• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr lütfen yardım edinn :/

karoas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
29
10
38
kızlar aralıkta istemeye gelecekler ve ben hiç bişey bilmiyorum :/ çeyizime ne alcamı bile bilmiyorum annem yok bi yardımcı olsanız ?

Canim yeni evleneceklerin bölümüne baksana orada arkadaslar sana yardimci olurlar ;)

kızlar aralıkta istemeye gelecekler ve ben hiç bişey bilmiyorum :/ çeyizime ne alcamı bile bilmiyorum annem yok bi yardımcı olsanız ?
canııım istemeye geldikleirnde çeyizlik bi durum yok. yüzük takacak mısınız?

biz de ağustos ayında söz yaptık. şehir dışından istemeye geldiler, yüzük taktık. pasta börek yaptık, aç gelirler diye önden kıymalı pide ayran falan verdik, kalabalıklardı. sonra işte kahveler yapıldı. istendim, yüzükleri alırken kuyumcu tepside vermişti, onları hazırladık, dedem dua ederek taktı. ardından pasta börek ikram. onlar bana sandık yapmışlar biz düğüne yakın yapcaz. ben tanesi bir liradan heiyelik kolonya şişesi yapmıştım, onları dağıttık. illa oynayın dediler iki de oynadık böylece bitti gittiiii :)

çok güzel heyecanlar bunlar, mutluluklar dilerim öncelikle... yüzüğü kız tarafından biri takar. misafirler gelir büyükler konuşur sen mutfakta kahveleri yaparsın kahveleri suları tutarsın. tuz koymayı unutma damadın kahvesine :)
çeyiz konusuna gelince mutfakta kullanacaklarını almaya başla sen kapları tenceleri vs bunlar zaten kız tarafının sorumluluğunda, 3-4 takım nevresimin 2 yorganın olsa yeter... fazla eşyanın temizliği de zor olur. :)

hayırlı olsun canım istemeye geldiklerinde kahve yapsan yeterli ceyiz sonra :)

Back
X