis regl oldum ama çok sancım vardı ben de doktora gittim kimyasal olduğunu soyledi. Dün gitmiştim değerim 15 di düşmesi gerekirken bugün tekrar gittim hcg 35e yükselmiş bu neden olur bilginiz var mı
Pardon Köyü değil koyu. Ben bildiğin ilk gün regl gördüm ama değerim artıyor acaba böyle olup hamile kalan var mıdır ki gerçi imkansızdır çünkü reglimin bugün 4. Günü olsa bile sağlıklı bir gebelik olmuyor diye biliyorumEvet ilk testimdi. Ama kanamam aşırı aşırı fazla oldu 1 gün sürdü şu an sadece köyü sıvı leke geliyor farklı 2 doktor da vajinal muayene yaptı hamile olsam söylerlerdi herhalde diye düşündümgerçi 2. Testini daha doktor görmedi
Bazı kadinlar hamilelikte bile regl oluyor bi tanıdığım vardı 4 aylik ogrendi hamile olduğunu cunku 2 ay regl olduPardon Köyü değil koyu. Ben bildiğin ilk gün regl gördüm ama değerim artıyor acaba böyle olup hamile kalan var mıdır ki gerçi imkansızdır çünkü reglimin bugün 4. Günü olsa bile sağlıklı bir gebelik olmuyor diye biliyorum
YaaBazı kadinlar hamilelikte bile regl oluyor bi tanıdığım vardı 4 aylik ogrendi hamile olduğunu cunku 2 ay regl oldu
Bu kan değerinde doktor göremez ki zaten. Vajinal muayenede bile 2000küsürlerde anca görünür kese bence bikaç gün bekleyip kan veya idrar testi yapın tekrarEvet ilk testimdi. Ama kanamam aşırı aşırı fazla oldu 1 gün sürdü şu an sadece köyü sıvı leke geliyor farklı 2 doktor da vajinal muayene yaptı hamile olsam söylerlerdi herhalde diye düşündümgerçi 2. Testini daha doktor görmedi
İdrarda zaten pozitif çıkıyor valla iyice kafam karıştı ha normal hamilelik istiyorum başka bir şey istemiyorum aslındaBu kan değerinde doktor göremez ki zaten. Vajinal muayenede bile 2000küsürlerde anca görünür kese bence bikaç gün bekleyip kan veya idrar testi yapın tekrar
İki gün sonra bir daha kan ver artış oluyosa bitti gitti hamilesinİdrarda zaten pozitif çıkıyor valla iyice kafam karıştı ha normal hamilelik istiyorum başka bir şey istemiyorum aslında
Off tam kafamdan bu kimyasalı atıp diğer aya yogunlasacaktim şimdi bir de bunun stresi çıktıİki gün sonra bir daha kan ver artış oluyosa bitti gitti hamilesin
Insallah cnmYaainşallah öyledir yani inşallah sağlıklıdır
doktorumla konuştuk değer 1 günde 2 katına çıkmış değeriniz çok düşük ama mutlaka takip etmemiz lazım sağlıklı bir gebeliğe de dönüşebilir bilemeyiz dedi ve tekrar umutlandimInsallah cnm
bak cnm ben bunu fark ettım nekadar fazla dusunursen kafaya takıyorsan daha kotu ve olumsuz oluyor ve kendını yıpratıyorsun yoruluyorsun pıskolojıkmen o yuzden sakın ol hayırlısıysa ınsallah olsun cnm ama degılse allah buyuktur bır bıldıgı vardır cok zor bılıyoru epımız cogumuz da dogrusu bu yoldan gecıyoruz ama allah yuzumuze gulecek bızde ınsallah o guzel duyguyu hısedecegız o yuzden ıcını ferah tut akısına brak bır ıkı gun sonra belı olur ama bu ıkı gunu en azından stresle gecırme kı sonu guzel olsun :)doktorumla konuştuk değer 1 günde 2 katına çıkmış değeriniz çok düşük ama mutlaka takip etmemiz lazım sağlıklı bir gebeliğe de dönüşebilir bilemeyiz dedi ve tekrar umutlandim
