- Konu Sahibi sterilMikrop
-
hani size anlatıyordum şüphelerimi ya :) artık eminim hamileymişim.. hatta bugün yerleşme kanaması bile geldi. çok güzel bir duygu anlatamıyorum. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını nasip eylesin inşallah. daha 3 haftalık henüz bir yeri gelişmemişken bile Allah öyle bir sahiplenme duygusu veriyor ki doğmamış olmasına rağmen şu an annemi daha iyi anlıyorum. Allah herkese nasip etsin.
hani size anlatıyordum şüphelerimi ya :) artık eminim hamileymişim.. hatta bugün yerleşme kanaması bile geldi. çok güzel bir duygu anlatamıyorum. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını nasip eylesin inşallah. daha 3 haftalık henüz bir yeri gelişmemişken bile Allah öyle bir sahiplenme duygusu veriyor ki doğmamış olmasına rağmen şu an annemi daha iyi anlıyorum. Allah herkese nasip etsin.
hayırlısı olsuntam belirtilerin nelerdi canım? adet olacakmış gibi sancıların var mıydı? beta kaç çıktı sende ?
hayırlı olsun bebişin:) hamile olduğunu anlamışmıydın insanın içine falan doğuyo mu yani?:)) benim de adetime 1 gün var umarım hamileyimdir
saol canım. kasıklarım ağrıyordu özellikle sol kasığım. adet belirtileriyle aynı. beta 170 çıktı. kasıklarıma ara ara birşey batıyormuş gibi sancılar giriyordu.
ayyy canım bu bana da olmuştu... 2 hamileleğimde de olmuştu hem de...(
kilon arttıkça kasık ağrıları da artıyor...
hayırlı olsun cnm allh tamamına erdırsın
kucagına sag salım almayı nasıp etsın
cnm bızlerede dua et ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?