Kızlarrr hamileyim....:)

sterilMikrop

rose
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
170
0
96
Uşak
hani size anlatıyordum şüphelerimi ya :) artık eminim hamileymişim.. hatta bugün yerleşme kanaması bile geldi. çok güzel bir duygu anlatamıyorum. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını nasip eylesin inşallah. daha 3 haftalık henüz bir yeri gelişmemişken bile Allah öyle bir sahiplenme duygusu veriyor ki doğmamış olmasına rağmen şu an annemi daha iyi anlıyorum. Allah herkese nasip etsin.

Allah sağlıcakla hayırlı bir evlat kucağına almanı nasip etsin inşallah. ne mutlu sana. darısı ben de dahil tüm isteyenlerin başına

Son düzenleme:

hayırlısı olsun tam belirtilerin nelerdi canım? adet olacakmış gibi sancıların var mıydı? beta kaç çıktı sende ?

Hayırlı olsun canım.Bende hamileyim,henüz 2 haftalık,beta hcg 129 çıktı...

hayırlı olsun bebişin:) hamile olduğunu anlamışmıydın insanın içine falan doğuyo mu yani?:)) benim de adetime 1 gün var umarım hamileyimdir

hayirli olsun bebegin , evet cok guzel bir dugyu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, bizde 3 cocuga ugrasiyrz bakalim haftaya hasta olmazsam bu is tamam demektir:)

hayırlısı olsun tam belirtilerin nelerdi canım? adet olacakmış gibi sancıların var mıydı? beta kaç çıktı sende ?

saol canım. kasıklarım ağrıyordu özellikle sol kasığım. adet belirtileriyle aynı. beta 170 çıktı. kasıklarıma ara ara birşey batıyormuş gibi sancılar giriyordu.

hayırlı olsun bebişin:) hamile olduğunu anlamışmıydın insanın içine falan doğuyo mu yani?:)) benim de adetime 1 gün var umarım hamileyimdir

inşallah sende hamilesindir canım. doğmaz mııı hiççç koltukta oturuyordum durduk yere bebek kokusu olur ya burnuma o koku geldi sonra rüyalarımda gösterdiler şüphelenmiştim hamile miyim acaba diye doktora gidince öğrendim . ama Allah gerçekten hamile olduğunu hissettiriyor bir şekilde

saol canım. kasıklarım ağrıyordu özellikle sol kasığım. adet belirtileriyle aynı. beta 170 çıktı. kasıklarıma ara ara birşey batıyormuş gibi sancılar giriyordu.

ayyy canım bu bana da olmuştu... 2 hamileleğimde de olmuştu hem de...(

kilon arttıkça kasık ağrıları da artıyor...

hayırlı olsun cnm allh tamamına erdırsın
kucagına sag salım almayı nasıp etsın
cnm bızlerede dua et ne olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…