Yaa canım benim ne güzel yazmışsın desteğin icin çok çok teşekkür ederim düşünmemeye calisicam Allah'ım herkese güzel duygular tatmayi nasip etsin inşallahbak cnm ben bunu fark ettım nekadar fazla dusunursen kafaya takıyorsan daha kotu ve olumsuz oluyor ve kendını yıpratıyorsun yoruluyorsun pıskolojıkmen o yuzden sakın ol hayırlısıysa ınsallah olsun cnm ama degılse allah buyuktur bır bıldıgı vardır cok zor bılıyoru epımız cogumuz da dogrusu bu yoldan gecıyoruz ama allah yuzumuze gulecek bızde ınsallah o guzel duyguyu hısedecegız o yuzden ıcını ferah tut akısına brak bır ıkı gun sonra belı olur ama bu ıkı gunu en azından stresle gecırme kı sonu guzel olsun :)
bennım 3 yıldır olmuyor cnm gecen sne 10 ayda hamıle kaldım sonu ıyı bıtmedı 3 aylık kurtaj olmak zorunda kaldım ama ben hep cok kafaya takkıyordum 1 gun gecıkse testler hastaneler neler neler o ay bır yerde okudum ıste olacagına ınanın olumsuz dusunmeyın pozıtıf olun fln ve ben o ay hıc aklıma takmadım adetı 6 7 gun gectı ben oyle fark ettım ve bunu anladım saglıklı beslenmek pozıtıv olmak kafa takmamak lazımmıs zaten cogumuz sorunu yok epsı kafada bıtıyor orda sorunu halletıgın zaman sorun kalmıyorYaa canım benim ne güzel yazmışsın desteğin icin çok çok teşekkür ederim düşünmemeye calisicam Allah'ım herkese güzel duygular tatmayi nasip etsin inşallah
Sen de benim gibi çok istiyorsun canım ya kıyamambennım 3 yıldır olmuyor cnm gecen sne 10 ayda hamıle kaldım sonu ıyı bıtmedı 3 aylık kurtaj olmak zorunda kaldım ama ben hep cok kafaya takkıyordum 1 gun gecıkse testler hastaneler neler neler o ay bır yerde okudum ıste olacagına ınanın olumsuz dusunmeyın pozıtıf olun fln ve ben o ay hıc aklıma takmadım adetı 6 7 gun gectı ben oyle fark ettım ve bunu anladım saglıklı beslenmek pozıtıv olmak kafa takmamak lazımmıs zaten cogumuz sorunu yok epsı kafada bıtıyor orda sorunu halletıgın zaman sorun kalmıyor
hmm anladım cnm ben hıc bır turlu kur yapmadım yapmayı da dusunmuyorum oloacagı varsa olur zaten kendı dusuncem nekadar yararlıysa okadar zararıda vardır dıye dusundugum ıcın hıc bırsey yapmıyorum sadece ovulasıon testıSen de benim gibi çok istiyorsun canım ya kıyamamben beden eğitimi öğretmeniyim ve sürekli hasta olurum her ay tehlikeli hareket yapmamak için çabalıyorum her yaptığım harekette aklıma hamilelik geliyor acaba hamileysem zararlı mı acaba bunu yapmalı mıyım o yüzden hiç aklımdan çıkmıyor hele ki bu ay tamamen aklımdan atmıştım ve arı sütü bal polen propolis karışımı aldım eşimle beraber onu içtik derken bu ay hamile kaldım o yüzden tekrar umutlandim yazdım ben bu ay beklemiyordum normalde
Aynen canım ben de küre karşıyım benim bağışıklık çok düşük KBB doktor önermişti kadınlar kulübünde bı araştırdım sperm ve yumurtaliga da çok büyük etkisi varmış o yüzden içiyorum. Bu arada doktorumla konuştum degerin 2 katı artarsa sağlıklı gebeliğe dönüşebilir ihtimal var ama değerin çok düşük yani risk de var dedi bekliycem bakalımhmm anladım cnm ben hıc bır turlu kur yapmadım yapmayı da dusunmuyorum oloacagı varsa olur zaten kendı dusuncem nekadar yararlıysa okadar zararıda vardır dıye dusundugum ıcın hıc bırsey yapmıyorum sadece ovulasıon testı
cnm sonucu buraya yaz ogrendıgınde allahın ıznıle normal saglıklı bır gebelık gecırırsın ınsallahAynen canım ben de küre karşıyım benim bağışıklık çok düşük KBB doktor önermişti kadınlar kulübünde bı araştırdım sperm ve yumurtaliga da çok büyük etkisi varmış o yüzden içiyorum. Bu arada doktorumla konuştum degerin 2 katı artarsa sağlıklı gebeliğe dönüşebilir ihtimal var ama değerin çok düşük yani risk de var dedi bekliycem bakalım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?