Ben de adetimin bittiği gün hamile kaldım yani olabiliyo bu. Ama belirtiler 18 gün sonra fln çıkmaya başladıBana biraz ilginç geldi yumurtla günü olmadan hamile kalmak biraz imkansız gibi geldi ve hemen 10 gün sonra belirtiler çıkarsa sevinir ve sasirirm doğrusu geçmişte adetiniz bence testi yapın artık herturlu çıkar benim adete 5 gün kala cikti
Ne oldu canım sonuç çıktı mıİnsallah kuzum bende kan verdim bekliyorum
Yok cnm cıkmadı bekliyorum haylaNe oldu canım sonuç çıktı mı
Benimki de 1 gün geçti işte bekliyorumBen de adetimin bittiği gün hamile kaldım yani olabiliyo bu. Ama belirtiler 18 gün sonra fln çıkmaya başladı
Yok değilsinizKızlarrr adetim bittikten hemen sonra ilişkiye girdik adetim biteli 12 13 gün oluyor bu aralar benim midem bulanıyor gibi oluyor ama istifa edemiyorum karnımın alt kısmına kramp gibi sancılar giriyor ama 5 sn kadar hamilemiyim sizce çok istiyorum
1 günde adetim gecikti bekliyorumYok değilsiniz
Hayırlısı olsun canm yaKızlar negatif
Saol cnm bı adet olsaydım sıkı calşmaya baslıyacak tıkHayırlısı olsun canm ya
6 gün mü geçmişti normalde adetin düzensiz miSaol cnm bı adet olsaydım sıkı calşmaya baslıyacak tık
evet düzenli ama gecen ay 3 gün gecıktı ama 3 gunun sonunda oldum simdi bgun 6 gün ama yok adet olsam bı6 gün mü geçmişti normalde adetin düzensiz mi
İnşallah vardırYok değilsiniz
Anladım bakalım hayırlısı ne ise hakkımızda o olsunevet düzenli ama gecen ay 3 gün gecıktı ama 3 gunun sonunda oldum simdi bgun 6 gün ama yok adet olsam bı
İnsallah kuzum insallah7
Anladım bakalım hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun
Benim döngüm28 gün, adet bitimi hamile kaldımDüzenli adet gören bir kadının yumurtası genellikle adete 14 gün kala çatlıyor. 28 günde bir adet oluyorsanız adet başlangıç günümüzden 14 15 gün sonra yumurta çatlar. 21 günse adet düzeniniz adetin 7. Günü yumurta çatlar. Adet bitişinde ilişki ile hamile kalmanız oldukça ilginç olurdu
Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edebilir ya da stres olmasın derseniz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki ile daha mantıklı olur. Allah gönlünüze göre versin
Evet istisnalar olabiliyor, o yüzden genellikle diye belirttim. Benim de döngüm 28 gün 15. Gün çatlıyor.Benim döngüm28 gün, adet bitimi hamile kaldım
Canm benim zaten adet bittikten gün aşırı ilişki oldu ama bilmiyorum hayırlısı bekliyorumDüzenli adet gören bir kadının yumurtası genellikle adete 14 gün kala çatlıyor. 28 günde bir adet oluyorsanız adet başlangıç günümüzden 14 15 gün sonra yumurta çatlar. 21 günse adet düzeniniz adetin 7. Günü yumurta çatlar. Adet bitişinde ilişki ile hamile kalmanız oldukça ilginç olurdu
Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edebilir ya da stres olmasın derseniz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki ile daha mantıklı olur. Allah gönlünüze göre versin
Günümde gecikti 1 günn zatenn hep gününde olurdumCanm benim zaten adet bittikten gün aşırı ilişki oldu ama bilmiyorum hayırlısı bekliyorum
Nasil anladiniz pekiiBenim döngüm28 gün, adet bitimi hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?